datingsite parship

Home » Gratis datingsites of betaalde datingsite?
Blog

Laatst bijgewerkt op april 16th, 2016 | door Welke online datingsite?

18

Gratis datingsites of betaalde datingsite?

Veel diensten op het internet worden hedendaags gratis aangeboden. Voor veel mensen is het de normaalste zaak van de wereld geworden om gratis gebruik te maken van apps, muziek, films etc. Met die gedachten zoeken we dan ook naar een gratis datingsite. Het leven is immers al duur genoeg en we willen niet betalen voor een datingsite abonnement. Op deze website staan voornamelijk betaalde datingsites. We willen jou graag duidelijk maken waarom je zou moeten kiezen voor een betaalde datingsites ten opzichte van een gratis datingsite.

gratis-datingsites

Nadelen van gratis datingsites

Vandaag de dag worden de gevaren van het internet steeds duidelijker. Oplichting en fraude komt steeds vaker voor . Iedereen kent onderhand wel iemand of is zelf ooit opgelicht op internet. Georganiseerde boevenbendes struinen het internet af naar gegevens van nietsvermoedende internetgebruikers. Daarom is het zeer aan te raden om je gegevens af te schermen. Zorg ervoor dat de info die je op het internet plaatst alleen zichtbaar is voor de mensen waarvoor het bedoelt is.

Op gratis datingsites zijn je gegevens dus ook gratis zichtbaar voor kwaadwillige mensen. Wees jezelf bewust van welke mogelijke gevaren je hierdoor loopt. Identiteitsfraude komt steeds vaker voor. Slachtoffers moeten enorm hun best doen om hun onschuld te bewijzen. Dure artikelen werden aangeschaft op hun naam en de verkopende partij legt een schade claim neer bij het slachtoffer. Op een gratis datingsite geef je gratis informatie. Dit moet je om bovenstaande redenen niet willen!
Hoe moet het wel?

Scherm je profiel af waar mogelijk. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een Facebook profiel. Wees voorzichtig met het verstrekken van informatie zoals je telefoonnummer en adres. Doe dit zeker niet na 1 gesprek. Bouw eerst een band op en als je de persoon 100% vertrouwd dan pas kun je het contact uitbouwen.

Kiezen voor een datingsite

kies voor een datingsite die zijn leden heeft gescreend. Dit kan nare ervaringen voorkomen zoals stalking. Maar ook houdt het kwaadwillige fraudeurs op afstand. Voorbeelden van betrouwbare datingsites zijn Lexa, EliteDating en/of Relatieplanet. Bij betaalde datingsites is de kans vele malen groter op een serieuze relatie dan bij gratis datingsites! De leden zijn serieus op zoek naar een date of relatie en zijn bereid hiervoor een vergoeding te betalen.

Sinds een paar jaar bestaat er ook het keurmerk veilig daten. Dit is een collectief van datingsites die afgesproken heeft zich aan een aantal belangrijke regels te houden. Elders op deze website vind je hierover meer info. Op dit moment bestaat het collectief enkel uit dating sites met betaalde lidmaatschappen.


About the Author

Anoniem18 Ervaringen - Gratis datingsites of betaalde datingsite?

 1. MGTOW MGTOW says:

  Hoe slechter mensen elkaar vinden, hoe langer mensen geabonneerd blijven. Uitbaters van datingsites en apps hebben helemaal geen belang bij een succesvolle koppeling van mensen. Sterker nog door de boel te saboteren hopen ze dat mensen een extra duur abonnement nemen. Dat zie je bijvoorbeeld bij Tinder. Maar ook bij datingsites met ‘gold’ of ”premium’ memberships.
  Zo doorzichtig allemaal als je even kritisch nadenkt

 2. John John says:

  ’n Stuk of 10 sites geprobeerd ! Klauwen vol geld gekost ’n half jaar lanv , en niet EEN date gehad !! Veel woorden , weinig wol !!
  John Tresmanos Reijnders.
  Roermond .
  P.S.: Op “Zoosk” enkele jaren geleden : binnen 2 maanden DRIE leuke , lekkere dates gehad !!

 3. sibrand sibrand says:

  ik ben er helemaal niet mee eens wat ze op deze site schrijven . Ik ga alleen maar naar gratis datingsite en met plezier.Heb ook betaalde site gedaan nooit weer het is alleen geld van mensen af te nemen.Veel mensen die er op staan die al bezet waren of onder andere reden er nog op staan.

  • bernhard bernhard says:

   welke datingsite is dat waar gratis op kan stuur me die even door alsjebliefd

   • MGTOW MGTOW says:

    Je hebt iets als ‘knuz’. Dat is/was een van de grootste gratis datingsites. En is ook echt gratis te gebruiken. Maar als je dan in de ‘statistieken’ kijkt van zelfs onaantrekkelijke vrouwen dan schrik je hoeveel views ze krijgen…… Ik heb daar een date gehad die nog redelijk geslaagd was (alleen niet zo mn type), maar ik denk overall vrij kansloos. Ik vermoed dat op gratis sites de grappenmakers en kanslozen het verzieken voor de serieuze en normale onder ons en met name vrouwen het schip verlaten. Die gaan liever op tinder waar ze alleen reactie kunnen krijgen van een man die ze eerst hebben geliked.

 4. MGTOW MGTOW says:

  – alle sites die met credits werken zijn nep
  – betaalde datingsites bieden geen waar voor het geld; te weinig leden, in ieder geval vrouwelijke
  betaalde datingsites schermen met gratis inschrijving maar uitgezonderd e-matching, kun je hier niks mee, niet eens antwoord geven als een betaalde member je een bericht stuurt
  – op 100% gratis sites zijn bijna geen vrouwen ingeschreven want die vinden dat ‘niet serieus genoeg’
  -betaalde sites bieden geen enkele bescherming tegen kwaadwillige mensen

 5. joeb joeb says:

  dit is .NL das altijd bullshit ,euro’s binnenrijven is daar de boodschap ,mensen interesseren hun niet alleen de centen

  hier krijg je geen info alleen reclame van de dure datingsites

 6. Julien Julien says:

  Ik heb al heel wat datingsites geprobeerd. Als je een datingsite kiest, neem er dan eentje waarbij je een vast bedrag per maand betaald of een gratische. Uit ervaring weet ik dat datingsites die met credits werken, waar je 0,80 tot 1,00 Euro per berichtje betaald fake datingsites zijn. Zo ondervond ik dat alle datingsites van The Right Link fake zijn. Maar ook de datingsites vaTNO Global Corporation zijn allemaal fake.

 7. Mike Mike says:

  Heel irritant dat je niet gewoon een site hebt waar je gratis en eerlijk kan (video)chatten of een Sex afspraak maken. Ik vind het erg lastig als 24 jarige om in contact te komen met mensen die naar feesten gaan of met andere mensen af (willen) spreken. Ik vertrouw heel weinig profielen en/of advertenties. Erg jammer

 8. jan jan says:

  is gratis sexdating nu er niet meer was altijd groen

 9. Zomaar Zomaar says:

  10 jaar terug kon ik zo internet daten.
  Nu zijn al die datingsite boeven geworden .golddiggers.maling aan wat je zelf zou willen.

  Dat is 1 ding wat mij opvalt

 10. theu daems theu daems says:

  wil wel eens weten of vrouwen en mannen gratis credits krijgen om je aan de praat te houden zodat je meer credits koopt en worden ze hier voor betaald ???

 11. Datemeneer Datemeneer says:

  Op de website vindt u een verzameling van gratis en betaalde datingsites.

 12. janneke hofstra janneke hofstra says:

  graag meer zoeken op die jonge mannen van mijn hetzelfde leeftijd van 38 tussen 45 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑