datingsite parship

Home » Alleenstaande Vaders opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juni 28th, 2016 | door Welke online datingsite?

1

Alleenstaande Vaders opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite alleenstaande-vaders.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Alleenstaande Vaders account.

Alleenstaande-vaders.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Alleenstaande Vaders en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de bovenzijde van de pagina en wordt zichtbaar nadat je op “Inloggen voor leden” heb geklikt.
Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik in het menu aan de bovenzijde op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) . Klik vervolgens op “instellingen”.

Stap 3: Er is nu een nieuwe pagina geopend. Klik aan de linkerzijde op ”Profiel Verwijderen”. (Onderste link)

Stap4: Klik nu op de link “of verwijder je profiel”. (tekst link staat naast de “annuleren” button).

Stap5: Geef een reden van uitschrijving en geef een beoordeling van 1 t/m 6. Klik vervolgens op de rode button met de tekst: “Profiel verwijderen”. Bevestig je keuze nogmaals door op “OK” te klikken.

Je hebt nu je account verwijderd op Alleenstaande-vaders.nl!


About the Author

AnoniemEén Ervaring Alleenstaande Vaders opzeggen

 1. Marcel Lebis Marcel Lebis says:

  Ik weet niet of het te maken heeft met de huidige crisis waarin het land verkeerd. Maar ik heb gisteren verzocht mijn account op te verwijderen. Simpelweg omdat ik helemaal klaar was met deze site. Daarnaast heb ik verzocht voor restitutie. Echter tot op heden niet 1 reactie vernomen.
  Dus sta ik in dubio…

  a) ik kan het account verwijderen en geen restitutie vragen ( gezien de huidige negatieve gezondheid-situatie), terwijl ik gewoon vindt dat ik het retour hoor te krijgen.Maar dan verwacht ik wel een reactie van het bedrijf te ontvangen.

  b) ik kan het account handhaven, omdat restitutie niet wordt verleend of lastig is gezien de huidige negatieve gezondheid-situatie, maar dan verwacht ik wel een reactie van het bedrijf te ontvangen.

  Eerlijkheid duurt ten slotte het langst of het nou een relatie of bedrijfscontact is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑