datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op september 13th, 2016 | door Welke online datingsite?

6

Knuz.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Knuz.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van Knuz account.

Knuz account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Knuz en log in met je E-mailadres en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de rechter bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar wanneer je met je muisaanwijzer op het woord “Inloggen” gaat staan.

Je bent nu ingelogd!
 
Stap 2: Ga met je muisaanwijzer op “Mijn Knuz” staan in het menu aan de bovenzijde. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik nu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pagina is nu geopend. Scroll naar beneden tot aan het kopje: “Profiel Uitschrijven”. Vink het vakje aan achter “Deactiveer mijn profiel”. Klik dan op de blauwe button met de tekst: “Definitief Deactiveren”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Knuz.nl!

 

Het vrijblijvende karakter van gratis datingsites bevalt niet iedereen. Mogelijk vond je de mensen op deze datingsite niet serieus genoeg. Kijk daarom ook eens naar de meest populaire datingsites van dit moment. Deze zijn echter niet gratis, maar over het algemeen zijn de singles die zich hebben inschreven op bijvoorbeeld lexa.nl veel serieuzer!

 


About the Author

Anoniem6 Ervaringen - Knuz.nl opzeggen

 1. Jolanda Jolanda says:

  Werkt perfect.

  Dankjewel.

 2. aarland aarland says:

  is niet wat ik zoek

 3. Maarten Maarten says:

  Ik kan niet inloggen

 4. n.s. n.s. says:

  Bij uitschrijven krijg ik een error lijkt wel.of knuz dat expres doet

 5. André André says:

  opzeggen omdat ik niet kan inloggen. Ik ben mijn inlog data kwijt en wil daarna met een nieuwe naam terugkomen.

 6. André André says:

  Ik kan niet inloggen op knuz en wil mij daarom eerst uitschrijven en dan weer inschrijven met een nieuw wachtwoord en een nieuwe site naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑