datingsite parship

Home » Wat kun je doen op een tweede date?
Blog Wat kun je doen op een tweede date?

Laatst bijgewerkt op augustus 10th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Wat kun je doen op een tweede date?

Een tweede date is net zo spannend als een eerste date, want nu er een vervolg plaats gaat vinden, blijkt ook dat er dus interesse is om elkaar beter te leren kennen. En hoe zorg je ervoor dat deze interesse gegrond blijft en niet vervaagd? Je wilt ook op een tweede date zo goed mogelijk voor de dag komen en een goed figuur slaan. Het kan je dan zeker nerveus maken over wat je op de tweede date samen kunt gaan doen. Gelukkig zijn hier net als voor een eerste date voldoende ideeën voor te bedenken.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Eerste date zet de toon

De eerste date gaf de mogelijkheid om een duidelijke indruk van de ander te krijgen. Je hebt als het goed is hierin opgemerkt waar je date in geïnteresseerd is en wat hij of zij leuk vindt om te doen. Door hierop in te spelen, toon je gelijk dat je goed hebt geluisterd en interesse hebt getoond in wat de ander met je heeft willen delen. Je kunt de dingen die verteld zijn, meenemen voor het bedenken van een ideale tweede date.

eerste date

Logisch vervolg

Over het algemeen wordt voor een tweede date de activiteit van een eerste date vervolgt, zodat de tweede ontmoeting in verwachting netjes aansluit bij de vertrouwde ervaring. Zo bouw je heel natuurlijk voort op wat al is geweest en waarvan je weet dat het een succes was. Je hebt er immers een tweede date door behaald. Ben je afgelopen keer enkel ergens gaan drinken, dan kun je dit nu uitbouwen tot een volledig etentje. Waarschijnlijk is het gesprek de vorige keer al over voorkeuren in cuisine gegaan, waardoor je nu precies kunt inschatten naar welk soort restaurant je je date mee naar toe kunt nemen.

tweede date

Nieuwe uitdaging

Ben je iets avontuurlijker ingesteld en wil je graag een andere kant van jezelf zien of ontdekken bij je date, dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om iets geheel anders te gaan doen. Kies hierbij alsnog een idee uit waarvan je verwacht dat je date dit inderdaad een leuke activiteit vindt. Een museum of een klimwand hoeft niet direct bij iedereen gelijk aan te slaan. Tenzij ze tijdens de eerste date al heeft verteld open te staan voor dit soort activiteiten, dan kan het de ideale verrassing zijn, waar je hoge ogen mee kunt gooien.

Ideeën voor een tweede date

Wat kun je doen op een tweede date? Dit is een vraag die gemakkelijk beantwoord kan worden. Je kunt bijvoorbeeld gaan picknicken op het strand na een heerlijke wandeling, Thuis of in de bioscoop met je date een film kijken. Ook een bezoek aan de dierentuin blijft een uitstekende optie. In de winter kun je gaan schaatsen, op natuurijs of op de ijsbaan en na afloop genieten van een warme kop chocolademelk. Dit biedt tevens als goed excuus om gelijk wat dichterbij elkaar te gaan zitten. Een eerste stap naar diepgaander contact kan zo worden gezet. Zeker als de klik er is, kan dit zeer welkom zijn.

bios

Opbouw is wenselijk

Een tweede date dient over het algemeen de eerste te overtreffen. Zo laat je een nog betere indruk achter en staat je date wellicht open voor nog een volgende ontmoeting. Zo werk je langzaam toe bouwen naar een relatie. Je zult je zo steeds gemakkelijker voelen in elkaars gezelschap en weten of jullie wel of niet een goede match kunnen zijn. Vaak vertelt een tweede date of er kans is op meer romantisch contact of dat het eerder in de vriendschap zone blijft hangen.

Lichamelijke toenadering

Een tweede date is uiteraard bedoeld om vast te stellen of er meer in de aantrekking mogelijk is. Ook het aftasten van interesse voor toenadering op romantisch vlak hoort hierbij. Over het algemeen wordt een eerste date nog netjes afgerond met een zoen op de wang. Bij een tweede date mag je hier al iets verder in gaan wanneer je bemerkt dat het contact prettig en open verloopt. Om niet enkel als goede vriend beschouwd te worden, kun je zeker een poging wagen voor een zoen op de mond. Bekijk uiteraard wel altijd of de ander deze poging verwelkomt of dat het wellicht nog te vroeg is. Loop in ieder geval niet te hard van stapel, want dit kan je date uiteraard net zo goed afschrikken.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑