datingsite parship

Home » Man zoekt vrouw oproepjes
Blog

Laatst bijgewerkt op augustus 16th, 2018 | door Welke online datingsite?

3

Man zoekt vrouw oproepjes

Uit de statistieken blijkt dat mannen op veel datingsites de overhand hebben. Sommige datingsites doen zelfs extra moeite om vrouwen te interesseren voor het aanmaken van een account door ze bijvoorbeeld gratis berichten te laten versturen. Het komt ook voor dat een man alleen kan reageren als een vrouw de eerste stap zet. Kortom, je hebt het als man niet makkelijk als je online gaat daten. Maar als je positief opvalt tussen de rest is er zeker een kans aanwezig dat je via een datingsite een leuke vrouw vindt.

Kies je profielfoto met zorg uit

Ben jij ook zo’n man die niet zo heel veel om zijn uiterlijk geeft? Maak dan een uitzondering op het moment dat je een profielfoto maakt of laat maken. Want vrouwen, althans de meesten, letten daar wel degelijk op. Dus als je een profielfoto nodig hebt voor bij je oproep op een datingsite is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Kies niet zomaar een willekeurige selfie waar je op staat in je oude favoriete shirt met een ongeschoren kaak want je hebt zo’n hekel aan scheren dus dat doe je maar eens in de vijf dagen. Kies liever een foto waar je goed op staat, en waar je er op je voordeligst uitziet. En kijk vooral een beetje vriendelijk, de meeste vrouwen houden niet zo van mannen die kijken alsof ze helemaal geen zin hebben in een leuke vriendin.

Schrijf een positieve profieltekst

Vrouwen houden niet van mannen die klagen. Dus zet niet in je profieltekst dat je nu al zo lang op zoek bent naar een leuke vrouw en dat je al l tientallen teleurstellingen hebt moeten verwerken. Schrijf gewoon wie je bent, wat je leuk vindt om te doen in je vrije tijd en wat je zoekt in een relatie. Je mag gerust aangeven wat je aantrekkelijk vindt. Maar beperk je dan niet tot uiterlijke kenmerken maar geef ook aan dat je bijvoorbeeld houdt van musea bezoeken, actiefilms of wandelingen langs het strand. Schep niet op en overdrijf niet. De meeste vrouwen vallen niet op mannen met een goedbetaalde baan. En als ze het wel doen zijn het vaak foute vrouwen.

Begin niet direct over seks

Heren wat is dat toch, dat jullie als je een dame een berichtje stuurt meteen maar met de deur in huis valt? Begin niet meteen over haar mooie borsten en lekker strakke figuurtje en wat je allemaal met haar zou willen doen als jullie eenmaal in bed liggen. Dat kun je wel doen op een seksdatingsite, daar worden contacten immers speciaal voor dat doel gelegd en dan het liefst nog voor dezelfde avond. Maar als je serieus op zoek bent naar een leuke vriendin dan is het echt geen goed idee om gelijk maar aan te sturen op seks.

Neem het initiatief

Het klinkt misschien ouderwets maar toch is het zo dat veel vrouwen het nog steeds leuk vinden om versierd te worden. Zij laten het dus aan jou over om het initiatief te nemen. Als een vrouw je aanspreekt en ze lijkt bij je te passen als je kijkt naar de voorkeuren die ze aangeeft en wellicht ook gemeenschappelijke interesses, schroom dan niet om haar een berichtje te sturen. Als deze vrouw serieus op zoek is naar een partner zal ze je bericht zeker met belangstelling lezen en een reactie sturen. Vervolgens kunnen jullie door te chatten via de website elkaar beter leren kennen en zien of er genoeg basis is voor een relatie.

Kies de datingsite met zorg

Als je op zoek bent naar een leuke vriendin, schrijf je dan niet op tien verschillende websites of dating apps in. Ten eerste kost je dat handen vol geld en ten tweede is de kans groot dat je het spoor bijster raakt als het gaat om de eventuele contacten. Pas op voor datingsites waar gewerkt wordt het met beruchte credits systeem. Hier moet je credits kopen om berichten te kunnen versturen. Vaak staat in de algemene voorwaarden van dit soort sites dat ze “uitsluitend of voornamelijk zijn bedoeld voor entertainment doeleinden”. Dit betekent dat alle, of vrijwel alle, profielen van dames nep zijn. Leuk als je een erotische chat wilt met een websitebeheerder die onderuitgezakt met een glas cola binnen handbereik berichten zit te lezen en versturen terwijl hij ondertussen met een half oog naar een slechte film kijkt. Maar niet geschikt voor mannen die serieus op zoek zijn naar een leuke vriendin.


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Man zoekt vrouw oproepjes

  1. Irma Irma says:

    Na alles gelezen te hebben lijkt het mij een serieuze dating site. Ik ben al een bejaarde vrouw maar ben meestal vrolijk en positief geboren. Ik zoek het liefst een Indische c.q. Molukse Heer in de leeftijd van plusminus 75 /78 jr. Brede belangstelling, houdend van dieren vooral de poes filosoferen. Ben met een Indische-Chinese man getrouwd geweest en eet al rijst met sambal vanaf mijn 14e jaar tot nu.
    Zoek een rustige niet rokende man – alleen kruidnagel sigaret, die samen alles wil doen en koken doe ik wel. Ben helaas erg huiselijk geworden gewoon omdat mijn drie broers al zijn overleden en ik ook geen kinderen heb. Schroom niet te reageren je zult er anders spijt van kunnen krijgen.

  2. MGTOW MGTOW says:

    Als je als man gaat daten ben je dus sterk in het nadeel. Vrouwen zijn zich hiervan zeer bewust en zij stellen daarom de eisen. Die eisen worden vaak zonder enige schaamte opgesomd. Wil je als man wat succes hebben in datingland dan moet je alle eisen overboord gooien. Dan maak je kans bij een vrouw die feitelijk lager op de aantrekkelijkheidsladder staat dan jij zelf. Bijvoorbeeld een ‘volslanke’ bijstandsmoeder voorzien van tatoos. Mannen zijn wel bereid om met een minder aantrekkelijke vrouw te daten maar dat is maar voor een nachtje. Zie hier de ‘one night stand’ waar zo veel vrouwen over klagen, maar feitelijk door hen zelf afgeroepen door uberkritisch te selecteren.
    In datingland ben als je man zijnde niets waard dus heeft het geen zin er tijd en geld in te stoppen. Je kunt net zo goed naar het casino gaan daar weet je ook dat het huis (bijna) altijd wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑