datingsite parship

Home Ā» Gratis datingsites of betaalde datingsite?
Blog Gratis datingsites of betaalde datingsite

Laatst bijgewerkt op december 1st, 2019 | door Welke online datingsite?

25

Gratis datingsites of betaalde datingsite?

Veel diensten op het internet worden hedendaags gratis aangeboden. Voor veel mensen is het de normaalste zaak van de wereld geworden om gratis gebruik te maken van apps, muziek, films etc. Met die gedachten zoeken we dan ook naar een gratis datingsite. Het leven is immers al duur genoeg en we willen niet betalen voor een datingsite abonnement. Op deze website staan voornamelijk betaalde datingsites. We willen jou graag duidelijk maken waarom je zou moeten kiezen voor een betaalde datingsites ten opzichte van een gratis datingsite.

gratis-datingsites

Nadelen van gratis datingsites

Vandaag de dag worden de gevaren van het internet steeds duidelijker. Oplichting en fraude komt steeds vaker voor . Iedereen kent onderhand wel iemand of is zelf ooit opgelicht op internet. Georganiseerde boevenbendes struinen het internet af naar gegevens van nietsvermoedende internetgebruikers. Daarom is het zeer aan te raden om je gegevens af te schermen. Zorg ervoor dat de info die je op het internet plaatst alleen zichtbaar is voor de mensen waarvoor het bedoelt is.

Je gegevens op gratis datingsites

Op gratis datingsites zijn je gegevens dus ook gratis zichtbaar voor kwaadwillige mensen. Wees jezelf bewust van welke mogelijke gevaren je hierdoor loopt. Identiteitsfraude komt steeds vaker voor. Slachtoffers moeten enorm hun best doen om hun onschuld te bewijzen. Dure artikelen werden aangeschaft op hun naam en de verkopende partij legt een schade claim neer bij het slachtoffer. Op een gratis datingsite geef je gratis informatie. Dit moet je om bovenstaande redenen niet willen!
Hoe moet het wel?

Scherm je profiel af waar mogelijk. Dit geldt ook voor bijvoorbeeld een Facebook profiel. Wees voorzichtig met het verstrekken van informatie zoals je telefoonnummer en adres. Doe dit zeker niet na 1 gesprek. Bouw eerst een band op en als je de persoon 100% vertrouwd dan pas kun je het contact uitbouwen.

Kiezen voor een datingsite

kies voor een datingsite die zijn leden heeft gescreend. Dit kan nare ervaringen voorkomen zoals stalking. Maar ook houdt het kwaadwillige fraudeurs op afstand. Voorbeelden van betrouwbare datingsites zijn Lexa, EliteDating en/of Relatieplanet. Bij betaalde datingsites is de kans vele malen groter op een serieuze relatie dan bij gratis datingsites! De leden zijn serieus op zoek naar een date of relatie en zijn bereid hiervoor een vergoeding te betalen.

Sinds een paar jaar bestaat er ook het keurmerk veilig daten. Dit is een collectief van datingsites die afgesproken heeft zich aan een aantal belangrijke regels te houden. Elders op deze website vind je hierover meer info. Op dit moment bestaat het collectief enkel uit dating sites met betaalde lidmaatschappen.


About the Author

Anoniem25 Ervaringen - Gratis datingsites of betaalde datingsite?

 1. monique van hulle monique van hulle says:

  ik ben een weduwe en zoek een relatie want ben het eenzaam zijn beu ik ben 73jaar en zou nog vriendschap willen

 2. Fransisca Fransisca says:

  Ik zoek leuke chineese man voor relatie

 3. Fransisca Fransisca says:

  Ik zoek leuke chineese man ontmoeten voor relatie

 4. Lekketlekker18 Lekketlekker18 says:

  Bedoelde oplichting šŸ™‚

 5. Lekkerlekker18 Lekkerlekker18 says:

  Waarom komt er geen politie kijken voor oplochting en froude ???

 6. MGTOW MGTOW says:

  Hoe slechter mensen elkaar vinden, hoe langer mensen geabonneerd blijven. Uitbaters van datingsites en apps hebben helemaal geen belang bij een succesvolle koppeling van mensen. Sterker nog door de boel te saboteren hopen ze dat mensen een extra duur abonnement nemen. Dat zie je bijvoorbeeld bij Tinder. Maar ook bij datingsites met ‘gold’ of ”premium’ memberships.
  Zo doorzichtig allemaal als je even kritisch nadenkt

 7. John John says:

  ’n Stuk of 10 sites geprobeerd ! Klauwen vol geld gekost ’n half jaar lanv , en niet EEN date gehad !! Veel woorden , weinig wol !!
  John Tresmanos Reijnders.
  Roermond .
  P.S.: Op “Zoosk” enkele jaren geleden : binnen 2 maanden DRIE leuke , lekkere dates gehad !!

  • superboer superboer says:

   hoi john; is lexa wat? of krijgt je daar ook al geen antwoord op je berichtjes? groet.

  • JBes JBes says:

   Beste,
   Ik sluit me aan bij jouw mening en ervaring gezien het ook mij zo verging.
   Concreet: veel, heel veel tijd gestoken in het schrijven van persoonlijke berichten (met de nodige beleefdheid en initiĆ«le basisinformatie (naast, wat het profiel al qua info biedt) MAAR zonder enig resultaat OF in het beste geval een standaardantwoord zoals “Leuk dat je mijn profiel bezocht” en bij de instellingen had ik nochtans aangegeven GEEN standaardantwoorden te willen ontvangen. Zelfs in mijn profielinleiding heb ik bij aanpassing ervan achteraf aan de bezoekers aangegeven dat ik liever geen zulke antwoorden wens te ontvangen op mijn persoonlijke tijdrovende gestuurde berichten, daar de instellingstoets op de site een dode letter blijkt te zijn. Zelfs dat had geen inpakt want de enkele reakties die ik ontving waren…ja, “Leuk dat je mijn profiel…” Mijn ervaringsveld bestrijkt zo’n 4 Ć  5 maanden en dit bij Relatieplanet en MetJou alsook MetJouOndeugend (ingelokt en getuimeld, maar da’s een ander verhaal) als betalend lid. Ik stel zonder blikken en blozen dat ik geen enkele date had, noch chat (O ja, 1 Chinese dame, die op de site (MetJou) zat om Engels te leren spreken, bleek achteraf, en plots ophield zonder nog een geldige beleefdheidsreden te geven en zeker niet omdat ik beledigend of wat dan ook was. Of Engels onkundig zou zijn, integendeel!). Wel ben ik op 3 mensen (man/vrouw?) gevallen die malafide intenties, nl. financiĆ«le, hadden. Dus een verhaal, scenario en alibi-construktie opdat je geld zou geven/voorschieten/lenen…maar daar tuimelde ik niet in want zag de ‘rode vlaggen’ al wapperend halfstok hangen, zag de bui en voelde al nattigheid, spijtig genoeg niet in de broek want als je dat tegenkomt is het een serieuze afknapper. En verloor natuurlijk wel veel kostbare tijd en emotioneel in den beginne een rollercoaster. Maar los daarvan kan ik een dik verslag schrijven over deze ervaring voor wat betreft de relatiewebsites zelf: ze zijn niet eerlijk en ik kan dat bijna met eerder genomen ‘prt-scrn’ aantonen. Net zoals kopie van gestuurde berichten en e-mails.
   Zo, hierbij ga ik het laten wetende dat niets perfect is, maar het mag wel een heel beetje eerlijker aan toe gaan, hoe naĆÆef dit ook mogen klinken. En dan doel ik op NEP-, spook- en slaapprofielen. En in mijn ‘match’ berekening gaat ’t over ruim 60 Ć  80%. EN dat kan/mag gewoon niet! Da’s oplichting. Niet zozeer, wat mij betreft, het lidgeld, dan WEL de verloren en ingestoken kostbare (emotionele) tijd. We (ons, mannen en eventueel vrouwen) zijn niet met kinderachtige emoji aan ’t communiceren, toch!? Die standaardzinnen vind ik ook al zo’n gemakzuchtige pest en contraproductief als tool: zelf NOOIT gebruikt!
   Kijk, ik haat het tijd hieraan besteden, klachten formuleren, hier of elders of voor wat dan ook voor kwestie. Toch doe ik het hier naar voorbeeld van de man hier voor mij en eerdere commentaren van anderen. Hun inzet en bijdrage stel ik zeer op prijs – omdat het belangrijk, leerrijk en behulpzaam is – , meer zelfs dan de officiĆ«le relatiewebsitebeoordelaars.
   Veel succes!
   Vr.Groet, julius

   P.S.: Akkoord, sommigen varen er wel bij, anderen, waaronder ik, niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑