datingsite parship

Home » Wanneer ga je zoenen op een date?
Blog Wanneer zoenen date

Laatst bijgewerkt op december 19th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Wanneer ga je zoenen op een date?

Het is allemaal goed gegaan en je bent op date met die ene leuke, fantastische, geweldige persoon. Het klikt, misschien is dit niet eens jullie eerste date en je begint langzaam na te denken over meer lichamelijk contact. Hij of zij heeft jou wel al eens aangeraakt en andersom ook. Maar hoe meer je naar de lippen van de ander kijkt, hoe meer jij je beseft dat je wilt dat die lippen de jouw raken. Die eerste kus.

Het is een moment dat vele stelletjes zich nog maar al te goed herinneren. Het is dan ook een verhaal dat vaak met de mooiste en leukste details wordt verteld aan kinderen, vrienden, en anderen die het maar al te graag willen horen. Maar wanneer is het nou eigenlijk het perfecte moment voor die kus? Hoe zorg je ervoor dat ook jij later zo’n mooi verhaal kunt vertellen over de eerste kus met de partner van je dromen.

Niet teveel nadenken

Er zullen vast allerlei handleidingen zijn voor hoe je een perfect moment creëert, maar dat zou je eigenlijk niet moeten willen. Het moet juist onverwachts, doch verwacht, en vooral spontaan zijn. Het zijn vooral de mannen die hier veel te veel over nadenken en ieder geschikt moment gaan analyseren. Niet doen!

Als een vrouw besluit om een man te kussen, dan doet ze dat vaak gewoon. Het enige waar zij over nadenkt is dat ze de ander graag wilt laten weten wat ze voelt. En dat is ook eigenlijk het belangrijkste van een eerste zoen. Het is die bevestiging dat jullie elkaar leuk vinden en meer in elkaar zien dan alleen vriendschap zoals in een friendzone.

Signalen om te gaan zoenen

Er zijn altijd wel wat signalen dat je in de goede richting zit, probeer daar dan ook op te letten als je voor die eerste kus gaat. Probeer situaties te creëren waarbij jullie gezichten bij elkaar komen. Speel met het haar van iemand, en vergeet niet elkaar speels aan te raken. Als dit soort dingen geaccepteerd worden van de ander, dan weet je dat je goed bezig bent en kun je gerust die stap zetten tot een eerste zoen.

Hoewel vrouwen een stuk spontaner zijn in het uitdelen van een kus, verwachten heel erg veel vrouwen toch nog steeds dat de man de eerste stap zet. Dus buig eens naar voren, maak oogcontact en kijk vervolgens naar haar lippen. Je zult het snel genoeg merken als zij het ook wilt.

Ga op je gevoel af

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je er helemaal naast zit, dat je alle signalen helemaal verkeerd hebt geïnterpreteerd. Dat kan zelfs de beste nog overkomen, maar besef wel dat wanneer je een vrouw probeert te kussen terwijl ze dat niet wil helemaal niet zo’n erge fout is. De kans dat ze echt heel boos wordt, is zelfs klein. Ze zal zich eerder schuldig voelen en denken dat ze je de verkeerde signalen heeft gegeven. Dus er is geen enkele reden meer om, wanneer het goed voelt, die eerste kus uit te stellen.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑