datingsite parship

Home » Lexa opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op december 8th, 2014 | door Welke online datingsite?

52

Lexa opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.

Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite lexa? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Lexa account.

Lexa abonnement stoppen

 • Ga naar “mijn instellingen & Membership” deze vind je door met je muis op je profielnaam te gaan staan.
 • Daarna klik je op “mijn membership”
 • Hier kun je je abonnement stop zetten.

Om je profiel daarna geheel te verwijderen volg je de volgende stappen:

Lexa account verwijderen

 • Ga met je muisaanwijzer op je profielnaam staan (rechter bovenhoek). Klik vervolgens op “mijn instellingen & Membership”. Onderaan de pagina staat de tekst:  Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier. Klik op deze link. zie afbeelding:

 

lexa-opzeggen1


 

 • Een nieuwe pagina is nu geopend. Let hier goed op! Lexa geeft je hier 2 opties. De eerste optie is om je profiel op te schorten. Dit betekend niet dat je profiel is verwijderd! Maar dat het profiel tijdelijk is gedeactiveerd
 • De tweede optie is om je profiel permanent te verwijderen. Dit doe je door op de onderste link te klikken. “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website. Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld”. klik dus op “klik hier”. zie afbeelding:

 

lexa-opzeggen2


 

 • Een nieuwe pagina is geopend. Vul hier je e-mailadres en wachtwoord in. klik vervolgens op de groene knop “Bewaren”.
 • Een nieuwe pagina is geopend. Klik hier nogmaals op de groene knop “Bewaren”.
 • Een nieuwe pagina is geopend. Klik nu op de groene knop “Profiel verwijderen
  Je bent nu uitgelogd en je Lexa profiel is geheel verwijderd !

 

Contact gegevens Lexa

Meetic, BP 109, 92106
Boulogne Cedex, Frankrijk,
E-mailadres: customercare@lexa.nl


About the Author

Anoniem52 Ervaringen - Lexa opzeggen

 1. greet greet says:

  juridisch loket gebeld.ga morgen vragen hoe op te zeggen.wil er ook vanaf.Ze mogen niet zomaar verlengen volgens de wet.

  • Hopeloos Hopeloos says:

   Help graag ik kan niet inloggen en heb gister pas een account gemaakt en betaald. Hoe zet ik een stop eraan zodat er niet zomaar geld van mijn rekening word afgetrokken de komende maand

 2. R,Meijer R,Meijer says:

  Ik heb mijn abonnement opgezegd en daarom verwacht ik niet dat er nog geld van mijn rekening word gehaald wat dus wel is gebeurd

 3. Ad Frasa Ad Frasa says:

  Waarom krijg ik nog allemaal reacties binnen! Ik betaal niets! Ad Frasa te Vianen

 4. Doggyman Doggyman says:

  Je hebt tegenwoordig ook herroepingsrecht. Ik was zo dom betalende premiumklant te worden bij SecondLove. 4 dagen later had ik wel door dat echt alles daar óf nep is, of het zijn vrouwen waar je op straat in een wijde boog omheen zou lopen.

 5. a prins a prins says:

  Een mail sturen naar hun adres met opzegging per direct met datum is wel degelijk rechtsgeldig, het lijkt wel of ze er niet meer zijn als je beleefd wil opzeggen……….Een stel asocialen die je geld willen en niets anders,

 6. john john says:

  Deze site lexa dating is puin hoop enige manier om het te stoppen naar de geschillen commissie gaan met zen alle .Dit is de enige oplossing wand deze site staan alleen dames en heren die vermaak willen en niet anders.De mensen die echt opzoek zijn zijn de dupe .En als we met zijn alle via de geschillen commissie gaan dan zal de rechter er over buigen ieder geval advies betaal niet meer en haal het terug.
  maak een kopij van de afzegging dan sta je sterker.

 7. Anita (Dorothea) Anita (Dorothea) says:

  Heb geprobeerd een reactie te plaatsten, en zelfs dàt mislukt. Chaos, daar bij Lexa!

 8. Anita (Dorothea) Anita (Dorothea) says:

  Het is ongelooflijk wat een chaotische warboel Lex weet te maken van simpele zaken, een warboel die ook nog eens niet werkt, want na het volgen van de instructies stuit men alleen maar op nòg meer reclame om lid te worden, Vragen worden niet beantwoord en telefonisch contact is onmogelijk.
  Ik wil zo gauw mogelijk wegwezen bij Lexa, maar alle wegen lopen tot nu toe dood. Misschien wordt het tijd om Lexa eens door te lichten bij RADAR of een ander consumentenprogramma. Mocht ik op nog meer problemen stuiten, dan gaat dat zeker gebeuren.

 9. sanne sanne says:

  Ik heb me alleen aangemeld zonder ergens op te drukken wat geld kost zoals een abonnement. Maar kan mijn profiel niet verwijderen

 10. grietje wijdenes grietje wijdenes says:

  ik vind het niet erg leuk dat jullie geen respect hebben voor mensen die op willen zeggen zoals ik.

 11. Wolfleader Wolfleader says:

  Ook ik denk dat ik ermee te maken krijg dat customercare@lexa.nl totaal niet reageert.
  Ik zal het wel in de gaten houden als ze het flikken om ongeoorloofd geld te willen incasseren.
  Dan boek ik het meteen weer terug.
  Tijdens het opzeggen krijg je wel de melding dat dit per email bevestigd word…Niet dus.

 12. klompenentulpen klompenentulpen says:

  Opzeggen is een crime je zit er voor je leven aan vast. Ze lezen niet geven geen antwoord. Maar kunnen wel elke maand afschrijven. Heb zelf alles verwijderd.

 13. Andy van der Sluijs Andy van der Sluijs says:

  Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

  Dit krijg ik daarna…….Dus hoe kom ik eraf

 14. Andy van der Sluijs Andy van der Sluijs says:

  Ik krijg iets van dat ik mijn automatische betaling stop moet zetten. Lukt niet wat nu ? Morgen is mijn volgende betaling en moet ik weer een maand wachten om op te kunnen zeggen.

 15. Marleen Marleen says:

  Als je deze methode volgt, kom ik wel op de pagina van Membership beheren, maar daarna kan ik nergen meer op klikken. Je kan wel je betalingen inzien, maar je kunt nergens je automatische verlenging stopzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑