datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juni 8th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Lexamore opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Lexamore? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lexamore.nl account.

Lexamore.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Lexamore en log in met je E-mailadres en wachtwoord aan de bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

 

Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op: “uw account” staan zodat er een nieuw menu zichtbaar wordt. Klik in dit menu op: “Accountgegevens”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot het einde van de pagina en klik op de blauwe link: “Nu uitschrijven”.

stap 4: Een nieuwe pagina is weer geopend. Voer je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de groene button met de tekst: “Bevestigen”.

stap 5: Een nieuwe pagina is weer geopend.  Klik op de groene button met de tekst: “Uitschrijven”.

stap 6: Een nieuwe pagina is weer geopend. Geef een reden van opheffing en klik dan op de grijze button met de tekst: “Uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd van Lexamore!

 

Ben je opzoek naar de normale lexa datingsite? klik dan hier!

 

 

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑