datingsite parship

Home » Daten met een milf – Wat kun je verwachten?
Blog Daten met een milf

Laatst bijgewerkt op april 7th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Daten met een milf – Wat kun je verwachten?

Met een milf daten is wat anders dan een eenmalige seksafspraak hebben. Als er sprake is van daten betekent dat dat je elkaar vaker ziet en wellicht ook andere dingen samen doet dan alleen seks hebben. Het daten met een milf kan lastig zijn, omdat dit door lang niet iedereen wordt geaccepteerd. Als je bij voorbeeld met je oudere vriendin hand in hand over straat loopt kan dat nare opmerkingen opleveren. En als je samen ergens gaat eten zal de ober je vriendin wellicht voor je moeder aanzien. Dit zijn dingen waar je wel op voorbereid moet zijn.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wil een milf wel een langdurige relatie met een jongere man?

Of een milf een langdurige relatie met je wil valt moeilijk te zeggen. Sommigen gaat het puur om een eenmalig seks contact en dan zit er niet meer in. Zeer waarschijnlijk zal de dame in kwestie de boot afhouden als je haar opnieuw benadert voor een afspraakje. Dit zal je dan moeten accepteren, het heeft geen zin om te blijven aandringen als de ander aangeeft dat het echt een eenmalige date is geweest.

Kans op een relatie is klein

Als je echt valt op een milf of cougar en daar een relatie mee wilt dan zal je dus op zoek moeten gaan naar een andere kandidaat. Veel milfs willen geen vaste relatie met hun jonge minnaar. Dit kan bij voorbeeld zijn uit schaamte, omdat haar vriend net zo oud is als haar minnaar. De kans bestaat dan ook dat haar kinderen bezwaar hebben tegen de levenswijze van hun moeder en dat zij daarom een relatie afhoudt of na een tijdje verbreekt.

daten milf tekst

Wat als ik zelf wil stoppen met daten?

Wanneer je contact hebt met een milf en je wilt er na verloop van tijd mee stoppen, wees daar dan eerlijk over. Stel dat je een vrouw van je eigen leeftijd hebt leren kennen waar je oprecht verliefd op bent geworden, dan is het voor allebei de vrouwen niet eerlijk om ook het contact met de milf te laten voortduren. Als je wilt stoppen, wees daar dan duidelijk over en zet er definitief een streep onder. Als je minnares het er niet mee eens is zal ze wellicht blijven proberen om contact met je te zoeken en je met mooie beloften voor zich terug te winnen. Ook kan een vrouw rancuneus worden en gaan dreigen, bij voorbeeld met het openbaar maken van pikante foto’s. Wees hier op voorbereid en probeer voor jezelf te bedenken wat je kunt doen als ze haar dreigement uitvoert.

Is het vreemd om met een milf te daten?

Sekscontacten tussen jonge mannen en oudere vrouwen zijn van alle tijden. Dit kwam ook al voor lang voordat de term milf werd bedacht in ingeburgerd raakte. Ook tientallen jaren geleden waren er oudere dames die seksueel tekort gedaan werden en daarom hun toevlucht zochten tot een jonge minnaar. Geaccepteerd wordt het maar in beperkte mate. Een relatie met een vrouw die je moeder had kunnen zijn is zeker niet algemeen geaccepteerd. Daar zal je rekening mee moeten houden als je aan een dergelijke relatie begint.

Reacties van anderen

Met je milf vriendin hand in hand op straat lopen of in het openbaar zoenen kan vervelende reacties opleveren. Daarnaast kan het gebeuren dat je negatief commentaar krijgt, zowel van jouw familie en vrienden als van die van haar. Als jullie echt serieus van elkaar houden is het zaak om voor jullie relatie te vechten. Als het je alleen om de seks gaat is het misschien beter om andere activiteiten zoals samen uitgaan en elkaars familie leren kennen, achterwege te laten.

milf oudere vrouw

Een seksafspraak met een milf

Wil je een seksafspraak dan zijn er verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je je gewoon in het uitgaansleven begeven en zien of je een dame tegenkomt die aan jouw wensen voldoet. Sommige vrouwen zijn er speciaal op uit om een jongere man te versieren. Dit geeft ze het gevoel dat ze nog meetellen op “de markt” en dat ze er voor hun leeftijd nog goed uitzien. Vaak is het niet hun bedoeling om een relatie aan te gaan, een losse date is genoeg. Dus als je in de kroeg zo’n vrouw tegenkomt, dan is een seksafspraak soms vrij gemakkelijk te maken.

Zoeken naar een milf op datingsites

Voor een seksafspraak met een milf kun je ook op het internet terecht. Sommige vrouwen zijn er speciaal op uit om via datingsites een jongere minnaar te vinden. Zij geven dit aan in hun voorkeuren of in hun profieltekst. Ook vind je via seks datingsites veel gewillige oudere vrouwen. Vaak zetten dergelijke dames zeer uitdagende foto’s online waarop ze er op hun best uitzien. Wees er op voorbereid dat je tegenwoordig met fotobewerkingsprogramma’s veel kunt bereiken. Met andere woorden: in het echt kan het zijn dat de dame er een stuk minder strak uitziet dan op de foto’s.

Wat kun je verwachten van een seksafspraak met een milf?

Een seksdate, of dat nu met een milf is of met een vrouw van je eigen leeftijd, is in de eerste plaats puur voor de seks. Het is dus in principe niet de bedoeling dat je verliefd op elkaar wordt. Maar dat kan natuurlijk wel gebeuren. Ook kan de oudere vrouw, de milf dus, de seks met haar jongere minnaar als verslavend gaan ervaren. Zeker als ze al een tijd single is of een partner heeft die geen zin meer heeft in seks, of die bij voorbeeld door erectieproblemen niet meer in staat is om aan zijn “verplichtingen” te voldoen.

seksafspraak milf

Zo’n vrouw gaat dan op zoek naar een jonge minnaar om haar seksuele behoefte te bevredigen. En als ze op die manier een minnaar krijgt die haar weer het gevoel geeft dat ze vrouw is, dan kan het zijn dat een milf je gaat claimen. Dit kan een jonge man als beklemmend ervaren, zeker als het voor hem een eenmalige iets was, of wanneer hij na een paar afspraakjes wil stoppen met het contact.

Waar moet je op letten?

Zoals bij alle seksafspraken zijn er een paar dingen waar je op moet letten. In de eerste plaats is veilige seks erg belangrijk. Je weet immers niet bij een seksdate of de andere partij nog andere sekscontacten heeft. Een soa loop je sneller op dan dat je er vanaf bent. Gebruik dus altijd een condoom als je een seksdate met een milf hebt. Verder is het verstandig om van tevoren goed duidelijk te maken wat je bedoeling is. Als je alleen een seksdate wilt en verder niets, maak dit dan meteen duidelijk. Zo is het voor de dame in kwestie meteen duidelijk dat ze verder niets van je hoeft te verwachten.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Daten met een milf – Wat kun je verwachten?

  1. MGTOW MGTOW schreef:

    Kennelijk worden de begrippen MILF en cougar verward. Een MILF staat voor Mother I would Like to Fuck. Dus een aantrekkelijk uitziende moeder. Dat hoeft niet te betekenen dat zij ouder is dan jij. Een cougar is een vrouw die het jonger zoekt en is dus per definitie ouder dan jijzelf.
    Je ziet vaak cougars op datingsites. Vanwege hun doorgaans hogere opleiding denken zij dat ze net als mannen het jonger kunnen krijgen. Echter voor mannen is status en opleiding niet zo belangrijk in een vrouw. Vaak blijft het daarom bij 1 nachtje, iets waar veel vrouwen online over klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑