datingsite parship

Blog

Laatst bijgewerkt op februari 11th, 2017 | door Welke online datingsite?

0

Hoe bijzonder wordt Valentijnsdag 2017?

Valentijnsdag is van oudsher de dag waarop geliefden elkaar laten weten wat ze voor elkaar voelen. Eigenlijk is het de bedoeling dat je een stille liefde laat weten dat je een oogje op hem of haar hebt, het liefst zonder je identiteit bekend te maken. Maar het is inmiddels ook al vele jaren de dag waarop je je lief laat weten hoeveel je van ze houdt. Dit kun je doen met een lief klein cadeautje, met een kaartje of met een mooi cadeau. Hoe je de dag invult is geheel aan jou. En als je er niets aan wilt doen omdat je dit soort verplichte dagen maar onzin vindt, tja dat kan natuurlijk ook.

De ideale dag voor een huwelijksaanzoek
Oké, een beetje cliché is het natuurlijk wel, je partner ten huwelijk vragen op Valentijnsdag. Maar als je al een tijdje rondloopt met plannen om hem of haar te vragen dan is Valentijnsdag misschien wel een mooie gelegenheid. Zeker als je partner niets in de gaten heeft. Dit bereik je door niet te opvallend de datum van 14 februari te noemen. Als jullie normaal gesproken nooit wat aan Valentijnsdag doen dan zal het zeker niet opvallen als je nu iets groots van plan bent. Hoe je het aanzoek aankleedt hangt natuurlijk af van jullie situatie en wat bij jullie past. De man die traditiegetrouw door de knieën gaat is een optie, maar je kunt ook als vrouw je vriend ten huwelijk vragen, dat is in deze moderne tijd ook allang geaccepteerd. En als je een partner van hetzelfde geslacht hebt dan speelt dit natuurlijk al helemaal geen rol.

Een romantische vakantie in de winter
Je geliefde een paar dagen meenemen op vakantie is ook een optie. In februari is het natuurlijk bijna overal winter en dus koud, maar dit kan heel mooie vakanties opleveren. Ga bij voorbeeld naar Scandinavië om te genieten van de gegarandeerde sneeuw in het Hoge Noorden. Of zoek juist de zon op aan de andere kant van de aarde waar het op dat moment zomer is. Maar je kunt het natuurlijk ook dichter bij huis zoeken. Een strandvakantie in de winter kan heel romantisch zijn. Een lange strandwandeling maken en vervolgens met een beker warme chocolademelk voor de open haard in de lobby van het hotel neerstrijken is voor veel mensen best aantrekkelijk.

Vier Valentijnsdag op jullie eigen manier
Hoe jullie Valentijnsdag doorbrengen is natuurlijk geheel jullie eigen keuze. Zie het vooral niet als een verplichting. Nederlanders zijn nog steeds nuchtere mensen die niet zo dol zijn op “Amerikaanse toestanden”. Voel je dus vooral niet verplicht om met een duur cadeau aan te komen als je je dat eigenlijk niet kunt veroorloven. En misschien breng je je partner daar zelfs mee in verlegenheid als hij of zij niet hetzelfde voor jou heeft gedaan. Een lief gebaar, een klein cadeautje, maakt vaak net zo veel of zelfs veel meer indruk dan het duurste cadeau wat je kunt bedenken. Bedenk dat liefde niet te koop is en dat Valentijnsdag vooral leuk moet blijven.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑