datingsite parship

Home » Waarom een rustige benadering van vrouwen het beste werkt
Blog

Laatst bijgewerkt op juli 20th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

Waarom een rustige benadering van vrouwen het beste werkt

Wanneer je als man op zoek gaat naar een vrouw, dan is het belangrijk dat je je een beetje verdiept in hoe vrouwen omgaan met een relatie. Mannen zijn jagers, dat oerinstinct zit nog steeds in veel mannen. Ze hebben maar één doel: die vrouw wil ik hebben en die ga ik veroveren. Maar als je te hard van stapel loopt dan is het risico groot dat je van een koude kermis thuis komt en dat de dame in kwestie je keihard afwijst. Zeker bij online dating is het belangrijk om het rustig aan te doen, tenzij de dame in kwestie nadrukkelijk iets anders aangeeft.

Leer elkaar eerst een beetje kennen

Als je iemand via een dating app leert kennen is het belangrijk om niet een week later al een eerste date af te spreken, tenzij jullie wel heel erg zeker zijn van je zaak. Zolang jullie elkaar alleen spreken via de datingsite kun je ook redelijk anoniem blijven. Dat is erg handig als blijkt dat deze persoon toch niet de ware blijkt te zijn. Als de vrouw in kwestie dan al je telefoonnummer en je adres heeft bestaat de kans dat de ander niet accepteert te worden afgewezen en je gaat stalken. Berichten uitwisselen via de datingsite is een prima manier om elkaar te verkennen en af te tasten om erachter te komen of jullie inderdaad goed genoeg bij elkaar passen voor een persoonlijke ontmoeting.

Wees niet te ongeduldig

Bedenk dat sommige mensen meer te doen hebben dan berichten op een datingsite beantwoorden. Wanneer je een bericht stuurt naar een dame, verwacht dan niet dat je binnen een half uur antwoord krijgt. Als dat wel het geval is dan is de kans groot dat je te maken hebt met een fake account en dat het gaat om een fictief profiel. Deze profielen worden beheer d door medewerkers van de website. Een afspraak maken met deze dames zal er nooit van komen. Als een vrouw met wie je contact hebt op ieder bericht van jou vrijwel direct reageert is dit een aanwijzing om op je hoede te zijn. Zeker als je uitsluitend reacties krijgt die vaag zijn of als je vragen standaard met een wedervraag worden beantwoord.

Wees belangstellend

Vrouwen vinden het vaak heel fijn als je oprechte interesse toont in wat ze doen. Een vrouw vindt het bijvoorbeeld heel leuk als je vraagt hoe haar dag is geweest. Maar als je dat vraagt, toon dan wel oprechte belangstelling. Het werkt niet echt als je vraagt hoe haar dag was en dat je direct over jouw rotdag op kantoor begint zodra zij je vraag met 1 zin heeft beantwoord. Je scoort ook zeker punten bij een dame als je nog weet wat ze je vorige week heeft verteld. Zeker als het om essentiële dingen gaat. Vertelt een vrouw je bijvoorbeeld dat haar zus is ontslagen, dan is het heel attent om te vragen hoe het met de zus gaat en of je misschien kunt helpen met omkijken naar een nieuwe baan voor haar. Je bent zeker meteen uit de gratie als je drie weken na zo’n mededeling doodleuk informeert of zij misschien broers of zussen heeft.

Begin niet meteen met toespelingen op seks

Veel vrouwen zijn er absoluut niet van gediend dat een man meteen begint te zinspelen op seks. Opmerkingen dat je heel erg geil wordt van haar profielfoto doen het meestal niet zo heel erg goed. Dat werkt eigenlijk alleen bij dames die beschikbaar zijn voor escortservice. Zo lang jullie elkaar nog niet persoonlijk hebben ontmoet is het eigenlijk not done om suggestieve opmerkingen te maken over seks, tenzij de vrouw in kwestie nadrukkelijk aangeeft daar ook wel voor in te zijn. Als je uit bent op en seksdate werkt het vast en zeker. Maar als je doel een serieuze relatie is dan is het echt verstandiger om het onderwerp seks voorlopig even te laten rusten.

Probeer gezamenlijke interesses te vinden

Het is niet handig om al te enthousiast over je hobby’s en interesses te praten als je merkt dat de vrouw in kwestie daar niet zo van houdt. Ben je fanatiek voetbalfan, maar merk je dat je mogelijk toekomstige vriendin daar niet van houdt, dan is het niet handig om steeds weer over voetbal te beginnen. Probeer dan een hobby of interesse te vinden die jullie delen zodat je hier samen over kunt praten. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je je eigen hobby’s moet opgeven, ook voor de vrouw in kwestie geldt het principe van geven en nemen.


About the Author

Anoniem



Eén Ervaring Waarom een rustige benadering van vrouwen het beste werkt

  1. MGTOW MGTOW says:

    Het is duidelijk dat het nog steeds de taak van de man is om het initiatief te nemen. Ondanks dat vrouwen zich zo sterk en geëmancipeerd vinden, ja alleen hoe het haar uitkomt. Omdat op elke site er een veelvoud aan mannen zijn, aldus vrouwen er onredelijk kritisch worden, zijn jouw initiatieven vaak tevergeefse moeite. Omdat dating voor mannen vaak niet werkt zijn er tal van adviezen geschreven voor mannen (vrouwen hoeven niets te doen). Maar de adviezen zullen niet helpen tenzij je het echt verkeerd aanpakt . Op datingsites zie ik bij de mannen doorgaans beter geschreven profielen dan bij de vrouwen. Maar het merendeel komt niet aan de bak en dat is inmiddels aangetoond met onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑