datingsite parship

Home » C-date opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 4th, 2016 | door Welke online datingsite?

16

C-date opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.
Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite c-date.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw C-Date account.

C-date.com account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van C-date en log in met je email en wachtwoord op je account. De link met “Login” bevind zich aan de rechter bovenzijde van de website. Het loginveld wordt zichtbaar wanneer je op deze link hebt geklikt. Druk op de groene “login” button.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op “Mijn profiel” of profielfoto bovenaan de pagina.

Stap 3: Klik nu op “wijzig” achter de tekst: Mijn Profiel

Stap4: Scroll helemaal naar bendeden. In het grijs zie je de tekst link “profiel verwijderen”. Klik hier op.

Stap5: Bevestig je uitschrijving door op de tekstlink “Ja” te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op C-Date!

 

Kijk voor meer datingsites eens op onze datingsite vergelijker. Op deze website vind je een enorm aantal relatiesites met elk zijn eigen datingdoelgroep.


About the Author

Anoniem16 Ervaringen - C-date opzeggen

 1. Eddy Engelen Eddy Engelen says:

  Inderdaad … hier hetzelfde geval … € 7.99 aanbieden en € 191 afboeken van je credit card . Volgens mij valt dit onder de fraude norm en moeten we daar aangifte van doen … de zaak aanhankelijk laken bij een consumenten organisatie zou wel helpen denk ik . Zij beschikken over een juridische dienst.

 2. L.Dassen L.Dassen says:

  Ik wil stoppen hier .en wilt alles verwijderen aub

 3. Nick Nick says:

  Zelfde probleem met cdate!
  Weet iemand al of je verder in de problemen kan komen? Deze mensen zijn niet te bereiken. Ze claimen 250€ bij mij. Wat moet ik doen?

 4. Otto Otto says:

  Hoe kan ik C-date opzeggen, als ik een “Premium” abonnement heb? De account verwijderen knop werkt dan niet. Er staat dat je eerst je premium status moet veranderen, maar er is nergens te vinden waar de kan.
  Zo zit je in de klem en kom je er niet vanaf.
  Oplichters.

 5. Anne Anne says:

  Hallo,

  Hier hetzelfde probleem! Pure oplichterij! Hoe heb en jullie de centen teruggevorderd van jullie Visa?
  Zogezegd premium lidmaatschap voor 7,99 en dan 191€ blokkeren op je visa.

  Hebbe jullie advies voor mij?

  Anne

 6. G. Bhullar G. Bhullar says:

  Ben naar Juridische Loket geweest en kreeg gratis advies.
  Gaan jullie ook daar voor advies.Beter bij jullie bank hun rekening nr. laten blokkeren.
  Succes.

 7. G. Bhullar G. Bhullar says:

  Hoi,
  Ik heb ookhet zelfde probleem. Ze hebben zonder mij te inlichten om inschrijving te verlengen zonder mijn toestemming €239 van mijn rekening af gehaald. Maar ik ik heb meteen terug geboekd en deze blokkeerd dat ze niet weer het zelfde doen.Nu krijg ik de berichten dat ze wettelijk maatregelen nemen.
  Het is oplichterij. Weet iemand wat zijn ervaring ivm met hun dreigmenten,
  Graag jullie advies ivm rechtmatig hulp ergens zoeken.

 8. rick rick says:

  ik zit in het zelfde schuitje word er gek van .

 9. Lino Lino says:

  Hoi,reken mij ook maar bij de dommeriken…heb een lidmaatschap van 6 maanden en zou er graag vanaf willen…nu ik nog maar net lid ben heb ik nog wat tijd om van mijn lidmaatschap af te raken…is er hier nog iemand aanwezig die me de juiste stappen kan doorgeven om er in de toekomst onderuit te geraken…kaart blokeren miss?

 10. Cassiekai Cassiekai says:

  Ik zit dus ook in hetzelfde schuitje. Ik heb mijn account direct verwijderd en weer de gegevens ook niet meer. Ze hebben geprobeerd voor 3 maanden af te boeken waarvoor ik geen opdracht heb gegeven. Gelukkig kon ik het geld terug halen. Ik kreeg ook al snel bericht. Ze dreigen met incassobureaus. Ik vraag mij af of ze wel mijn adres kunnen achterhalen. Zo ja, hoe dan? Ik heb ook ergens gelezen dat je het dreigen moet negeren en dan stopt het vanzelf. Ik weet niet wat ik nu moet. Wie heeft tips?

  • Rogier Rogier says:

   Heb jij intussen al iets gehoord van incassobureau?
   Bij mij hebben ze ook 3 maanden afgeboekt, maar die heb ik snel weer kunnen terugboeken. Na mijn boze mail kreeg ik bericht terug dat ik akkoord gegaan ben met hun regelementen, 1 maand lidmaatschap, gevolgd door automatisch 3 maanden voor €149,70. Ik ben niet van plan te betalen….

   • Riemer Riemer says:

    Ik ben helass ook zo dom geweest…het is pure misleiding..op de site zeggen ze day het 7.99 kost, vervolgens is er 191.72 van je rekening afgeschreven..ik heb het teruggehaald en een mail geschreven waarin ik beroep doe op mn herroepingsrecht
    Nu nog ff afwachten…of er geen incassobureau aan komt..we zullen zien..anders nog een mail sturen met dreiging van aangifte doen wegens misleiding..je kan de aanbieding ook alleen maar vinden als je je nieuw aanmeld…geprobeerd met ander mailadres..dsn komde aanbieding vsn 7.99 weer tevoorschijn..later is die niet meer terug te vinden…stelletje oplichters

   • Nick Nick says:

    Heb jij al iets gehoord??
    Ik hoor graag van je!

 11. Gertjan Gertjan says:

  Hallo, hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik ben zo dom geweest om me in te schrijven bij C-date. Zeker omdat ze zonder bericht het lidmaatschap verlengen en geld van je rekening afschrijven. Nu probeer ik mijn lidmaatschap op te zeggen, echter moet ik daarvoor een online opzegformulier ondertekenen en naar ze toesturen. Ik wil helemaal niets ondertekenen, is het verwijderen van mijn profiel hetzelfde als opzeggen? Ik krijg wel de melding dat ik mijn profiel niet zomaar kan verwijderen.

  Important
  Je C-date-profiel wordt permanent verwijderd.
  Ook onze klantenservice kan deze stap niet ongedaan maken.
  Als je al Premiumlid bent, neem dan contact op met onze klantenservice voordat je je profiel verwijdert.

  Dat ik mijn geld kwijt ben is balen maar ik wil niet meer dat ze nog meer geld van mijn rekening af kunnen schrijven in de toekomst. Kunnen jullie mij adviseren hierbij?

  • peter peter says:

   hoi ik zit in het zelde schuitje als jij wat kunnen we doen ben je al iets wijzer geworden ik hoor het graag groet peter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑