datingsite parship

Home » C-date opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 4th, 2016 | door Welke online datingsite?

25

C-date opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.
Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite c-date.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw C-Date account.

C-date.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van C-date en log in met je email en wachtwoord op je account. De link met “Login” bevind zich aan de rechter bovenzijde van de website. Het loginveld wordt zichtbaar wanneer je op deze link hebt geklikt. Druk op de groene “login” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op “Mijn profiel” of profielfoto bovenaan de pagina.

Stap 3: Klik nu op “wijzig” achter de tekst: Mijn Profiel

Stap4: Scroll helemaal naar bendeden. In het grijs zie je de tekst link “profiel verwijderen”. Klik hier op.

Stap5: Bevestig je uitschrijving door op de tekstlink “Ja” te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op C-Date!

 

Kijk voor meer datingsites eens op onze datingsite vergelijker. Op deze website vind je een enorm aantal relatiesites met elk zijn eigen datingdoelgroep.


About the Author

Anoniem25 Ervaringen - C-date opzeggen

 1. Martinovic Martinovic says:

  Ik kan men profiel niet verwijderen omdat ik een premium lidmaatschap heb. Heeft er iemand een idee hoe ik het wel kan doen? Thnx

 2. Jvd93 Jvd93 says:

  Goedemorgen,

  Ook ik ben er in getrapt

  Heb voor 1 maand betaald, uiteindelijk toen het me niet zinde heb ik het account verwijderd

  Nu krijg ik een brief van incassobureau CMS uit Mainz van €205.41

  Weet iemand wat ik hier het beste mee kan doen?

  • dommenederlandsemannen dommenederlandsemannen says:

   En jij was er nog zo dom om er voor te betalen. Je kunt zien dat de Nederlandse mannen nog dommer zijn geworden. Toen ze dat al nog niet waren.

   Je praat niet met een vrouw maar met een man die een nep vrouw profiel maakt. En die zich voordoet als vrouw. Die moet jullie nog steeds voor de gek houden om mooie mailtjes te schrijven.

   Als ik had geweten op welke site je had ingeschreven dan had ik jou helemaal leeg getrokken. Kon ik zo’n nep dating site maken en ik zou al jou centen uit je bank rekening weg halen.

   De Nederlandse mannen worden steeds maar dommer en dommer. Een Nederlandse man die dat site runt houdt jullie voor de gek.

 3. Eric Eric says:

  Hier hetzelfde. Ik betaalde één maand, je krijgt de indruk dat het niet verlengd wordt, dus je denkt:’ laat maar verlopen die maand’. Nog vóór het eind van de maand dreiden ze met incasso als ik niet de €149 betaalde plus al €11 boete. Als ik voor 21 okt 2019 niet betaald had volgde incasso. Ik heb betaald en probeer nu van mijn abonnement af te komen. Is je account verwijderen hetzelfde als opzeggen?

 4. gerard verbrugghe gerard verbrugghe says:

  visa kaart blokkeren !!!!!!! en klacht indienen bij visa mijn kaart.be

 5. gerard verbrugghe gerard verbrugghe says:

  Beste ,

  Ik vind het allemaal wel tof maar ik had me uitgeschreven en krijg plots een rekening van jullie op mijn visa wat helemaal niet afgesproken was . Eigenaardige is ook nog dat het bedrag het zelfde is als Be2 239,40€.
  Bij deze gelieve mijn abonnement op te zeggen en mijn bedrag dat aangerekend word te annuleren of ik moet verdere stappen ondernemen!!!!!!
  gerard verbrugghe bijnaam davon

 6. Kornelis Kornelis says:

  Zooo hier ook een van de slimmeriken …

  Heb een opzegging gedaan conform de eisen die in de algemene voorwaarden vermeld staan. Heb ook mijn creditcard dienst ingelicht.

  Als ik me houd aan de regels dus binnen bepaalde termijn kan deze een zaak starten en dus het bedrag terugvorderen.

  Zo heb ik het begrepen. Vermoeidend dit zeg.

  Heeft een van jullie een oplossing gevonden?

 7. Eddy Engelen Eddy Engelen says:

  Inderdaad … hier hetzelfde geval … € 7.99 aanbieden en € 191 afboeken van je credit card . Volgens mij valt dit onder de fraude norm en moeten we daar aangifte van doen … de zaak aanhankelijk laken bij een consumenten organisatie zou wel helpen denk ik . Zij beschikken over een juridische dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑