datingsite parship

Home » Hoe vind ik een serieuze relatie?
Blog Hoe vind ik een serieuze relatie?

Laatst bijgewerkt op januari 16th, 2020 | door Welke online datingsite?

3

Hoe vind ik een serieuze relatie?

Sommige mensen lijken voor een serieuze relatie geboren te zijn. Anderen moeten dan weer hemel en aarde verzetten om die ene persoon te vinden om hun leven lang mee door te brengen. Voor die groep is het dan ook een echte kwelling om ongewenst vrijgezel te zijn. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om de ware tegen het lijf te lopen. Van het traditionele elkaar ontmoeten in een bar tot het online ontdekken van de liefde: in de 22e eeuw zijn er voldoende mogelijkheden om de liefde tegen het lijf te lopen. Een overzicht.

Heerlijk ouderwets

En met ouderwets bedoelen we natuurlijk elkaar toevallig tegen het lijf botsen in een bar, in een supermarkt of tijdens een feestje. Deze toevallige ontmoetingen komen echter minder vaak voor dan vroeger. Het feit dat iedereen zijn leven zomaar online gooit op sociale netwerken, heeft hier zeker mee te maken. Maar toch gebeurt het nu en dan nog. Vooral op de werkvloer vormen er zich nog veel relaties. In de bar gebeurt het al wat minder omdat mensen steeds meer geneigd zijn om in hun eigen vriendenkring te blijven. Als er dan een vriend een andere vriend meebrengt, kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er dan een vonk ontstaat tussen die en een andere partij.

Have you met…

Wil je toch heel graag iemand op de ouderwetse manier ontmoeten? Dan kun je altijd het trucje van Barney Stinson uit “How I met your mother” uittesten. In deze serie introduceert hij zijn beste vriend Ted vaak als “Have you met Ted”. Natuurlijk zijn er ook andere manieren om een wingman of -woman te spelen. Ga eens na bij je vrienden wie het beste deze rol op zich zou kunnen nemen. Voor je het weet ben je aan het daten dankzij jouw wingman of -woman. En wie de serie heeft gezien, weet dat het soms lang kan duren, maar het kan!

Online daten dan maar?

Tegenwoordig vinden veel liefdes elkaar online. Ofwel via een datingsite of via een datingapp. Toch heerst er nog steeds een soort van taboe over het online daten. Maar als je kijkt naar hoeveel mensen dit doen, hoef je je er zeker niet voor te schamen. Meer zelfs, uit een recent onderzoek bleek zelfs dat mensen elkaar het vaakst online ontmoeten. Doordat je elkaar eerst een berichtje stuurt, is de angst om een gesprek aan te gaan al heel wat kleiner. Je laat ook makkelijker dingen los over jezelf, want je ziet de reactie van de andere persoon niet. Ook heb je meer tijd om te antwoorden dan als je een normaal face to face gesprek voert. Wist je trouwens dat meer en meer mensen de liefde van hun leven online vinden?

Verlies de moed dus nog niet, want om een serieuze relatie te starten, hoef je heus niet ver te zoeken. Of je nu kiest voor de online of de offline methode, met een beetje moeite vind je zo de persoon waarmee je de rest van je leven wilt delen (of toch even).


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - Hoe vind ik een serieuze relatie?

  1. Does Does says:

    Ik woon in suriname zoek een man in nederland vaste relatie

  2. Does Does says:

    Ik ben op zoek naar een man om een duur samen relatie te hebben sammen oud worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑