datingsite parship

Home » LoveMatch opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juni 25th, 2016 | door Welke online datingsite?

6

LoveMatch opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite LoveMatch? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Love match account.

LoveMatch.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van LoveMatch.nl (of lovematch.nu) en log in met je e-mailadres en pincode op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de roze “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Scroll helemaal naar beneden naar het kopje “Account Opheffen”. Klik op het groene woord “Nee”. Er verschijnt een pop-up. Bevestig je keuze door nu op “Ja” te klikken.

Stap 4: Open je eigen email programma. Je hebt een email ontvangen van LoveMatch. In deze email staat een link: Bevestiging opheffen. Klik op deze link.

Je hebt nu je account gedeactiveerd en verwijderd op Love Match!


About the Author

Anoniem6 Ervaringen - LoveMatch opzeggen

 1. Hoolwerf Hoolwerf says:

  Nooit aan beginnen.Het zijn oplichters!

 2. Anita Anita says:

  Ik krijg bijna dagelijks mail van jullie hier heb ik niet om gevraagd
  Ik kan mij hier negens voor afmelden zouden kille dit graag ruilen doen
  Want ik heb hier niet om gevraagd

 3. Ad Frasa Ad Frasa says:

  Wanneer wordt deze site nu geannuleerd! Ik schrijf niet meer! De omstandigheden doen zich nu bij mij voor, dat ik MOET stoppen! Graag hiervan akte! DUS PER OMGAANDE.GISTEREN OOK AL GESCHREVEN! Dus ik reken op uw medewerking “DUS LOVEMATCH EN LEXA!!!! SPOED IN VERBAND MET PRIVEOMSTANDIGHEDEN!

 4. Ad Frasa Ad Frasa says:

  Is reeds verstuurd ,In verband met ernstige ziekte ! Graag op mijn email een bericht, dat jullie het geregeld hebben , daar ik niets aan mijn hoofd kan hebben! Ad Frasa! Bedankt!

 5. Ad Frasa Ad Frasa says:

  DAN IS HET OOK “LEXA >DUS DIE HAD IK OOK GENOEMD! HET ZIJ ZO,MAAR IK ZIT MET DE BROKKEN! MAAR IN HET LEVEN ZULLEN WE ELKAAR MOETEN HELPEN! DANK VOOR JULLIE MEDEWERKING! MIJN EMAILADRES IS: adfrasa@ziggo.nl om het te bevestigen! BEDANKT!!!

 6. Ad Frasa Ad Frasa says:

  Ik wil graag per omgaande mijn datingsite van Love Match opzeggen en verwijderen! Dit in verband met prive omstandigheden! Bedankt voor uw spontane medewerking! Ik ben U zeer erkentelijk , daar ik eerder geen tijd had en er staat ook nog geld op , want ik heb vandaag ook weer gestort! Ik heb al verschrikkelijk veel betaald en tevens moet “LEXA er ook uit! Zou U mij willen helpen , daar ik het bericht ontvangen een halve dag geleden , dat ik een ernstige ziekte onder mijn leden heb! Bedankt voor jullie moeite! Ik hoop , dat ik nog een half jaar mee ga, maar meer moet ik niet hopen! Ik stel me zelf teleur! Maar voornamelijk de kontakten met de desbetreffende personen! Graag het teveel betaalde geld terugstorten op mijn rekening! Ik was al even ziek , maar dit slaat in als een bom! BEDANKT VOOR JULLIE MEDEWERKING! SPOED! OOK VOOR “LEXA! Verwijderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑