datingsite parship

Home » WhatsApp: Help mijn date regeert niet meer op appjes!
Blog

Laatst bijgewerkt op juni 7th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

WhatsApp: Help mijn date regeert niet meer op appjes!

In het tijdperk van daten via het internet en communiceren via een appje, loop je tevens sneller het risico dat iemand niet reageert op je berichten. Geheel onverwachts kan het zomaar gebeuren dat je niet meer een berichtje terugkrijgt via WhatsApp. Het is immers heel gemakkelijk om volledig uit beeld te verdwijnen, wanneer het beeld enkel of voornamelijk via elektronische weg verloopt. Je kunt je dan zeker gaan afvragen wat de reden van deze onverwachte stilte kan zijn. Het leek immers zo goed te gaan en nergens was een vlekje aan de lucht te bespeuren. Mogelijk sta je zelfs op het punt om een date avond te beginnen en komt hij niet opdagen. Hij lijkt in geen velden of wegen te bekennen en evenmin te bereiken. Wat doe je als een date niet meer reageert op appjes en wat zijn mogelijke redenen?

Hij heeft geen interesse meer

De meest voor de hand liggende reden kan uiteraard zijn, dat hij je niet meer zo leuk vindt als eerst. In plaats van hier eerlijk over te zijn, kan hij het contact dan liever dood laten bloeden. Uiteraard is dit niet wat je wilt weten en ook de manier waarop het gebeurt, kan je minder aanstaan, toch is dit een hedendaags geaccepteerde methode om de communicatie te laten verwateren. Door gewoon niet meer te reageren, zul je op een gegeven moment de boodschap wel ontvangen. Ongetwijfeld zal het toch hard aankomen, omdat het weinig getuigd van respect voor jouw gevoelens. Ook geeft het weinig blijk van zelfwaardering van zijn kant uit. Hij hoeft immers geen confrontatie aan te gaan, maar schuilt zich achter de elektronica.

Aantrekking of seks georiënteerd?

Voor veel mannen werkt aantrekkingskracht anders dan bij vrouwen. Voor vrouwen is het vaak een vereiste om eerst de persoonlijkheid van een man te leren kennen voordat ze intiem wordt met hem. Veel mannen willen eerst intiem zijn, alvorens er überhaupt sprake kan zijn van een beginnende aantrekkingskracht op basis van karakter en persoonlijkheid. Vaak is de fysieke aantrekking het eerste en enige waarop gereageerd wordt, waarna intimiteit de interesse volledig kan verdwijnen. Dit kan tevens een reden zijn om niks meer van zichzelf te laten horen. De magie is verdwenen en hij is in zijn gedachten weer verder naar een volgende.

Aandacht gericht op iets anders

Wanneer mannen met dingen bezig zijn, doen ze dit doorgaans met volledige aandacht. Echter is er dan weinig ruimte over om aandacht te geven aan andere zaken. Het wordt simpelweg niet opgemerkt of geregistreerd. Het kan dus zo maar zijn dat de vele appjes niet eens tot hem doordringen. Zeker als er evenmin een duidelijke vraag in staat die zijn aandacht vragen, kan het volledig langs hem heen gaan. Op deze wijze kan het voorkomen dat hij op enkele appjes niet meer reageert, gewoon omdat zijn aandacht is afgeleid.

Zo weinig appjes, zoveel redenen

Er kunnen zo nog tal van andere redenen zijn waardoor het niet mogelijk is voor hem om je terug te appen. Het kan uiteraard attenderen op een werkelijk probleem bij hemzelf, waarbij hij niet dapper genoeg is om zijn verantwoordelijkheid te nemen. Echter kan het ook zijn dat hij werkelijk geen tijd heeft of het niet goed tot hem doordringt dat je graag van hem hoort. Je doet er goed aan om het even een tijdje te laten rusten en na een poosje wellicht opnieuw de toenadering te zoeken. Wanneer hier dan niks uitkomt, kun je besluiten zelf het contact verder te verbreken.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑