datingsite parship

Home » Liegen op datingsites, is dat verstandig?
Blog Liegen op datingsites verstandig?

Laatst bijgewerkt op januari 12th, 2020 | door Welke online datingsite?

3

Liegen op datingsites, is dat verstandig?

Veel mensen die een profiel aanmaken op een datingsite, doen zich een beetje beter of mooier voor dan ze eigenlijk zijn. Een paar kilootjes van het gewicht af jokken is waarschijnlijk de meest voorkomende leugen. Jezelf “volslank” noemen komt toch een stuk vriendelijker over dan dat je gewoon obesitas invult bij “gewicht”. Over sommige dingen kun je wel een leugentje om bestwil vertellen, maar je moet wel oppassen met het vertellen van pertinente onwaarheden die je in de problemen kunnen brengen als je een date inderdaad persoonlijk gaat ontmoeten en er een relatie uit voortvloeit.

Sommige leugens kun je niet meer terugdraaien

Realiseer je dat je bepaalde leugens niet meer kunt terugdraaien als je ze eenmaal hebt verteld. Als je in je profiel zet dat je 35 jaar bent terwijl dat eigenlijk 53 jaar moet zijn dan kun je er natuurlijk nog een grapje van maken dat je de getallen per ongeluk hebt omgedraaid, maar erg geloofwaardig komt het niet over. De kans bestaat dat die leuke vrouw van 33 die op je profiel reageerde je toch nog steeds leuk vindt ook als ze je ware leeftijd weet, maar de kans op een flinke afknapper is natuurlijk zeer groot aanwezig.

Dat je profielfoto al twintig jaar oud is in plaats van recent is niet echt een leuke binnenkomer. Bij een eerste ontmoeting val je geheid door de mand en is de kans groot dat je date direct rechtsomkeert maakt. Tenzij ze zelf ook heeft gelogen over haar leeftijd, maar die kans is niet zo heel groot. Toch komt het veelvuldig voor dat mensen liegen op dating apps zoals Tinder.

liegen op datingsites

Leven met een leugen in een relatie is erg lastig

Als je je partner via een datingsite hebt leren kennen en een grote leugen hebt verteld, is het vaak erg lastig om die leugen vol te houden. Stel dat je hebt gezegd dat je geen kinderen hebt, maar na een aantal jaren komt uit dat je wel degelijk kinderen uit een vorige relatie hebt maar dat je hun moeder in de steek hebt gelaten en nooit meer naar je kinderen hebt omgekeken? Dan is de kans groot dat je partner je daar niet heel erg om kan waarderen en dat is dan nog zachtjes uitgedrukt. Het kan zijn dat ze er begrip voor heeft, maar dan zal je wel met een goed verhaal moeten komen.

Datzelfde geldt als jij altijd hebt verteld dat je vorige vriendin steeds vreemdging en dat je het daarom hebt uitgemaakt, terwijl uiteindelijk blijkt dat jij degene was die het voortdurend met andere vrouwen aanlegde. Liegen binnen je relatie kan helemaal fout gaan, bedenk je dus goed waar je aan begint!

Zwijgen is vaak beter dan liegen

Als je bepaalde dingen niet wilt vertellen, dan kun je er beter over zwijgen dan een leugen vertellen. Of je wel of geen kinderen hebt is natuurlijk wel iets essentieels waar je beter open over kunt zijn. Maar bepaalde dingen uit je verleden hoeft je nieuwe partner niet altijd te weten. Zij heeft misschien ook wel geheimen waar jij niets van weet. Dat is op zich niet zo erg, als het geen dingen zijn die uiteindelijk tussen jullie in komen te staan en daardoor de relatie verstoren.


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Liegen op datingsites, is dat verstandig?

 1. MGTOW MGTOW says:

  Datingsites zelf liegen al; over het aantal actieve leden!

  De meeste profielen zijn minstens gedeeltelijk bij elkaar gelogen. Ga maar na, fantastische sportieve en sociale mensen met een geweldig netwerk die maar geen partner kunnen vinden…..?????….
  Veel fotoos zijn gedateerd of verbergen anderzijds het postuur van een geplofte bitterbal

  • alleenzijnde alleenzijnde says:

   Hahahah. Ik heb vrouwen in het echt leren kennen en wilde alleen maar trouwen. Behalve dat alles hebt ik ze afgekeurd en afgewezen. Het doelde alleen om kinderen krijgen en vaker slijmen ze en kotsen de boel over met heel veel leugens.

   Als je alleen kunt zijn en sex hebben met een 1 malige vrouw. Waarom moetje dan een relatie hebben of in een huwelijk betreden.

   In mijn familie leden zitten er ook mensen die ook zijn gescheiden en hebben ook kinderen en zijn uit elkaar. Papa moet veel verantwoordelijkheid dragen. Kijk nu in deze tijden als je kinderen gaat krijgen kinderen kosten veel geld en gooien zelf je eigen huis in de fik. De vrouw blijft alleen maar lachen om dat ze goed genoeg heeft geprofiteerd.

 2. naam naam says:

  Een aan een geschakelde leugen op al de sites.. De motivering strookt niet met wat ze trachten te bewerkstelligen.. Strafbaar stellen… Vreemdsoortige uitbuiterij.. Suporting van prostitutie en data stelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑