datingsite parship

Home » Daten in Eindhoven
Blog

Laatst bijgewerkt op maart 11th, 2016 | door Welke online datingsite?

2

Daten in Eindhoven

Ben je klaar voor een feestje? Wij weten dat Brabanders als geen ander een mooi feestje kunnen bouwen, maar dit is natuurlijk niets nieuws. Daarom bespreken we in dit artikel een aantal tips voor daten in Eindhoven.

Wist je bijvoorbeeld dat in Eindhoven alleen maar liefst 47% van de inwoners alleen woont? Er valt dus hier nog flink wat liefde te verdelen, maar dat is niet alles. Slechts 31& van de inwoners die alleen zijn, zit tussen de 25 en 44 jaar.

Waarom zou je voor Brabantse liefde kiezen?

Het is duidelijk dat er nog genoeg singles in Eindhoven zijn en dit is merkwaardig want Eindhovenaars zijn bijzonder leuke mensen. Hieronder staan een paar leuke feitjes over deze Eindhovenaren:

•   Brabants is het meest sexy accent van Nederland (RTL).

•   Eindhoven verandert niet voor niets in ‘Lampegat’ rond februari. Een Eindhovense single weet wat gezelligheid is!

•   Eindhoven is omgeven door ruimtelijke landschappen en groene schoonheid. Een rasechte Zuiderling kan jou meenemen naar de meest romantische plekjes.

•   De Brabantse ziel bevat een gezonde dosis nuchterheid (en dan hebben we het nu niet over het alcoholpromillage rond carnaval).

•   Een Eindhovenaar ervaart een stuk minder stress dan de gemiddelde Randstadter, omdat het leven er een stuk minder gehaast aan toe gaat. Geen stress = gezond = langer leven!

Tips voor daten rondom en in Eindhoven

1.    Skaten & Daten

Daten in Eindhoven betekent de schaatsen aan, want de stad heeft maar liefst 3 schaatsbanen. En voor alle onbekwame schaatseressen onder ons, reken maar van yes dat hij jou maar wat te graag helpt. Meteen een goed excuus om te kijken hoe het voelt om zijn hand vast te houden..

2. Parktheater Eindhoven

Hebben jullie beide interesse in het theater? Dan zit je goed met het Parktheater in Eindhoven, want het biedt voor elk wat wils. Zo is er genoeg variatie zoals cabaret, circus, ballet, opera en toneel.

Dit theater in Eindhoven zorgt voor dating op cultureel top niveau. De sfeervolle ambiance draagt bij aan een perfecte date tussen jou en je potentiële lover.

3. Dating voor koffieliefhebbers

Het hoeft natuurlijk niet allemaal zo spectaculair. Een goed gesprek onder het genot van een heerlijke kop koffie. Ga dan bijvoorbeeld naar Coffeelovers, een zeer leuke plek voor een eerste date.


About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Daten in Eindhoven

 1. Zoek een lieve man waar Mijn rest van mijn leven bij wilt blijven.
  Sociaal en leergierig en romantische ingesteld.
  Graag op vakantie wilt gaan.

  • ten velde ten velde says:

   Hi Verony,

   Wellicht voldoe ik aan al je eisen !
   Misschien kan ik zelfs wat toevoegen.
   Alleen . . . . . ik ben 70+. Past dat in jouw profiel ?

   Lieve groet van,

   Yan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑