datingsite parship

Home » Hoe word ik aantrekkelijker voor het andere geslacht?
Blog

Laatst bijgewerkt op september 18th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

Hoe word ik aantrekkelijker voor het andere geslacht?

Uiterlijk is bij lange na niet het enige wat een persoon aantrekkelijk maakt. Er zijn tal van factoren te noemen die kunnen bijdragen aan een vernieuwd beeld van wie je bent. Je kunt jezelf waarlijk aantrekkelijker maken voor het andere geslacht als je bepaalde zaken in de gaten houdt en goed voor jezelf zorgt. Aantrekkelijkheid is zeker niet enkel definieerbaar door een knap gezichtje of een strak lichaam, mooie kleding of andere uiterlijkheden. Zelfs als je jezelf niet classificeert als aantrekkelijk, zijn er genoeg eigenschappen die ervoor kunnen zorgen dat je alle aandacht naar je toe kunt halen als een mot naar een vlam.

Straal zelfvertrouwen uit

Naast een knap uiterlijk is het belangrijk om jezelf vol zelfvertrouwen te presenteren. Hoe zekerder je over jezelf bent, hoe meer het andere geslacht van je onder de indruk zal zijn. Het getuigt van de mate aan zelfwaardering die je voor jezelf voelt en ook geef je aan hoe je graag door anderen behandeld wilt worden. Als je aan mannen vraagt wat het eerste is dat opviel toen hij zijn vriendin ontmoette, zal menig man antwoorden dat haar zelfvertrouwen hetgeen was dat zijn aandacht trok.

Vaak is het andere geslacht hier uitermate van onder de indruk, nog meer dan van de uiterlijke schoonheden die je mogelijk kunt hebben. Door je goed te voelen en aan je zelfvertrouwen te werken, zul je dit meer kunnen uitstralen en zo ook meer kandidaten aantrekken. Hoe beter je in je vel zit, des te beter kun je jezelf profileren. Als vanzelf zul je hierdoor in de picture vallen en aantrekkelijker worden voor het andere geslacht.

Blijf positief

Niemand houdt van mensen die continue klagen of zeuren. Als je op alles de nadruk legt en aangeeft hoe slecht iets is of hoe zeer je je ergert aan alles en iedereen, zal dit een nare indruk achterlaten bij de mensen om je heen. Je oogt hierdoor negatief en zal ook een zwaarte gaan uitstralen die voor menigeen niet aantrekkelijk is. Mensen zullen als vanzelf uit je buurt blijven en je gaan vermijden. Wanneer je juist aantrekkelijk wilt zijn voor het andere geslacht, is dit niet de beste benadering. Je wordt er haast fysiek een stuk minder knap door, wat je algehele aantrekkelijkheid niet ten goede komt.

Het helpt om positief over het leven te denken en veel dingen leuk te vinden waarin je anderen mee kunt trekken of uitnodigen. Echter als je weet dat iemand ergens minder van gecharmeerd zal zijn, kun je het beste meegaan in die overtuiging. Ook dit zal dan als positief worden ervaren, ondanks dat je uitdrukkingen mogelijk minder opgewekt of positief zijn. Het schept een band als mensen bemerken dat je interesse toont en overeenkomende overtuigingen hebt.

Speel hard to get

Je kunt ook aantrekkelijk worden als je onbereikbaar lijkt. Het maakt soms een heel verschil als je wel toont hoe aanhankelijk, lief en open je kunt zijn, terwijl je eigenlijk geen man dichtbij laat. Je straalt zo wel hetgeen uit waar menig man van onder de indruk zal zijn, maar blijft onbereikbaar. Je zult bemerken dat er voldoende mannen zijn die graag met je in contact willen komen, maar op de een of andere manier toch zich te geïntimideerd voelen om je te benaderen.

Van een afstand kan het andere geslacht zien wat je potentie is en hoe je als partner zou zijn. Hierdoor word je ergens op een verhoging gezet, wat je aantrekkelijk maakt voor het andere geslacht. Als je dit echter te lang volhoudt of de afstand te veel in ere houdt, zullen de kandidaten alsnog afhaken, omdat er niets aan werkelijke genegenheid te behalen valt.

Toon emotie

Een andere kwaliteit die je als mens aantrekkelijk maakt bij het andere geslacht, is dan ook het tonen van oprechte emoties. Door je kwetsbare kant te tonen, word je benaderbaar en sta je meer open voor andere mensen. Deze kunnen dan iets voor je betekenen en dit geeft hen een goed gevoel. De verbondenheid maakt dat de ander jou aantrekkelijker zal vinden. Ook zul jij omgekeerd je meer aangetrokken voelen tot mensen met wie je meer over jezelf kunt delen. Hoe meer je over jezelf deelt, des te beter zal iemand zich in je kunnen verdiepen. Er ontstaat meer verbondenheid en mensen kunnen meeleven. De sfeer is open, gemoedelijk en vertrouwd en dit zijn allemaal kwaliteiten die het mogelijk maken om je nog aantrekkelijker te vinden dan ze je al vonden.

Vermijd stress en slaapgebrek

Het is algemeen bekend dat stress kan leiden tot vermoeidheid. Beiden zullen je er slechter uit laten zien, wat je aantrekkelijkheid niet goed zal doen. Je gezicht en houding zullen tekenen van vermoeidheid gaat vertonen, waardoor je minder tot de verbeelding zal spelen. Hoe beter je slaapt en met stress kunt omgaan of dit kunt vermijden, des te aantrekkelijker je wordt. Je voelt je over het algemeen rustiger, stabieler en beschikt zo weer over meer zelfvertrouwen. Je wordt minder overladen door indrukken van buitenaf, waardoor je gemakkelijker je beste zelf kunt tonen. En dit is boven alles hetgeen dat je het meest aantrekkelijk zal maken.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Hoe word ik aantrekkelijker voor het andere geslacht?

  1. MGTOW MGTOW says:

    belangrijkste tip voor mannen: zorg ervoor dat je een goede baan en veel geld hebt en laat dit zien dmv een dure auto, luxe kleding etc.

    belangrijkste tip voor vrouwen: ga op dieet en trek dat getailleerde jurkje aan, hakjes er onder en klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑