datingsite parship

Home » Wat werkt beter dan wachten op je soulmate?
Blog

Laatst bijgewerkt op april 17th, 2019 | door Welke online datingsite?

2

Wat werkt beter dan wachten op je soulmate?

De kans dat je ooit werkelijk je soulmate zult tegenkomen, is één uit tienduizend. Als je werkelijk zou uitrekenen hoe waarschijnlijk het is dat je uit alle beschikbare kandidaten die op wereld rondlopen, juist die ene persoon tegenkomt, die de ware voor jou blijkt te zijn, is redelijk nihil. Als je een goede partner vindt die redelijk bij je past, heb je in zekere zin al geluk. Toch lijkt het soulmate ideaal niet weg te denken te zijn uit de fantasie van menig alleenstaande. Veel van de oude geschriften herinneren ons eraan hoe we als mensen gespleten personen zijn en op zoek moeten naar die andere helft die ons heel maakt.

Illusie leeft voort

Alhoewel dit uiterst romantisch klinkt, kan het ook veel ellende brengen. Het kan ervoor zorgen dat je onmogelijke verwachtingen hebt die ervoor zorgen dat een gezonde en gelukkige relatie nauwelijks voldoende lijkt. Je kunt overtuigd blijven dat de ware nog ergens daarbuiten rondloopt en je mogelijk genoegen hebt genomen met minder dan het ultieme geluk. Vaak kan een gevoel van liefde op het eerste gezicht je doen geloven dat je je soulmate hebt gevonden, waarna dit spoedig wordt afgezwakt door de realiteit van het dagelijks leven. Het concept soulmate blijkt dan vaak weer overschat.

Willekeurige keuze

Een glimp van ware liefde, wel of niet realistisch, toont je vaak wat mogelijk is in een ongedwongen wereld. Enkel een wijze oude man aan het eind van zijn leven, kan oordelen welke van de vele kandidaten die zijn gepasseerd, het meest waarschijnlijke was om mee getrouwd te zijn. Bijna alle huwelijken, zelfs de gelukkige, zijn willekeurig, in dat opzicht dat beide partners waarschijnlijk betere matches hadden kunnen vinden als er meer moeite was gedaan of als je in een perfecte wereld had geleefd. Ware liefdes vergen hard werk, het komt niet zomaar. Dit is vaak kenmerkend voor lange huwelijken. Er gaat veel tijd overheen voordat je zielsmaat wordt. Er is geduld, tijd en toewijding voor nodig. Het vergt een bereidheid om werkelijk de behoeften van de ander te zien en elkaar hierin tegemoet te komen. Zo creëer je een leven waarin je beiden harmonieus samen op kan gaan. door anders naar je eigen situatie te kijken, kun je ontdekken hoe je huidige partner wellicht precies reeds je ware soulmate is.


About the Author

Anoniem2 Ervaringen - Wat werkt beter dan wachten op je soulmate?

  1. superboer superboer says:

    ook dan is een buiten aards wezen nog aantrekkelijker dan die vrouw op date site mgtow.

  2. MGTOW MGTOW says:

    De kans dat je op een datingsite een soulmate tegenkomt is kleiner dan de kans op het ontmoeten van buitenaards leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑