Home / Blog / Wat is een cougar? + Hoe regel je een seksdate?
Cougar

Wat is een cougar? + Hoe regel je een seksdate?

Welke online datingsite?
01 mei 2020

Een cougar is zo’n beetje het tegenovergestelde van een milf. Een milf, afkorting voor “mother i’d like to fuck” is een vrouw waarmee manen wel seks zouden willen, terwijl die vrouw er zelf misschien helemaal niet op uit is. Een cougar daarentegen is een vrouw die wel degelijk bewust op zoek is naar een jongere minnaar. In de showbizz vind je verschillende voorbeelden van oudere dames die bewust een veel jongere minnaar uitkiezen en daar ook trots mee lopen te pronken.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

Hoe herken ik een cougar?

Cougars zijn vrouwen die veel aandacht aan hun uiterlijk besteden. Ze weten wel degelijk dat ze geen 25 meer zijn en dat ze dus hun best moeten doen om een jongere minnaar aan de haak te slaan. Een dame van rond de 50 in een stretch broek en een makkelijke slobbertrui en zonder make-up zal zeker niet opvallen bij jongere mannen. Cougars dragen kleding die de mooie delen van hun lichaam accentueert, terwijl ze de minder fraaie delen proberen te verhullen. Daarnaast gebruiken ze vaak veel make up om ervoor te zorgen dat het niet opvalt dat de rimpels inmiddels her en der beginnen op te duiken. Echte cougars gaan hierin nog verder door plastische chirurgie of botox te gebruiken om er beter uit te zien.

wat is een cougar

Het is soms lastig om de leeftijd van een vrouw in te schatten

Een cougar is er soms op uit om jou te laten geloven dat ze minstens tien jaar jonger is dan in werkelijkheid. Van een vrouw die er goed uitziet, al dan niet met een beetje hulp van de plastisch chirurg, is het soms lastig in te schatten wat haar leeftijd is. Lijntjes rond de ogen en de lippen, haar dat wat dunner begint te worden zijn soms aanwijzingen dat een vrouw geen dertiger meer is.

Stel de juiste vragen

Ook kan ze zich soms “verraden” door uitspraken die ze doet of muzikale voorkeuren die ze heeft. Als je erachter probeert te komen hoe oud een vrouw is, dan is het dus belangrijk om zo geraffineerd mogelijk bepaalde vragen te stellen. Als een vrouw zegt “mijn dochter is 22”, dan mag je daar in de meeste gevallen minstens 20 jaar en vaak nog meer bij optellen om haar leeftijd te achterhalen. Ook een goede is vragen wanneer ze op de middelbare school zat, dan zit je helemaal safe. Maar wees niet te opvallend, een vrouw die haar leeftijd echt niet wil verraden zal dit soort vragen omzeilen.

Zijn cougars foute vrouwen?

Een cougar hoeft niet “fout” te zijn. Zolang ze date en seks heeft met mannen die ouder zijn dan 18 is er niet veel aan de hand. En zeker niet wanneer deze mannen volledig uit vrije wil met haar naar bed gaan. De maatschappij veroordeelt cougars nogal snel, omdat het niet algemeen geaccepteerd is dat een oudere vrouw date met een jonge man, maar in feite is dit iets tussen die man en die vrouw. Andersom wordt het immers veel makkelijker geaccepteerd: een man met een vriendin die 20 jaar jonger is mag vaak wel, zolang de vriendin de 20 gepasseerd is. Dus als je echt verliefd wordt op een oudere vrouw en deze gevoelens zijn wederzijds, laat je dan niet weerhouden door de kritiek van anderen.

cougar

Sommige mannen willen, al is het alleen maar voor de ervaring, een keer een seksdate met een oudere vrouw. En met een oudere vrouw bedoelen ze dan een vrouw die minstens tien jaar ouder is dan zij zelf zijn. Vaak is het leeftijdsverschil nog groter. Vrouwen die interesse hebben in jongere mannen worden cougars genoemd. Die interesse kan puur seksueel zijn, maar sommige dames hebben ook een langdurige relatie met een veel jongere man. Wanneer hier materiële zaken bij komen kijken spreken we ook wel van een Sugar Mommy.  Maar veel van deze vrouwen zijn slechts uit op eenmalige seksdates met jongere mannen.

Hoe regel ik een seksdate met een cougar?

Een seksdate met een cougar kun je op dezelfde manier regelen als een date met een jongere vrouw. Je kunt je in het uitgaansleven storten en zien of je daar een date kunt scoren. Ook kun je je geluk beproeven op het internet op datingsites voor cougars. Als je uitgaat, dan kun je een cougar vaak wel herkennen. Een vrouw die zich in haar eentje in het uitgaansleven begeeft, net iets te jeugdig en sexy gekleed voor haar leeftijd en die zich uitdagend gedraagt. Natuurlijk gelden niet al deze kenmerken voor alle cougars. Sommige vrouwen kleden zich juist heel stijlvol. Cougars zijn vaak zeer zelfverzekerde vrouwen van 40+ die precies weten wat ze willen. Ze zijn een beetje klaar met de saaie en gezapige mannen van hun eigen leeftijd, die alleen maar bezig zijn met hun carrière en die op zondag voor de buis hangen om sport te kijken.

seksdate cougar

Kan een seksdate met een cougar tot problemen leiden?

Sexdating met een cougar hoeft geen enkel probleem te zijn als jullie allebei weten wat de afspraken zijn. Als het jullie allebei puur om de seks gaat en het voor beide partijen duidelijk is dat dit een eenmalige gebeurtenis is, dan is er weinig aan de hand. Jullie hebben seks, en vervolgens neem je afscheid en ziet elkaar wellicht nooit meer terug. Een mooie ervaring, en that’s it. Het kan wel een probleem worden wanneer één van beiden meer wil dan die ene date. Wanneer de cougar verliefd op je wordt, of andersom, terwijl die gevoelens niet worden beantwoord dan kan dit tot een lastige situatie leiden. Als jij het echt bij een eenmalige date wilt laten, houd je daar dan ook aan en wijs verdere toenaderingspogingen af. Dit voorkomt dat de ander verwachtingen krijgt die jij niet kunt waarmaken.

Wat moet ik doen als ik verliefd word op een cougar?

Als je verliefd wordt op een cougar met wie je een eenmalige seksdate hebt gehad, en zij is duidelijk niet verliefd op jou, dan staat je eigenlijk maar één ding te doen. Als de vrouw in kwestie duidelijk laat merken geen interesse te hebben in vervolgafspraakjes, dan zal je dat moeten accepteren. Het is voor je ego echt een stuk beter om als een volwassen man een afwijzing te accepteren dan er boos en teleurgesteld op te reageren. Opmerkingen in de trant van “Je bent al 52, wees blij dat er sowieso nog mannen in je geïnteresseerd zijn”. Dit soort opmerkingen zullen je imago meer schade dan goed doen, niet alleen bij deze vrouw.

Eén reactie op “Wat is een cougar? + Hoe regel je een seksdate?”

  1. Henk schreef:

    Ik ben een 19 jarige toyboy die opzoek is naar een cougar. Als er een cougar interesse heeft mail bhenkie123@gmail.com ! Ik accepteer elk aanbod dus twijfel niet. (p.s. ik heet geen henkie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwste items