datingsite parship

Home » ChinaLoveCupid.com opzeggen
Datingsites info ChinaLoveCupid.com opzeggen

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

0

ChinaLoveCupid.com opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste dating sites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen of lidmaatschap moet stoppen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite ChinaLoveCupid.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw ChinaLoveCupid account.

China Love Cupid account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van ChinaLoveCupid.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: “Om uw profiel uit te schakelen op ChinaLoveCupid aub Klik Hier”.

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op ChinaLoveCupid.com!

 

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑