datingsite parship

Home » Seks bij een eerste date
Blog seks bij eerste date

Laatst bijgewerkt op december 13th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Seks bij een eerste date

Seks tijdens een eerste date is een gevoelig onderwerp. Er zijn voldoende experts die zeggen dat je dit nooit en te nimmer moet doen en dat dit dan ook nooit tot een succesvolle relatie kan leiden. Toch zijn er ook voorbeelden van stelletjes die seks hebben gehad op de eerste date en al jaren bij elkaar zijn. Mocht je op zoek zijn naar een one night stand dan is het wel belangrijk dat je weet dat de ander dit ook wil. Misschien is je date wel met hele andere verwachtingen gekomen en dan is het wel zo netjes om hem of haar niet in de waan te laten dat je meer wilt. Het hebben van seks bij een eerste date is ook nergens voor nodig. Uiteraard begrijpen we dat je je aangetrokken kunt voelen tot iemand maar als je opdringerig overkomt dan kan dit ook in je nadeel werken. De date kan dan een verkeerde indruk van je krijgen en je helemaal niet weer willen zien. Als je echt iemand leuk vindt dan dien je de moeite te nemen hem of haar echt te leren kennen en je zult dan zien dat dit ook kan leiden tot seks al is het dan niet meteen bij de eerste date.

Opdringerigheid

Opdringerig overkomen is dus altijd af te raden. Niemand wil een date waar een onprettig gevoel de overhand heeft. Ga dan ook zonder doel op de eerste date en probeer eerst rustig in gesprek te raken met iemand. Je weet al dat deze persoon je leuk vindt anders was deze niet met je op date gegaan. Je merkt dan ook snel genoeg of iemand interesse in je heeft en of seks een mogelijkheid is. Wanneer iemand zenuwachtig en teruggetrokken is dan zal het waarschijnlijk niet tot seks komen maar als je date zich gemakkelijk voelt en veel over zichzelf deelt dan kan het best zo zijn dat je dezelfde avond al het bed met elkaar deelt.

seks eerste date

Hoe weet je of iemand seks wil bij een eerste date?

Helemaal zeker weet je het nooit maar er zijn wel tekenen die je laten weten of iemand interesse heeft om een stapje verder met je te gaan. Zijn jullie meteen al op jullie gemak en wordt er ook al gezoend na een korte tijd dan zou er best eens meer in kunnen zitten. Ook het gesprek kan je laten weten of iemand interesse heeft in meer. Een seksdate zou dan wellicht tot de mogelijkheden behoren.  Als het een gesprek is wat alleen maar over de dagelijkse dingen of het werk gaat dan zul je weinig kans hebben op seks. Probeer het gesprek dan ook te sturen naar een andere richting. Je zou dan bijvoorbeeld kunnen vragen wat het laatste avontuurlijke ding is wat iemand heeft gedaan. Als het gesprek de goede richting op gaat kun je dan vragen wat de vreemdste plek is waar iemand seks heeft gehad, doe dit echter wel alleen als je zeker bent dat de ander geen vreemde indruk van je krijgt.

Let op lichaamstaal

Vervolgens moet je zorgen dat de persoon met je mee naar huis gaat. Je kunt dan ook voorstellen nog een kop koffie thuis te drinken of een meer originele reden bedenken. Stel hem of haar bijvoorbeeld voor samen een spel op je spelcomputer te spelen of een bordspel. Misschien nodigt je date je wel uit om mee te gaan naar zijn of haar huis en dat is ook al een goed teken dat er seks kan volgen. Zorg dus dat je goed let op de lichaamstaal van een ander en dring je niet op. Je zult dan al snel doorhebben of seks bij de eerste date dan mogelijk is.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑