datingsite parship

Home » Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op 50Liefde?
Blog gratis lidmaatschap op 50Liefde

Laatst bijgewerkt op april 9th, 2020 | door Welke online datingsite?

0

Wat kan ik doen met een gratis lidmaatschap op 50Liefde?

Ook op iets latere leeftijd is het uiteraard gezellig om in leuk gezelschap te verkeren. Met de intrede van het internet, weet ook de doelgroep van 50 plus hun weg hierin te vinden naar het online daten. De datingsite 50Liefde richt zich specifiek op het bij elkaar brengen van leden op leeftijd voor een leuke date of het starten van een nieuwe liefdesrelatie. Om lid te worden van deze datingsite hoef je niet eens te betalen. Elk nieuw lid start automatisch met een gratis abonnement, waarmee je rustig alle functionaliteiten kunt bekijken en oefenen met het verkennen van de online en beveiligde omgeving.

Gratis aanmelden voor lidmaatschap bij 50Liefde

Ook het aanmelden zelf voor een lidmaatschap kost je helemaal niets. Dit is een goede eerste stap die op deze manier extra aantrekkelijk een laagdrempelig wordt gemaakt. Je hoeft enkel maar je e-mailadres in te voeren en een wachtwoord aan te maken en je kunt gelijk van start. Met een succesratio waarbij één op de drie leden een leuke vriendschap of nieuwe liefde weet te vinden, is het zeker de moeite waard om lid te worden van deze datingsite voor 50 plussers. Je ontmoet hier gelijkgestemden die in eenzelfde levensfase zitten en dit maakt het daten via deze site zo aantrekkelijk.

50liefde gratis aanmelden

Na het inloggen kom je vanzelf in de beveiligde omgeving terecht, waar je de profielen van andere leden kunt gaan bekijken. Eerst maak je uiteraard je eigen profiel aan, zodat je ook zelf gevonden kunt worden door andere geïnteresseerden. In je profielschets geef je weer wie je bent, wat je interesses zijn en waarnaar je op zoek bent. Een vriendschap of een nieuwe relatie en welke kenmerken en eigenschappen je waardeert in een potentiële kandidaat. Zo weet 50Liefde gelijk aan wie ze jouw profiel moeten laten zien. Leden die overeenkomstige interesses hebben aangegeven worden zo als vanzelf bij elkaar gebracht.

Foto’s toevoegen

Als onderdeel van het gratis lidmaatschap krijg je de mogelijkheid tot het toevoegen van meerdere foto’s op je profiel. Naast een aantrekkelijke profielfoto kun je zo nog meer foto’s plaatsen die een nog duidelijker beeld geven over hoe je in elkaar zit en een indruk geven van hoe leuk je wel je niet bent om mee om te gaan. Dit vrolijkt het profiel helemaal op en hierdoor zal het nog duidelijker in de zoekmachine naar voren kunnen komen.

Wanneer leden dan op grond van de profielschets en de foto naar jouw profiel komen, zien ze gelijk nog meer foto’s die hun interesse verder doet oplaaien. Iedereen leert je zo al een beetje beter kennen voordat het eerste contact wordt gelegd. Uiteraard krijg je zelf ook volop de gelegenheid om de profielen te bekijken van leden waarin je zelf geïnteresseerd bent. Zo kun je in alle rust en op eigen tempo eerste stappen in het online daten zetten.

Interesse tonen via een smile

Zodra je een leuke kandidaat bent tegengekomen, wil je uiteraard ook wel je interesse kenbaar maken bij de ander. Dit kun je met een gratis abonnement doen via een smile berichtje. Zo zien de andere leden dat je hun profiel hebt bekeken en kunnen ze wederom jouw eigen profiel beter bekijken. Zodra ook zij hun interesse tonen, kun je in je profiel zien of er sprake is van een match. Dit is allemaal mogelijk met een gratis lidmaatschap, dus je kunt al een aardig eind komen en met het contact spelen. Er hoeft verder nog iet sprake te zijn van direct contact om het toch al aangenaam te maken.

senior laptop

Partnervoorstellen bekijken

Naast de berichtjes of smiles die je kunt ontvangen, bied datingsite 50Liefde ook de mogelijkheid tot het ontvangen van partnervoorstellen. Deze worden je toegezonden in je profiel en tonen je de profielen van andere leden die een potentiële match zouden kunnen zijn. Op grond van de gegevens die je hebt aangegeven over jezelf en je interesses voor een leuke, nieuwe partner, worden enkele profielen geselecteerd die hierbij het meest overeenkomen. Mogelijk zit er al gelijk een leuke match tussen, dus het is zeker de moeite waard om deze voorstellen te bekijken. Ze worden niet voor niets naar je toegezonden. Zo biedt het gratis lidmaatschap bij 50Liefde reeds voldoende leuke functionaliteiten om een goede start te maken in het online daten. Wil je dit verder uitbouwen, dan kun je later alsnog overstappen op een betaald lidmaatschap.

50liefde Kortingscodes en acties

Datingsite 50liefde heeft regelmatig kortingscodes en acties beschikbaar. Wilt u weten welke kortingen er op dit moment beschikbaar zijn? Kijkt u dan op de 50liefde kortingcode pagina elders op onze website.

Overzicht gratis functionaliteiten 50liefde.nl

Met een gratis lidmaatschap bij 50liefde krijgt u toegang tot de volgende functionaliteiten:

  • Profiel aanmaken
  • Foto’s toevoegen op het prodiel
  • Smile versturen
  • Matches bekijken
  • Partnervoorstellen bekijken


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑