datingsite parship

Home » Datingvrienden.nl opzeggen
Datingsites info Datingvrienden.nl opzeggen

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Datingvrienden.nl opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite datingvrienden? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van “LiefdeVandaag” account.

Datingvrienden.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Liefde Vandaag en log in met je profielnaam en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de linker bovenzijde van de pagina met de “inloggen” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik in het linker menu op: “Mijn instellingen”. Scroll vervolgens geheel naar beneden tot het kopje “Profiel verwijderen”. Vul hier je wachtwoord in en klik dan op de button met de tekst: “Verwijder Profiel”.

Je hebt nu je account verwijderd op Datingvrienden.nl!

Misschien ben je niet geheel tevreden met deze datingsite. Wij raden je aan om naar de meest populaire datingsites van dit moment te kijken. Op onze homepage zie je snel welke datingsites op dit moment het beste worden gewaardeerd.

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑