datingsite parship

Home » Wat is een suikerdatingsite?
Blog Wat is een suikerdatingsite?

Laatst bijgewerkt op augustus 10th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

Wat is een suikerdatingsite?

Iedereen weet wat een datingsite is. Het is een website waarop je nieuwe mensen kunt leren kennen. Normaal is het de bedoeling dat mensen die elkaar leren kennen op een datingsite, vervolgens samen op date gaan. Op de date leren ze elkaar nog beter kennen en kunnen ze beslissen om verder te daten. De website zelf fungeert enkel als een tussenpersoon: het is de manier om twee mensen met elkaar in contact te brengen. Meer en meer hebben mensen namelijk moeite om iemand zomaar te leren kennen in het “echte” leven. De tijden dat je elkaar via via leert kennen of gewoon door naar een kroeg te gaan, lijken daarmee bijna helemaal voorbij. Vandaar dus de datingsites die ervoor zorgen dat singles toch nog nieuwe mensen kunnen leren kennen. Maar tegenwoordig duikt er een nieuwe term op: de suikerdatingsite. Maar wat is dit nu precies?

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Wees altijd kritisch

Als we een kijkje nemen op het wereldwijde web, zien we dat er heel wat datingsites bestaan. De een is daarbij al wat betrouwbaarder dan de andere. Daarom is het altijd aangeraden om de gebruiksvoorwaarden te lezen zodat je zeker van alle kleine details op de hoogte bent. Let ook altijd op bij lidmaatschappen waarvoor je dient te betalen. Als de bedragen te hoog liggen, moet je hiermee oppassen. Kijk ook of je het lidmaatschap op elk moment kunt stopzetten, zodat je niet vastzit aan een ongewenst contract. Maar kijk, we zijn volledig aan het uitwijken, want eigenlijk wilden we het hebben over de wijde waaier van datingsites.

suikerdating

Gespecialiseerde datingsites

Datingsites die zich focussen op het koppelen van mensen aan Aziatische vrouwen en mannen. Datingsites die zich focussen op het koppelen van hoger opgeleide singles. Datingsites die zich focussen op het koppelen van singles met een interesse voor wandelen. Je kunt het niet zo gek bedenken, maar tegenwoordig bestaat er voor quasi elke doelgroep een bepaalde datingsite. Ben je bijvoorbeeld een echte kattenmens? Dan kun je via Google vast wel een datingsite vinden voor kattenliefhebbers. Door zich te focussen op een bepaalde doelgroep, stijgt het succes op slagen. Dat is de grootste reden waarom meer en meer datingsites zich focussen op een bepaalde doelgroep. Een Nederlandse datingsite die zich specifiek richt op Sugardating is Suikerarrangement.

Sugardaddy’s

En zo komen we uit bij de volgende nieuwe doelgroep: sugar daddy’s. Helemaal in Hugh Hefner-stijl bestaan ze gelukkig niet allemaal, maar het geeft je wel een goed beeld van wat een sugar daddy is. Dit is over het algemeen een rijkere – en doorgaans oudere – man die wel een groen blaadje lust. Opvallend is ook dat veel jonge vrouwen een zwak hebben voor deze rijkere, oudere mannen. Om deze twee groepen snel bij elkaar te brengen, kun je dus op zoek gaan naar een zogenaamde suikerdatingsite. Dit heeft dus niets te maken met suiker, snoep of chocolade, maar alles met hoeveel centjes de ene heeft. Let ook dat het de omgekeerde richting uit kan gaan. Er kunnen ook zogenaamde sugar mommy’s op zoek zijn naar een mannelijke partner. Natuurlijk is het ook mogelijk dat een homoseksuele sugar daddy of mommy op zoek gaat naar iemand van hetzelfde geslacht.

sugardaddy

Hoe ziet een suikerdate eruit?

In de Nederlandse taal wordt vaak gesproken over een suikeroom of een suikertante. De persoon die dan op date gaat met deze persoon wordt dan aangesproken als suikerneef of suikernicht. Eenmaal deze twee personen elkaar hebben gevonden aan de hand van een datingsite, kunnen ze elkaar eerst wat beter leren kennen via de chat. Maar al snel leidt dit tot een eerste date. In het geval van een suikeroom mag je je daar gerust iets anders bij voorstellen dan een gewone date. Bij suikerdating mag je denken aan een etentje in een sterrenrestaurant tot een weekendje weg naar een exotische bestemming. Het is natuurlijk de bedoeling dat de suikeroom of de suikertante uitpakt met zijn of haar centjes.

Seks is niet verplicht

Een groot verschil met suikerdating, is dat de andere persoon wordt betaalt voor de verleende diensten. Met andere woorden: de suikeroom of de suikertante betaalt voor het gezelschap. En neen, daarvoor hoeft er geen seks plaats te vinden. Op de meeste datingsites kan de andere partij dit namelijk aangeven. De andere dient zich hier dan aan te houden en over het algemeen levert dit geen problemen of misverstanden op.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Wat is een suikerdatingsite?

  1. SMJL Pijfers SMJL Pijfers schreef:

    Goedemiddag,

    Ik heb even een vraagje ik ben breed georiënteerd en oprecht geïnteresseerd in mensen. Dus dit lijkt mij een een mooie En bijzondere gelegenheid om mijn leven te verrijken. Ik ben 51 jaar op papier maar zie er jonger uit en ben heel jong van geest. Ik hoop op een antwoord of evt waar ik dan wel terecht kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑