datingsite parship

Home » Zoek of ben jij een toy boy?
Blog toy boy

Laatst bijgewerkt op juni 3rd, 2020 | door Welke online datingsite?

13

Zoek of ben jij een toy boy?

Je hoort de term toy boy steeds vaker voorbij komen. Wanneer een partner meer dan 10 jaar jonger of ouder is spreken we al snel over een toyboy. In ons land mogen we ook wel graag snel een label op iemand plakken en het kan dan ook best zijn dat dit helemaal niet terecht is.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Toy boys & Bekende Nederlanders

Bekende Nederlanders zoals Bridget Maasland, Heleen van Royen, Patricia Paay en Onno Hoes daarvan konden we allemaal lezen dat deze omgang hebben met een toy boy. Maar is dit wel het geval? Als we kijken naar Heleen van Royen dan heeft ze serieuze trouwplannen. Nu zegt dit natuurlijk nog niets maar de term toy boy betekende eerder dat dit een jongere man was die voor het plezier bij de vrouw was. Dit betekende dan ook in de meeste gevallen meer een seksuele relatie dan een serieuze relatie. In het geval van Heleen van Royen kunnen we dus zeggen dat dit niet het geval is.

toy boy

Waarom de term “Toy Boy”?

Maar waarom gebruiken de kranten en de magazines dan deze term? Dit is simpel te verklaren aangezien het meer lezers trekt. Een kop die zegt dat Heleen van Royen een nieuwe toyboy heeft nodigt meer uit om te lezen dan wanneer er te lezen is dat ze een nieuwe serieuze relatie aan het opbouwen is. Toch kunnen we niet om het feit heen dat er steeds meer vrouwen op leeftijd een toy boy zoeken. Dit doen ze dan ook in vele Afrikaanse landen. Blanke vrouwen reizen dan af naar landen zoals Kenia, Ghana, Gambia en Zuid-Afrika. Hier staan de mannen in de rij voor deze vrouwen. Dit doen ze dan niet voor de liefde maar omdat ze door deze vrouwen in de watten worden gelegd. De meesten vrouwen weten dit ook maar er zijn ook vrouwen die hier een gebroken hart mee oplopen. Zodra de vakantie over is dan is de man alweer aan het aanpappen met een andere vrouw om zo zijn luxe leventje voort te kunnen zetten.

In Nederland met een toy boy afspreken

Het kan best zijn dat je als vrouw die berichten leest en dat jezelf wel een toy boy wilt. Je hoeft dan niet helemaal naar een Afrikaans land af te gaan reizen want ook in ons eigen land heb je de mogelijkheden om een jongere man te vinden. Er zijn immers voldoende datingsites waar je in contact kunt komen met jongere mannen. De laatste jaren zijn de vijftigplus datingsites steeds meer in trek. Hier schrijven dan oudere vrouwen van boven de vijftig zich in.

toyboy

Seksuele relaties

Ook jongere mannen kunnen zich hier in gaan schrijven en dan in contact komen met deze vrouwen. Ook dit zijn vaak seksuele relaties, toch kun je hier ook wel een betekenisvolle relatie gaan vinden maar het is dan wel zaak dat je dit duidelijk gaat aangeven. Zoek je een toy boy dan zou je het kunnen proberen op één van de 50 plus datingsites of natuurlijk op een algemene datingsite. Ook als je weleens af wilt gaan spreken met een oudere vrouw dan kun je je bij deze datingwebsites gaan inschrijven. Je zult dan zien dat je al snel een date hebt en je weet nooit wat er dan allemaal nog gaat volgen.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑