datingsite parship

Home » Werken datingsites echt?
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op oktober 1st, 2017 | door Welke online datingsite?

3

Werken datingsites echt?

Tegenwoordig is internet een groot deel van ons dagelijks leven geworden en brengen we op de meeste openbare plekken veel tijd door op onze telefoons. Het is dus niet zo gek dat er steeds meer datingsites komen. Het is voor veel mensen nog moeilijk voor te stellen dat een online omgeving tegenwoordig de plek is om elkaar te ontmoeten. Maar toch is het zo. Zodra je erin gelooft dat je een partner online kan ontmoeten, wordt het ook tijd om te geloven in de kracht van datingsites. Het lijkt misschien is minder spontaan, maar dat hoeft echt niet zo te zijn.

Twijfel

Er zijn mensen die twijfelen of een datingsite werkt, maar waarom zou je? In een leven dat steeds maar drukker en drukker wordt, is het fijn als je af en toe een handje geholpen wordt. Want als jij het zelf te druk hebt om je nog helemaal op te tutten en leuk aan te kleden en de stad in te gaan, dan heeft jouw toekomstige partner het misschien ook wel te druk. Dus wanneer je in je vriendenkring en werkomgeving niemand bent tegengekomen, is het tegenwoordig niet meer zo gek om het online te zoeken. Door de komst van internet is onze wereld veel breder geworden en dat is maar goed ook!

Echtheid van een persoon

Er is eigenlijk maar een goede reden om te twijfelen aan datingsites en dat is de kans dat de gene met wie je praat, niet echt die persoon is. Dit noemen ze ook wel een ‘catfish’. Maar er zijn dingen die je kunt doen om dit snel te ontdekken. Zorg ervoor dat je iemand kunt spreken via de telefoon of via bijvoorbeeld Skype of Facetime met iemand kunt praten. Ook kun je vragen of iemand een foto maakt met een speciale tekst, door jou uitgekozen, op een briefje geschreven. Dit hoef je niet meteen te doen, maar wel als je twijfelt aan de persoon met wie je praat.

Groei in successen van datingsites

Verder is er geen reden om te twijfelen aan datingsites. Het is juist een hele makkelijke manier om iemand te vinden die bij jou en jouw interesses past. Via online daten kun je ook op je eigen tempo iemand leren kennen. Je kunt net zo lang met iemand chatten als jij prettig vindt. In 2014 werd er vanuit het CBS zelfs nog een onderzoek gedaan naar de succescijfers van online datingsites. Van alle stellen die van 2010 tot 2014 elkaar vonden, gaf zo’n 13 procent aan dat ze elkaar hadden gevonden via internet.

Als je op zoek bent naar een datingsite die bij jou past, neem dan gerust eens een kijkje op onze website. Hier zijn genoeg tips te vinden die gericht zijn op datingsites, maar ook op daten en online daten in het algemeen. Het internet is groot en kan soms eng lijken, maar er is niets om bang voor te zijn. Het is alleen een beetje spannend.


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Werken datingsites echt?

  1. Leadbelly Leadbelly says:

    Ik heb me bij een aantal datingsites n laten schrijven, zowel bij gratis als bij betaalde. Op de gratis dating werd ik gebombardeerd met verzoeken van buitenlandse dames(?) die wilden dat ik via een duur SMS nummer contact hield. De betaalde sites proberen alle (en daar zijn de grootste en bekendsten koploper) me via nepcontactenten te binden aan een duur contract en een duur berichten systeem met als één doel, me zoveel mogelijk geld uit de zak kloppen. Lexa is een koploper in deze oplichting. Ik heb onder de betaalde sites geen enkele positieve ervaring .

  2. MGTOW MGTOW says:

    Inmiddels zijn datingsites achterhaald door Tinder. Sinds Tinder is het aanbod op datingsites gedecimeerd. Naar een leuke date kun je tevergeefs zoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑