datingsite parship

Blog

Laatst bijgewerkt op februari 9th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Leuke ideeën voor Valentijnsdag

14 Februari is voor veel mensen onlosmakelijk verbonden met Valentijnsdag. De dag waarop je je geliefde extra aandacht geeft. Hoewel dit natuurlijk niet de bedoeling is van Valentijnsdag. De oorspronkelijke bedoeling van deze dag is dat je een stille liefde anoniem laat weten dat je gevoelens voor hem of haar hebt. Maar de commercie is er inmiddels zo bovenop gesprongen dat er bijna niet meer aan te ontkomen is om op Valentijnsdag iets te doen voor je partner, hoewel deze als het goed is natuurlijk allang weet dat je gek op hem of haar bent.

Een kleine attentie doet vaak meer dan een groot cadeau
Ook in Nederland proberen de winkeliers je er steeds meer van te overtuigen dat je met Valentijnsdag flink moet uitpakken voor je geliefde. Deze traditie is, zoals zovele, overgewaaid uit Amerika. Dure parfums, elektronica, sieraden, het kan allemaal niet duur genoeg. Maar de kans is groot dat je partner helemaal niet zit te wachten op een duur cadeau. Als je iets wilt doen met Valentijnsdag, dan is een klein cadeautje, of zelfs alleen maar een kaartje, in veel gevallen ook al genoeg.

Je stille liefde laten weten dat je gevoelens hebt
Heb je inderdaad een stille liefde, dan is Valentijnsdag natuurlijk een uitgelezen gelegenheid om je liefde kenbaar te maken. Maar als je een kaartje stuurt zonder afzender, dan schiet dat natuurlijk nog niet veel op, want dan bestaat de kans dat hij of zij absoluut niet door heeft dat jij de afzender was. Dus wil je er echt iets mee bereiken, dan koppel je een uitnodiging aan zo’n kaartje, maak er een blind date van. “Zie ik je vrijdagavond in het café op het plein? Ik ben er om acht uur”. En dan maar hopen dat je stille liefde komt opdagen, al was het alleen maar uit nieuwsgierigheid.

Groots uitpakken met Valentijnsdag kan natuurlijk wel

Als je het leuk vindt om groot uit te pakken met Valentijnsdag dan moet je dat natuurlijk gewoon doen. Versier het huis met hartvormige rode ballonnen, zet overal kaarsjes neer, regel een heerlijk dinertje voor twee en jullie zullen gegarandeerd een heerlijke romantische avond hebben. Je partner weet dan in ieder geval dat je nog steeds gek op hem of haar bent en dat jullie relatie wat jou betreft nog lang geen sleur is geworden.

Val op: doe iets liefs als het géén Valentijnsdag is
Als je echt iets bijzonders wilt doen voor je geliefde, dan doe je dat als het juist geen Valentijnsdag is. Op 14 februari houdt je partner er misschien een beetje rekening mee dat je met een cadeautje komt aanzetten, maar als je dat op 26 januari doet of op 8 september, terwijl er totaal geen aanleiding voor is, dan is de verrassing natuurlijk vele malen groter. Ook op deze dagen kun je je geliefde laten weten hoe bijzonder hij of zij voor jou is. Je kunt natuurlijk ook een datum kiezen die voor jullie speciaal is, en dan liefst eentje die je partner niet door heeft. Bij voorbeeld als jullie 100 of 1000 dagen verkering hebben. Dit moet je dan natuurlijk wel even uitrekenen, maar die moeite moet je er maar even voor over hebben.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑