datingsite parship

Blog

Laatst bijgewerkt op juli 12th, 2017 | door Welke online datingsite?

1

Hoe krijg ik meer succes op Tinder?

Tinder is de populairste dating app die wereldwijd door miljoenen mensen wordt gebruikt. Het is een prima manier om een date te regelen of een stapmaatje. En wie weet klikt het tussen jullie zo goed dat er meer uit voortvloeit. Maar de kunst is natuurlijk wel om op te vallen als je op Tinder staat. Je bent immers niet de enige en andere gebruikers hebben je in een fractie van een seconde weg geswiped als niet interessant. Zorg er dus voor dat je opvalt op Tinder en dat anderen jouw profiel zien, zodat de kans op een leuke date een stuk groter wordt.

De foto’s op je Tinder profiel

Je kunt op Tinder meerdere foto’s plaatsen. Kies deze foto’s met zorg uit. Maak niet een rijtje foto’s met de camera van je telefoon die je achter elkaar zet. Een leuke vakantiefoto o eentje met je huisdier doet het een stuk beter. Zorg ook dat je Facebook profiel er aantrekkelijk uitziet. Gebruik niet de één of andere rare foto als profielfoto maar gewoon een leuke foto die iets over jou zegt. Je foto’s zijn het belangrijkste op je Tinder profiel, want die bepalen immers of iemand je leuk vindt of niet. Zorg dat bezoekers aan de hand van jouw foto’s een goede indruk krijgen van wie je bent en wat je leuk vindt.

Wees eerlijk over jezelf

Het heeft geen zin om je beter voor te doen dan je bent. Een foto ‘van tien jaar en twintig kilo geleden’ gebruiken om jezelf aan te prijzen heeft weinig zin. Dat wordt een enorme afknapper bij de eerste date en een tweede zal er dan vrij zeker ook niet meer komen. Om dezelfde reden heeft het niet zo veel zin om jezelf wat mooier te fotoshoppen.
Laat zien wie je echt bent, en doe dat ook in de beschrijving van jezelf. Heb je geen Hbo-opleiding, zeg dat dan ook niet. Heb je geen baan? Wees dan eerlijk dat je werkzoekend bent (werkzoekend klinkt positiever dan werkloos) of vertel gewoon dat je een hartstikke leuke baan in de horeca hebt. Daar is immers niets mis mee.

Zoek gericht naar dates

Door de juiste instellingen te gebruiken krijg je gerichte voorstellen van profielen. Geef dus aan wat je zoekt. Een man of een vrouw of beide. Stel de leeftijdsgrenzen in en de regio waarbinnen je wilt zoeken. Wil je alleen matches in de buurt dan heeft het geen zin om voor heel Nederland te kiezen met het risico op een match aan de andere kant van het land. Je kunt deze instellingen eenvoudig aanpassen in de app.

En als je een match hebt, ga dan gewoon lekker chatten om elkaar beter te leren kennen. Ben je met meerdere personen tegelijk aan het chatten, haal de informatie die je ontvangt en geeft niet door elkaar. Het komt erg ongeïnteresseerd over als je al na een half uur niet meer weet wat iemand heeft verteld of wanneer je een totaal verkeerde reactie geeft omdat die eigenlijk voor iemand anders bedoeld was.

 


About the Author

AnoniemEén Ervaring Hoe krijg ik meer succes op Tinder?

  1. Leemans Patrick Leemans Patrick says:

    Zoek leuke vrouw rond 50 antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑