datingsite parship

Home » AfroIntroductions.com opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 17th, 2016 | door Welke online datingsite?

0

AfroIntroductions.com opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite AfroIntroductions.com? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Afro Introductions account.

Afro Introductions account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van AfroIntroductions.com en log in met je email en wachtwoord op je account. De login button bevind zich aan de bovenzijde van de pagina met de grijze “Login” button. Een nieuwe pagina waar je kunt inloggen wordt geopend nadat je op deze button klikt.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tandwiel icoontje ( ⚙ ) naast je profielnaam aan de rechter bovenzijde van de pagina. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “profielinstellingen”.

Stap 3: klik nu op de tekstlink “klik hier” in de zin: Om uw profiel uit te schakelen op AfroIntroductions.com aub Klik Hier

Stap4: Een nieuwe pagina is nu geopend. Selecteer een “kwestie” en “reden” voor het opzeggen van jouw account. Klik vervolgens op de button met de tekst: “indienen”.

Stap5: Een nieuwe pagina is geopend. Geef toelichting waarom je wilt opzeggen. Het is verlplicht om hier iets in te vullen. Doe je dit niet, dan lukt het uitschrijven niet. en klik dan op de button “indienen”.

Stap 6: Een nieuwe pagina is geopend. Voer 2 maal je wachtwoord in en klik op de button met de tekst: “Zet Membership uit”.

Je hebt nu je account verwijderd op AfroIntroductions.com!

 

Niet tevreden over AfroIntroductions of heb je iemand ontmoet via deze dating site? Laat een bericht achter. Andere bezoekers help je hiermee met het kiezen van de beste datingsite!


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑