datingsite parship

Home » Succes hebben op een datingsite
Blog Succes hebben op een datingsite

Laatst bijgewerkt op december 10th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Succes hebben op een datingsite

Jezelf inschrijving op een datingsite kan soms aanvoelen als een hele stap. Als je besluit om die stap te zetten, zet die dan ook vol vertrouwen. De gedachte: ‘niemand gaat me leuk vinden’ helpt totaal niet. Angst voelen omdat je denkt dat niemand je profiel gaat bekijken brengt je ook niet verder. Op ieder potje past een dekseltje. Als je jezelf inschrijft schrijf je dan in met het gevoel dat jij iemand gelukkig gaat maken en andersom.

Ontspannen daten zorgt voor ontspannen houding

Als je denkt dat je meteen de ware liefde gaat ontmoeten bij de eerste date, leg je behoorlijk wat druk op jezelf. Dit resulteert vaak in ongemakkelijke gesprekken, veel stress en geforceerd gedrag. Je bent tijdens de date meer bezig met het beoordelen van de ander, dan met een gezellige avond. Grote kans dat je tijdens je date allesbehalve jezelf bent. Leg de lat dus niet te hoog, niet voor de date en ook niet voor jezelf. Je kunt niet bepalen of iemand relatiemateriaal is na één date. Probeer jezelf te ontspannen. Zie de date niet als een keurmarkt, maar zie het als een leuke avond met iemand die je nog niet kent zoals dat weleens gebeurd op een feestje.

Het succes van mannen op datingsites

Wil je als man succes hebben op een datingsite dan moet je iets meer tijd en moeite investeren dan een vrouw. Vrouwen zoeken namelijk minder snel contact of krijgen al genoeg reactie op hun profiel.

Tips om meer succes te krijgen op een dating site:

 • Maak je profiel luchtig en persoonlijk: het moet iets over jou vertellen.
 •  Ben speels, grappig en brutaal.
 • Laat zien wie je bent door leuke ‘actie’ foto’s.
 • Ben actief.

Zie je een leuke vrouw wacht dan niet te lang en stuur haar een bericht. Bedenk je eerst dat leuke vrouwen vaak overladen worden door berichten van mannen. Het is dus aan jou de taak om ervoor te zorgen dat jouw bericht uitblinkt. In dit artikel lees je meer over het maken van een goed datingsite profiel.

Succesvol bericht versturen

Wil je op je dating site een succesvol bericht versturen, dan zijn hier wat tips voor mannen en vrouwen:

 • Houd het kort en bondig: vertel dus niet heel je levensverhaal.
 • Maak het persoonlijk, maar niet té persoonlijk.
 • Toon je interesse, maar zorg ervoor dat je niet wanhopig overkomt.
 • Houdt het luchtig, casual en dring niet meteen aan op een date.
 • Maak een klein welgemeend complimentje, maar overdrijf niet!
 • Maak gebruik van humor.
 • Laat nooit blijken dat je de persoon al langer op het oog hebt.

Blijf altijd jezelf

Jezelf veel beter voordoen dan dat je bent houdt geen stand. Er komt altijd een moment dat je door de mand valt. Blijf altijd jezelf want het is belangrijk dat ze mensen ‘the real deal’ zien. Het maakt niet uit hoeveel hobby’s je hebt of dat je hobby’s wel spannend zijn. Houd je meer van series kijken en ben je niet zo’n actief persoon: dan is dat ook prima. Er zullen zat anderen zijn die ook liever op de bank hangen dan gaan hyken in de bergen. Eerlijkheid duurt het langst. Zeker als je succes wilt hebben op datingsites.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑