datingsite parship

Home » Be2 opzeggen
Datingsites info

Laatst bijgewerkt op juli 1st, 2016 | door Welke online datingsite?

1

Be2 opzeggen

Vaak vinden mensen het lastig of onduidelijk hoe je een account bij een datingsite op moet zeggen. Wij helpen je graag aan de juiste datingsite, maar zijn je ook graag van dienst wanneer je weer uit wil schrijven. Daarom beschrijven we voor de populairste datingsites stapsgewijs hoe je een abonnement moet opzeggen.
Heb je inmiddels een relatie of ben je ontevreden over datingsite Be2.nl? Wij helpen je door middel van een aantal simpele stappen met het opzeggen van jouw Be2 account.

Be2.nl account verwijderen

Stap 1: Open in een nieuwe tabblad de website van Be2 en log in met je email en wachtwoord op je account. Het login veld wordt zichtbaar nadat je op de groene “Log in” button hebt geklikt. Deze vindt je aan de rechter bovenzijde van de pagina.

Je bent nu ingelogd!

Stap 2: Klik op het tabblad “Mijn Profiel” en vervolgens op “instellingen” . Deze link vind je direct onder de tabbladen.

Stap 3: Klik bij het kopje Profielstatus op de groene button met de tekst: “Bewerk”. (Dit is de middelste button.)

Stap4: Er is een nieuwe pagina geopend. Bevestig je keuze door op de groene button met de tekst: “Wissen” te klikken.

Bevestig nogmaals door op “OK” te klikken in de pop-up.

Je hebt nu je account verwijderd op Be2!

 

Kijk eens rond!

Via welkeonlinedatingsite.nl kun je heel eenvoudig datingsites vergelijken. Wij vergelijken datingsites op basis van: “populairiteit, gebruikersgemak, functionaliteiten, klantenservice en kosten”.

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring Be2 opzeggen

  1. Luc kenis Luc kenis says:

    Waarom hebben jullie geld van mijn rekening gehaald heb mijn account toch stop gezet gaat over meer dan 260 euro is wel veel he hoop op een oplossing hier van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑