datingsite parship

Home » Wat is een toyboy?
Blog Wat is een toyboy?

Laatst bijgewerkt op juni 30th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Wat is een toyboy?

De term “toyboy” is in het leven geroepen om een relatie aan te duiden tussen een oudere vrouw met een jongere man. Andersom komt vaker voor, veel mannen hebben een veel jongere vrouw of vriendin. Maar er komen ook steeds meer relaties tussen een oudere vrouw en een man die een heel stuk jonger is.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wanneer spreken we van een Toyboy?

Over het algemeen spreken we van een toyboy als het leeftijdsverschil twintig jaar of meer is. Het zijn vaak vrouwen van boven de 40 die een relatie aangaan met een jongeman die qua leeftijd hun zoon had kunnen zijn. Deze jongen op zijn beurt gaat de relatie aan omdat hij op oudere vrouwen valt of omdat hij zich gevleid voelt door de aandacht van deze oudere vrouw. Daten met een oudere vrouw heeft een aantal voor- en nadelen.

toyboy

Heeft een relatie met een toyboy kans van slagen?

Relaties tussen twee mensen die veel in leeftijd schelen staan vaak onder druk. Een oudere vrouw die een relatie met een jonge man begint zal zich vaak afvragen of haar geliefde wel bij haar blijft naarmate de jaren verstrijken. Zij wordt ouder, haar schoonheid vergaat, en hij wordt een knappe veertiger die aan iedere vinger tien vrouwen heeft. Dit kan leiden tot spanningen in de relatie en leidt niet zelden tot het stuklopen daarvan. Ook kan het gebeuren dat de jonge man na verloop van tijd graag een gezin wil stichten. Met een oudere vrouw is dit in de meeste gevallen niet mogelijk en daarom gaat hij uiteindelijk toch op zoek naar een jongere vrouw om alsnog vader te kunnen worden.

Waarom willen vrouwen een toyboy?

De belangrijkste reden voor oudere vrouwen om een toyboy te willen is dat ze zich bij een jongere man op en top vrouw voelen. Veel vrouwen hebben moeite met ouder worden en proberen die onaangename gevoel te compenseren met een jonge minnaar. Door een relatie aan te gaan met een jonge man proberen ze zichzelf te bewijzen dat ze nog goed “in de markt” liggen en dat ze nog meetellen en nog gezien worden door de mannen. Soms laat een oudere vrouw plastische chirurgie toepassen om er nog jonger en aantrekkelijker uit te zien. Een oudere vrouw die een toyboy wil wordt ook wel cougar genoemd.

cougar

Mannen die op oudere vrouwen vallen

Er zijn ook mannen die bewust op zoek gaan naar een oudere vrouw. Soms omdat ze de liefde van een moeder tijdens hun jeugd hebben moeten missen. Maar soms is er sprake van echte liefde. Een bekend voorbeeld daarvan is president Macron van Frankrijk. Hij verkondigde op zijn vijftiende al dat hij met zijn toenmalige lerares zou gaan trouwen. Ruim twintig jaar later gebeurde dit inderdaad. Zijn partner is ruim twintig jaar ouder en ze zijn al vele jaren oprecht gelukkig met elkaar. Maar soms zoekt een man bewust een oudere partner om ervaring op te doen in de liefde. Tegenwoordig worden deze vrouwen vaak MILF genoemd. Vroeger werd er dan oneerbiedig gezegd “op een oude fiets moet je het leren”. Maar de vaak veel oudere vrouwen waar deze jonge mannen een relatie mee aanknopen genieten vaak met volle teugen van de aandacht van hun jonge minnaar.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Wat is een toyboy?

  1. Bill Bill schreef:

    De beste lessen in het seksleven voor een jonge snaak die kan men best krijgen van een weduwe – een gescheiden vrouw – of ja getrouwde maar man zeevaarder bv. en wekenlang ver weg soms vrouw van een man met operatie ( prostaat ) en ook een meisje die er niet aan denkt te trouwen maar wel graag neukt met oudere en jongere mannen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑