datingsite parship

Home » Online zoeken naar een seksdate – Hoe vind je een date?
Blog Online zoeken naar een seksdate

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Online zoeken naar een seksdate – Hoe vind je een date?

Als je op zoek bent naar een seksdate dan is het internet een welkome bron om iemand te vinden die ook wel in is voor een avontuurtje. Maar het internet staat vol met websites die niet zo heel betrouwbaar zijn. Voor je het weet ben je veel geld kwijt en een seksdate heb je nog niet gehad en zul je ook nooit gaan krijgen. Als je op zoek bent naar een seksdate, welke websites zijn dan betrouwbaar?

in dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Lees reviews, maar blijf op je hoede

Veel datingsites worden op het internet voorzien van reviews. Maar wees bij het lezen van beoordelingen enigszins op je hoede. De kans bestaat dat als er over een datingsite uitsluitend positieve reviews te vinden zijn, ze door het bedrijf dat de dienst exploiteert zelf geplaatst zijn, al dan niet tegen betaling. Op iedere datingsite is wel iets aan te merken, 100% tevredenheid komt bijna nergens voor. Als veel verschillende mensen positief zijn, en de berichten ook op verschillende momenten zijn geplaatst, is de kans groot dat je met een betrouwbare datingsite te maken hebt. Lees vooraf goed de voorwaarden over kosten voor het leggen van een contact alvorens je met iemand in gesprek gaat voor een seksdate.

dating reviews

De populairste datingsites

Volgens een recente publicatie zijn de drie populairste dating websites: Victoria Milan, Seksbuddy en NovaMora. Ook Secondlove, waarvoor op de radio regelmatig reclame wordt gemaakt, is erg populair. Een veel gehoorde klacht over Secondlove is dat de kosten voor een abonnement erg hoog zijn, je betaalt voor 1 maand lidmaatschap iets minder dan 70 euro, als je je voor een half jaar inschrijft kost het toch nog ruim 24 euro per maand. Bij de nummer 1 uit de top tien, Secretdate, betaal je per gestuurd bericht . De goedkoopste bundel kost €0,75 per bericht. Het staat je natuurlijk vrij om snel met iemand af te spreken en het gesprek op een andere manier voort te zetten, zodat je bespaart op het versturen van betaalde berichten.

Fake profielen

Veel seksdatingsites hebben te maken met fake profielen. Dit kan bewust gebeuren door de exploitant van de site, er worden profielfoto’s geplaatst van “mooie” mannen en vrouwen om klanten te lokken. Zodra je op zo’n profiel reageert gaat het geld kosten en een date levert het je niet op. Ook worden soms foto’s op seksdatingsites geplaatst om iemand dwars te zitten. Diegene is helemaal niet uit op een seksdate, maar een jaloerse ex of iemand die een “geintje” wil uithalen plaatst zijn of haar foto op een datingsite en reageert ook namens deze persoon op contactverzoeken. Dit kan tot heel vervelende situaties leiden.

fake news bedrog

Hoe pik je de neppers eruit?

Je kunt proberen de foto door een zoekmachine te halen om te zien waar deze vandaan komt. Als het de foto is van een vrouw uit Amerika of een man uit Australië terwijl de communicatie in het Nederlands is, kun je er wel vanuit gaan dat het profiel nep is. Ook kun je soms aan reacties merken dat er iets niet klopt. Wanneer iemand zichzelf tegenspreekt of eerst wel wil afspreken en vervolgens ineens met allerlei bezwaren komt. Ook een profiel dat “ineens” verdwenen is, was waarschijnlijk fake. Wil je dus een online seksdate regelen, wees dan altijd op je hoede! Vertrouw je het niet? Stop dan met het contact.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Online zoeken naar een seksdate – Hoe vind je een date?

  1. Verachtert Verachtert says:

    Hoe kan ik terug op ongewenste e-mails geraken om op secretdate te openen want ik ben reeds ingelogt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑