datingsite parship

Home » Je partner betrappen op vreemdgaan
Blog

Laatst bijgewerkt op december 11th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

Je partner betrappen op vreemdgaan

Het is de grootste angst in elke relatie: de kans dat je partner vreemd zal gaan. Toch krijgt menig relatie hier op de korte of lange termijn mee te maken. Het blijft reden nummer één van menige scheiding of beëindiging van de relatie. Zeker in de hedendaagse maatschappij waarbij er nog weinig waardering is voor normen en waarden en er sprake is van een snelle wisseling van de wacht, is het eerder regel dan uitzondering. Er zijn dan ook veel mensen die hun partner betrappen op vreemdgaan en dit kan verstrekkende gevolgen hebben. Naast de initiële gevoelens van verdriet, ongeloof en vertwijfeling, kan ook al het vertrouwen worden weggenomen in mannen of vrouwen en dit kan een nieuwe relatie in de weg staan. Er zijn veel manieren waarop je erachter kunt komen dat je partner vreemdgaat. Ook zijn er verschillende manieren om hierop te reageren of om ermee om te gaan. Iedereen kan je voorzien van adviezen, toch zul je zelf moeten bekijken wat voor jou het beste werkt. Als je twijfelt aan de trouw van je partner, dan zijn er manieren om te achterhalen wat waar is. Zo weet je waar je aan toe bent en kun je de juiste beslissing voor jezelf maken.

Internetgeschiedenis

In een tijd waarin veel van onze tijd wordt doorgebracht op het web, zul je ook digitale vingerafdrukken vinden. Als je het idee hebt dat je partner je bedriegt met een ander, verloopt een eerste stap om dit te controleren via het internet. Je kunt hier namelijk heel gemakkelijk traceren welke stappen hij heeft bewandeld en achterhalen waar zijn interesse op gericht is. Lang niet iedereen is zich bewust van de mogelijkheden die er zijn om iemands surfgedrag te controleren. Zo kun je precies zien welke pagina’s hij of zij heeft bekeken, door een kijkje te nemen in de internetgeschiedenis. Zodra je partner verdacht gedrag vertoont, kun je de browse geschiedenis terughalen en bekijken wat hij allemaal heeft opgezocht. Zo kun je achterhalen met wie hij gesproken heeft, waar hij heen gaat en waar ze elkaar mogelijk telkens ontmoeten. Je kunt dit doen voor de standaardbrowser, maar het is even zo zeer een goed idee om ook even bij een andere browser te kijken. Mogelijk is je partner bedacht op de mogelijkheid om de internetgeschiedenis te bekijken en maakt hij of zij gebruik van een andere browser, om jou te misleiden. Door bij meerdere browsers te kijken, zal het zeker gaan opvallen als er iets verdachts plaatsvindt. Als je vervolgens wilt voorkomen dat je partner achter jouw controlegedrag komt, doe je er verstandig aan om jouw internetgeschiedenis en dus de stappen die jij hierin hebt genomen, te verwijderen.

Check zijn telefoon

Iedereen heeft tegenwoordig wel een smartphone, waar menige communicatie verloopt via sms of whatsapp. Hierin is uiteraard heel gemakkelijk terug te vinden als je partner met iemand praat op een manier die wijst naar vreemdgaan. Dit kunnen berichten zijn waarbij er wordt gedeeld hoe veel ze elkaar missen of wanneer ze weer met elkaar gaan afspreken. Door in de telefoon te kijken, kun je dit soort conversaties heel gemakkelijk terugvinden en weet je gelijk waar je staat. Uiteraard draagt menigeen hun telefoon de hele dag bij zich, dus het kan nog even een zoeken zijn naar een juist moment. Wacht hiervoor dan tot je partner in slaap is gevallen of als hij naar het toilet gaat. Ook als hij gaat douchen, zal de telefoon waarschijnlijk voor langere tijd onbemand zijn en heb je alle ruimte om even goed door zijn chatgeschiedenis te speuren. Je kunt ook vragen of je een spelletje op zijn telefoon mag spelen, waarbij je gelijk een in de whatsapp zijn berichten doorneemt. Er zijn voldoende smoesjes die je kunt verzinnen, om de telefoon van je partner in handen te krijgen. Zolang er geen slot op zit waarvan jij de code niet kent, is het heel gemakkelijk om zijn of haar telefoon te checken.

Op heterdaad betrappen

Een manier om je partner op heterdaad te betrappen, is door hem of haar te achtervolgen. Als je het niet vertrouwt wanneer hij of zij voor de zoveelste keer een afspraak heeft of moet overwerken, kun je je partner vanaf een afstandje volgen. Dit kun je in een auto doen van een vriendin of je kunt ongemerkt zijn werkomgeving betreden en achterhalen waar je partner heen gaat en met wie. Je kunt buiten wachten en opmerken dat hij helemaal niet op het werk blijft, maar elders heen gaat. Wanneer je hem dan volgt, weet je gelijk wat het verhaal is. Het is het ouderwetse speurwerk, maar je zult versteld staan hoe effectief deze manier werkt. Als er iets is dat niet in de haak is, dan kom je er geheid achter.

Versiertrucs

Als je verwacht dat je partner het niet te nauw neemt met de huwelijkse trouw, kun je hem of haar ook testen. Je kunt hiervoor een betrouwbare en aantrekkelijk uitziende vriend of vriendin vragen je te helpen. Deze kan je partner gaan uitdagen en proberen hem of haar zover te krijgen dat hij ontrouw is aan jou door met je partner te zoenen. Als je partner toehapt, weet je precies met wie je te maken hebt en in hoeverre hij of zij te vertrouwen is. Als de toenadering wordt afgewezen, weet je dat je je partner kunt vertrouwen. Zo zijn er verschillende manieren te bedenken die kunnen aantonen hoe trouw je partner is en of er sprake is van ontrouw of vreemdgaan. In veel van de gevallen waarin enige twijfel de kop opsteekt, blijkt namelijk dat dit ook daadwerkelijk aan de orde is. Het loont dus zeker om een stok achter de deur te houden en voor jezelf te achterhalen wat de waarheid is.


About the Author

Anoniem



Eén Ervaring Je partner betrappen op vreemdgaan

  1. MGTOW MGTOW says:

    Nummer 1 van scheiding is niet ontrouw maar onvrede en verveling; meer dan 70% van de echtscheidingen wordt door de vrouw geinitieerd.

    Check zijn telefoon? Gelukkig wordt verderop gemeld check zijn of haar telefoon. Beiden sexen gaan ongeveer even vaak vreemd. Het idee dat vooral de man vreemd gaat is achterhaald. Het is wel zo dat het voor vrouwen veel gemakkelijker is om in het dagelijks leven een aanbod te krijgen van een andere man, bijvoorbeeld op het werk. Dit laat geen sporen na in de internetbrowser. Oftewel de kans dat vreemdgaan uitkomt is gewoon kleiner voor de vrouw, ze kunnen het beter verbergen. Uit DNA testen blijkt dat grofweg 1 van de 25 kinderen een andere vader heeft.

    Omdat de kans op een foute afloop zo groot is en de (financiele) consequenties groot, kun je maar beter helemaal niet trouwen of een ‘duurzame’ relatie aangaan. Je kunt beter degene zijn met wie ze vreemd gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑