datingsite parship

Home » Een affaire hebben met een getrouwde man of vrouw
Blog

Laatst bijgewerkt op oktober 8th, 2018 | door Welke online datingsite?

0

Een affaire hebben met een getrouwde man of vrouw

Liefdesrelaties vragen veel tijd, aandacht en emotionele betrokkenheid. In de beste gevallen is dit vaak al een flinke opgave. Wanneer je een affaire hebt met een getrouwde man of vrouw zal dit enkel nog meer van je vragen. Er is namelijk nog iemand anders bij betrokken, immers de vreemd. Hij of zij zal mogelijk niet in de gelegenheid zijn om jou de volledige aandacht te geven die je verdient. Toch zijn er veel mensen die een affaire met een getrouwde man of vrouw in stand willen houden, ongeacht of ze ooit op de eerste plaats zullen komen bij deze persoon.

Het kan zomaar tot stand zijn gekomen en voordat je er erg in had, voelde je emotioneel verbonden met iemand die eigenlijk al iemand heeft aan wie hij of zij gebonden is. Mogelijk heeft je geliefde zelfs een gezin waar hij of zij niet gelijk van weg wil gaan om voor jou te kiezen. Wat maakt een dergelijke affaire dan aantrekkelijk genoeg om in stand te houden en wat zijn de gevolgen voor jouzelf als je dit aanhoudt? Dit zijn belangrijke dingen om over na te denken om te bepalen of je wel werkelijk in de relatie wilt blijven.

Wat is de aantrekking?

Een getrouwde man of vrouw straalt over het algemeen een bepaalde rust en zelfverzekerdheid uit. Ze zullen niet doelbewust op jacht zijn naar een nieuwe verovering en dit maakt dat ze juist extra aantrekkelijk worden. Er is een bepaalde ontspannenheid die ontbreekt als beide partijen vrij zijn om iets met elkaar te beginnen. Vaak is er zo ongemerkt sneller een diepere verbinding nodig, die kan uitlopen in een verliefdheid en wederzijdse aantrekkingskracht. Het contact is ontspannen en verloopt soepel en dit kan een getrouwde man of vrouw zeker aanspreken, helemaal als er spanningen en onenigheden in het huwelijk spelen.

De ander kan dan een aangename verademing zijn en dit kan uitgroeien tot een meer intieme aantrekking. Voor de andere man of vrouw kan de getrouwde partner stabiel overkomen, een veilige haven bieden en tonen wat diep van binnen heimelijk wordt verlangd, namelijk de gebondenheid en het vermogen om een gezinsleven te bieden. Dat dit reeds met een ander is, lijkt dan haast onbelangrijk. Er kan zelfs mogelijk een overtuiging meespelen dat het met jou dan wel zal lukken, wat nu bij de vaste partner nauwelijks nog haalbaar lijkt.

Reken op oordeel

Als je een affaire aangaat met een getrouwde man of vrouw, zul je ongetwijfeld veel oordeel je kant op krijgen. Weinig mensen zullen gecharmeerd zijn van je keuze om iets met een getrouwd persoon te beginnen. Het is toch een relatie die in het geheim afspeelt en waarmee je de vaste partner van je geliefde bedriegt. Je probeert als het ware de partner te stelen en je bemoeilijkt de huwelijkse verbintenis. Dit zal je zeker niet door iedereen in dank worden afgenomen, zeker als je hier open over bent. Anderen zullen zich zorgen over je maken, omdat ze bang zijn dat je gekwetst wordt, wanneer de affaire geen toekomst biedt. Je zult hier toch op bedacht zijn en achter je keuze moeten kunnen staan om een dergelijke affaire voort te zetten.

Mooie beloften

Evenals hij of zij hun huwelijkse beloften van eeuwige trouw breken, hoef je er als maîtresse niet vanuit te gaan dat mooie woorden die hij of zij tegen jou spreekt op waarheid zijn berust. Er kan je wel worden wijsgemaakt dat jij de enige bent bij wie je geliefde het liefst is en dat hij of zij zonder jou niets zou zijn, toch neemt hij of zij het niet zo nauw met eerlijkheid. Getrouwde mensen die een affaire aangaan, staan bekend om de mooie verhalen die ze vertellen om de affaire aan te kunnen houden.

Ze kunnen je helemaal overtuigen dat ze niet meer van hun partner houden, hier geen intimiteit meer mee delen en enkel nog deze warmte bij jou vinden, toch blijkt uit statistieken dan weinig getrouwde vreemdgangers daadwerkelijk hun huwelijk zullen beëindigen om bij hun nieuwe geliefde te zijn. Ze zullen inspelen op je verliefde gevoelens en je telkens weer willen doen geloven dat ze bijna op het punt staan om de moeilijke knoop voor jou door te hakken, waarna alles alsnog bij het oude blijft.

Blijf niet wachten

Om werkelijk te weten wat je wilt, zul je zelf de touwtjes in handen moeten nemen. Door de keuze bij de getrouwde persoon te laten, blijf je speelbal van je emoties. Om zelf te kiezen voor wat je verdient en waard bent, zul je moeten bepalen of het voldoende voor je is om tweede viool te spelen. Als je geen verdere toekomst verlangt binnen de affaire en er geen moeite mee hebt dat hij of zij telkens teruggaat naar de huwelijkse partner, dan kun je ervoor kiezen om de affaire voort te zetten.

Wil je echter meer uit de relatie en zelf niet langer de rol van aanvulling spelen, dan is het verstandig je positie te overdenken en wellicht te besluiten een ander te zoeken die jou wel op de eerste plaats zet. Je bent niet gebonden aan je verliefde gevoelens. Je kunt deze zeker omdraaien door waardering voor jezelf op te brengen en op een andere manier naar liefde te kijken. Ware liefde toont je wat je waard is en hierover mag je zelf je ideeën laten gaan. Zo vind je vanzelf een partner die jou liefheeft, zoals jij weet dat je dit verdient.


About the Author

AnoniemGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑