datingsite parship

Datingsites info

Laatst bijgewerkt op oktober 2nd, 2016 | door Welke online datingsite?

0

Paiq opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over Paiq? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van Paiq.nl account.

Paiq.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Paiq.nl en log in met je E-mail en wachtwoord op je account. Het login veld bevind zich aan de rechter zijde van de pagina. Je kunt inloggen door op de oranje “login” button te klikken.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op de oranje “menu” button aan de linker kant van je scherm. Een nieuw menu is nu zichtbaar. Klik in dit menu op “Instellingen”.

Stap 3: Een nieuwe pop-up is nu zichtbaar. Klik op “uitschrijven” onderaan in deze pop-up.

Stap 4: Er is nu weer een nieuwe pop-up window geopend. Vink het vakje aan voor het woord “Ja”. Voer dan je wachtwoord in en klik op de oranje button met de tekst: “uitschrijven”.

 

Je hebt nu je account verwijderd op Paiq!

 


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑