datingsite parship

Home » Hoe val je op bij een datingsite?
Blog Hoe val je op bij een datingsite

Laatst bijgewerkt op december 12th, 2019 | door Welke online datingsite?

0

Hoe val je op bij een datingsite?

Datingsites, er zijn er nogal wat in ons land. Er is zelfs één voor bijna iedere doelgroep. Of je nu een oudere bent, een hogeropgeleide of een alleenstaande ouder bent, er is wel een datingsite voor. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij opvalt tussen al deze vrijgezellen? Er is geen gouden tip maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden om sneller in contact te komen met leuke vrijgezellen. Bij een datingsite is het eerste waar naar wordt gekeken de foto, dit zul jij waarschijnlijk ook doen en dit doen de anderen ook bij jou. Toch hebben vele profielen een slechte foto. Dit is dan bijvoorbeeld een selfie die is genomen met de mobiele telefoon. Zorg ervoor dat jij je hiervan onderscheidt en zorg voor goede foto’s. Laat deze desnoods nemen. Het laten maken van foto’s is altijd nog goedkoper dan jaren achter elkaar ingeschreven staan bij een datingsite, hier betaal je immers maandelijks voor. Zorg er ook voor dat je gezicht goed zichtbaar is en draag geen zonnebril of pet. Je verstoppen is nergens voor nodig want als het serieus wordt met een persoon zal deze toch echt een keer je gezicht zien. Een bekende datingsite is Pepper. Deze datingsite laat gebruikers actief foto’s en video’s plaatsen.

Waar ben je naar op zoek?

Zorg dat je ook duidelijk aangeeft waar je naar op zoek bent. Dit voorkomt dat je berichten gaat krijgen van mensen waar je helemaal geen interesse in hebt. Heb je voorkeur voor een bepaalde leeftijdscategorie dan is het helemaal geen schande om dit aan te geven. Het schept alleen maar duidelijkheid. Ook kun je gerust aangeven wat je aantrekt in een man of vrouw. Iemand die jou dan interessant vindt weet meteen of deze dan goed bij je past. Op een datingsite is het alleen maar goed om duidelijkheid te scheppen, dit voorkomt onnodige berichten en vragen.

Zorg ervoor dat je eerlijk bent

Wat erg belangrijk is dat is dat je eerlijk bent. Je kunt je wel anders voordoen dan je bent maar hier zul je niets mee opschieten. Vroeg of laat zul je de persoon waar je een leuk contact mee hebt toch een keer moeten gaan ontmoeten en dan zal de waarheid aan het licht komen. Dat je eerlijk moet zijn betekend natuurlijk niet dat je meteen alle zwakke kanten van jezelf moet invullen. Er is helemaal niets mis mee je positieve punten te benadrukken. Het is ook belangrijk dat je een positief beeld van jezelf schetst.

blijf realistisch

Duidelijkheid en eerlijkheid zijn dus zaken waar je goed rekening mee moet houden als je je inschrijft bij een datingsite. Wees ook realistisch bij het kiezen van de vrijgezellen. Bij de meeste personen heb je waarschijnlijk wel een gevoel of deze bij je passen of niet. Ga jezelf niet kwellen en personen aanschrijven waarbij de kans groot is dat je geen bericht terugkrijgt. Je zult merken dat als je realistisch naar jezelf en de andere vrijgezellen kijkt dat je dan sneller succes hebt dan je misschien zult denken. In Nederland zijn al vele relaties ontstaan door gebruik te maken van een datingsite, waarom zou jij niet de volgende zijn?


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑