datingsite parship

Home » Waar vind ik een toyboy?
Blog Waar vind ik een toyboy?

Laatst bijgewerkt op februari 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

38

Waar vind ik een toyboy?

Wanneer je als vrouw op zoek wilt gaan naar een toyboy dan ligt daten op het internet het meest voor de hand. Je kunt je ook in het uitgaansleven begeven, maar de kans dat je daar slaagt is vaak wat kleiner. De uitgaansgelegenheden waar jonge mensen samenkomen zijn vaak niet de plaatsen waar je als oudere dame graag gezien wilt worden. Via het internet kun je anoniem op zoek gaan naar een jonge minnaar. Dit kan op de reguliere en bekende datingsites, maar ook op speciale datingsites voor milf en cougars die zijn opgezet om jonge mannen in contact te brengen met oudere dames.

Waarom mannen op oudere vrouwen vallen

Vooral via het internet gaan jonge mannen op zoek naar een oudere vrouw voor een relatie. De beweegredenen daarvoor kunnen verschillend zijn. Sommige mannen zijn teleurgesteld in de onervarenheid en oppervlakkigheid van vrouwen en meisjes van hun eigen leeftijd. Soms is de reden dat ze graag ervaring willen opdoen in de liefde en daar bij jonge vrouwen onvoldoende gelegenheid voor krijgen omdat die zelf onervaren zijn. Sommige mannen hebben simpelweg erotische fantasieën over seks met een oudere vrouw en willen deze fantasie graag werkelijkheid laten worden. Als dit na een eerste ervaring goed is bevallen ontstaat er soms een relatie met deze oudere vrouw of de man in kwestie gaat op zoek naar een andere oudere dame om een relatie mee te beginnen.

toyboy vinden

Relaties die niet zijn toegestaan

Wanneer je als vrouw op zoek gaat naar een toyboy moet je er rekening mee houden dat een relatie in sommige gevallen niet is toegestaan. Een man moet in ieder geval 18 jaar of ouder zijn, anders is er sprake van kindermisbruik. Daarnaast mag er geen sprake zijn van een gezagsverhouding. Dus ook als je als docent een relatie begint met een leerling van 19 kan dit je je baan kosten omdat er sprake is van een gezagsverhouding en het je dus chantabel maakt. Ook in de hulpverlening is een relatie beginnen met een cliënt uit den boze en zal in veel gevallen leiden tot ontslag. Daarnaast is het natuurlijk absoluut niet chique als je het vriendje van je dochter inpikt. Dit zal onherroepelijk leiden tot een breuk met je dochter en zeer waarschijnlijk ook met de rest van je familie.

Problemen die een relatie met een toyboy kunnen geven

Als je doelbewust op zoek gaat naar een toyboy dan zal je die in veel gevallen wel vinden. Maar besef wel dat het een relatie zal zijn die met ups en downs gepaard gaat. De kans dat de relatie ook op langere termijn stand houdt is niet groot, al zijn er uitzonderingen die de regel bevestigen. Als je oprecht verliefd wordt op een veel jongere man dan zal je veel weerstand tegenkomen bij familie en vrienden. Jullie zullen beiden stevig in je schoenen moeten staan om de relatie ook op langere termijn te laten slagen. Een partner zoeken van je eigen leeftijd zal vaak tot minder spanningen leiden. Maar als jullie ondanks het grote leeftijdsverschil toch een relatie willen beginnen dan kan de liefde soms veel overwinnen.


About the Author

Anoniem38 Ervaringen - Waar vind ik een toyboy?

  1. Bram Bram says:

    Ik ben een jongen van 21 en zoek een mooie oudere dame die het leuk lijkt om een keer iets jongers te hebben, mijn email is bramschapendonk@gmail.com.

  2. Chris Chris says:

    Toyboy(24) is opzoek naar rijpere vrouw
    Contact; Toyplays24@hotmail.com

    Voor een leuke avond!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑