datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op mei 19th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

Relatiefont.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste dating sites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen of lidmaatschap moet stoppen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Relatiefont.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Relatiefront account.

Relatiefront account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Relatiefont.nl en log in met je mail/name en wachtwoord op je account.

Je bent nu ingelogd!

 

Helaas hebben we geen simpele optie gevonden om ons account te verwijderen. Daarom maken we gebruik van het contactformulier.

 

Stap 2: Klik aan de onderzijde van de pagina op de link: “Contact”. Geef in het contactformulier aan dat je account moet worden verwijderd.

 

 

Je hebt nu je account verwijderd op Relatiefont.nl!

 

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring Relatiefont.nl opzeggen

 1. Maria-An de Jong Maria-An de Jong says:

  Ik zeg mijn membership op en mijn lidmaatschap, heb dat al diverse keren gezegd, ben niet handig met de pc en vindt de obtie,s nog steeds moeilijk
  Vind de site goed en leuk.
  Door extreme scheiding kan ik het echt niet meer betalen, dat heb ik eerder aangegeven, maar is niet goed doorgekomen. bij U. Heb geen goede reactie ontvangen!!
  Hoop nu dat U het duidelijk doorstreept.
  Kan best zijn dat ik nog een keer terug kom, maar nu echt verwijderen.
  Ook te weinig werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑