datingsite parship

Home » Hoe spreek ik iemand op straat aan?
Blog

Laatst bijgewerkt op september 10th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

Hoe spreek ik iemand op straat aan?

Veel mannen laten door hun onzekerheden kansen liggen als het gaat over het aanspreken van leuke, aantrekkelijke vrouwen. Je hoeft hiervoor niet eens het uitgaansleven betreden en naar een kroeg, bar of evenement te gaan. Er zijn voldoende leuke vrouwen, die je gewoon op straat kunt ontmoeten. Dan is het uiteraard wel zaak dat je hun durft aan te spreken, anders gebeurt er niets en loopt mogelijk die ene speciale vrouw zo weer je leven uit, voordat er zelfs maar sprake was van wederzijdse herkenning.

Er is dus zeker daadwerkelijk actie nodig om het balletje te laten rollen. Gelukkig zijn er zeker wel enkele bruikbare tips te noemen die je kunnen helpen met meer zekerheid een leuke vrouw aan te spreken wanneer je haar tegenkomt op straat. Deze zullen je helpen om met meer zelfvertrouwen en een vernieuwde dosis moed op elke leuke vrouw af te stappen en jezelf van je beste kant te tonen.

Wees je bewust van de mogelijkheden

Het besef dat je vrouwen overal kunt ontmoeten en dat je hen ook gewoon op straat zult kunnen aanspreken, is een goede eerste stap. Vaak blijven mannen vastzitten in de gedachte dat hiervoor speciale momenten zijn en dat een spontane ontmoeting overdag lang niet hetzelfde effect kan hebben als wanneer je werkelijk op jacht gaat in een nachtclub of discotheek. Spontane, verwachting loze omstandigheden kunnen daarentegen zorgen voor een veel aangenamere en gemakkelijkere uitnodiging om met iemand in contact te komen. Een vrouw moet zich in het uitgaansleven vaak weren tegen ongewenste toenaderingen van tal van mannen, waardoor je eerder het risico op afwijzing oploopt.

Ook zul je zelf als man hiertegen uit onzekerheid en angst weer een bepaald schild optrekken, waardoor het lastig wordt om een vrouw in dergelijke gelegenheden aan te spreken. Wanneer je een leuke vrouw op straat tegenkomt, zal dit onverwachts zijn en hebben jullie beiden een minder defensieve houding. Wanneer het contact dan tot stand komt, kan dit ontspannen en speels zijn en hierdoor bovendien nog veel meer indruk maken op de vrouw. Het is dus zeker een aspect dat in je voordeel kan werken. Het is dus belangrijk om je bewust te zijn dat het ontmoeten van een leuke vrouw overal kan plaatsvinden, zelfs wanneer jullie paden elkaar kruizen op straat.

Andere voordelen van een ontmoeting op straat

Naast het feit dat het contact spontaan, ontspannen en zonder voorbedachte raden plaatsvindt, is er nog een ander voordeel waardoor dit een ideaal scenario kan zijn voor het ontmoeten van je toekomstige vriendin. In de meeste gevallen zijn vrouwen met vriendinnen uit, als je hun tegenkomt in het uitgaansleven. Als een kluwen vrouwelijke saamhorigheid staan ze bij elkaar en vormen ze een afgeschermd front tegen elke potentiële indringer. Dit kan voor menig man een enorme drempel opwerpen en zelfs de meest zelfverzekerde adonis zal twee keer nadenken voordat hij zichzelf voor de leeuwen gooit.

Wanneer je echter openstaat voor ontmoetingen overdag, kun je zomaar een leuke vrouw op straat tegenkomen die niet gechaperonneerd wordt door een tiental vriendinnen. Dit maakt je mogelijkheden een stuk aangenamer en zullen tevens je kansen om met haar in gesprek te komen een stuk gunstiger uitvallen. Het doet je zelfvertrouwen een wereld aan goed als je een dergelijke realiteit voor jezelf durft voor te stellen.

Blijf open en vriendelijk

Wanneer je een leuke vrouw op straat tegenkomt, is het belangrijk om je eigen ruimte in te nemen. Dit doe je niet door dominant op haar af te stappen en haar duidelijk te maken dat je haar wel ziet zitten. Het is belangrijk dat je haar niet afschrikt en dus vriendelijk en bescheiden benadert. Zorg ervoor dat je houding open is en dat je goed inschat hoe ze je toenadering ervaart. Zet je lichaamstaal in om duidelijk te maken dat je contact met haar wil leggen. Hiervoor zul je mogelijk over een bepaalde gêne of angst heen moeten zetten, want mensen om jullie heen zullen ook je poging gaan zien. Richt je aandacht op wat je wilt bereiken en misgeschoten is altijd in ieder geval een volgende stap in je ontwikkeling. Van elke poging om jezelf als zelfverzekerd neer te zetten, kun je leren, waardoor volgende ontmoetingen steeds beter zullen gaan.

Toon moed

Er is niets zo vervelend dan jezelf laten leiden door angst of onzekerheid. Je loopt zo tal van mogelijke kansen mis en dit houd je enkel buiten het datingspel. Het is belangrijk om zelf leiding te nemen wanneer je een vrouw op straat wilt aanspreken. Zorg ervoor dat je er altijd goed uitziet als je over straat gaat; je weet immers maar nooit. Als je iemand ziet die je graag wilt aanspreken, bekijk dan goed de situatie en kies het moment zorgvuldig. Buig naar haar toe op een niet-invasieve manier en neem leiding over je intenties. Je zult hiervoor moedig moeten optreden en jezelf over mogelijke angsten en gedachten heen halen. Denk niet te lang na, maar laat het moment soepel en spontaan verlopen. Dit levert de beste resultaten op en de vrouw zal minder schrikken.

Toon je seksuele aantrekkelijkheid

Zodra je haar aandacht hebt gewonnen, is het belangrijk dat je jezelf van je beste kant laat zien. Toon seksuele aantrekkelijkheid, flirt met haar en blijf vooral vriendelijk en bescheiden. Een sexy uitstraling zorgt ervoor dat je gelijk haar aandacht trekt en dat ze geïnteresseerd zal zijn in wat je te vertellen hebt. Een gesprek kan zo een stuk gemakkelijker op gang komen. Door te flirten en je interesse te tonen, zal ze zeker snel onder de indruk van je raken en meer over je te weten willen komen. Als je toenadering niet geforceerd overkomt, maar speels en uitnodigend, kun je elke aantrekkelijke vrouw aanspreken die je op straat tegenkomt.


About the Author

AnoniemEén Ervaring Hoe spreek ik iemand op straat aan?

  1. MGTOW MGTOW says:

    Veel mannen laten kansen liggen????? Veel vrouwen ook. Continu staren ze naar hun smartphone terwijl er om hen heen de leukste mannen lopen. Die zie je niet als je naar je smartphone staart. Sinds de me-too beweging mag je nog oppassen ook als je als man op een vrouw afstapt. Voor je het weet vindt ze je een ‘creep’ en snauwt ze je bitcherig af. Zeker als je zo willekeurig op straat vrouwen gaat aanspreken dan is dat dom, wanhopig en opdringerig. Dat doen vrouwen zelf ook niet, waarom wordt dit als man wel van mij verwacht. Behalve uitermate sexistisch zullen deze PUA tactieken echt niet werken. Misschien om 3 uur ’s nachts als er een paar dronken sletten op straat lopen maar zo overdag echt niet. Alhoewel op youtube laten ze zien dat het wel kan als je een vet dure auto hebt……..Als vrouwen in 1 oogopslag kunnen zien dat je heel rijk bent dan maakt het allemaal niets uit. Dergelijke mannen hoeven zich ook niet aan al de bovenstaande regeltjes en trucs houden om een vrouw te versieren. Money talks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑