datingsite parship

Home » POF opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op april 30th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

POF opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Pof (plenty of fish)? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Pof.com account.

Pof.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Pof en log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord. Het is belangrijk dat je dit in een apart tabblad doet, omdat je later op een link op deze pagina moet klikken.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Open een nieuw tabblad en ga naar: http://www.pof.com/deleteaccountb.aspx

Stap 3: Wanneer deze pagina geopend is scroll je geheel naar beneden en vul alle gevraagde info in. Klik dan op de button: “Quit / Give up / Delete account”.

 

 

Je hebt nu je account verwijderd op POF!

 

 

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring POF opzeggen

  1. S. de Winter S. de Winter says:

    Vreselijk POF is echt misdadig wordt continue bestookt met idiote e-mails. Heb iedere keer geschreven daar mee te stoppen. Doen zij eenvoudig niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑