datingsite parship

Home » De kunst van het versieren van vrouwen
Blog

Laatst bijgewerkt op december 6th, 2018 | door Welke online datingsite?

1

De kunst van het versieren van vrouwen

De één gaat het heel gemakkelijk af, terwijl een ander amper weet waar hij moet beginnen. Een vrouw versieren kan een hele opgave lijken, toch zijn er zeker verschillende adviezen te geven die het benaderen van een mooie vrouw een stuk gemakkelijker maken. Elke man kan zijn innerlijke adonis aanroepen en de kunst van het versieren van vrouwen onder de knie krijgen. Mogelijk lukt het niet om elke vrouw voor je te winnen, toch zul je bemerken dat als je enkele basishoudingen aan kunt leren, je toch een stuk succesvoller wordt in het aanspreken van vrouwen die je interesse hebben. Wat eerst onhaalbaar lijkt, kan ineens een stuk vanzelfsprekender lijken. Het is hiervoor wel belangrijk dat je aan jezelf wilt werken en de mogelijkheid openhoudt dat je een verandering in jezelf teweeg kunt brengen. Hierdoor zal je hele benadering tot het versieren van vrouwen een nieuwe wending nemen en zul je enkele leuke vrouwen aan de haak kunnen slaan.

Werk aan je zelfvertrouwen

Een eerste vereiste als het aankomt tot het aanleren van de kunst van het versieren van vrouwen, is het verkrijgen van voldoende zelfvertrouwen. Als je ervan uit blijft gaan dat niemand in je geïnteresseerd zal zijn en dat geen enkele vrouw het zal waarderen als je op haar afstapt, dan kom je in de uitgaanswereld niet heel ver. Een onzekere, afwachtende houding zorgt ervoor dat je op afstand blijft tot elke vrouw in de datingscene. De dames in de club zullen niet zelf op jou afstappen om in contact te komen en evenmin zullen ze onder de indruk zijn van een onzekere poging vanuit jouw kant om de aandacht van een vrouw te winnen. Doorgaans krijgen de mannen die een houding aannemen waaruit zelfvertrouwen blaakt, meer succes. Sommige mannen hebben dit gewoon mee als onderdeel van hun karakter. Dit betekent echter niet dat jij je dit niet eigen kunt maken. Door vaker te oefenen en de moed op te brengen om vrouwen te benaderen in clubs of in kroegen, krijg je de kunst onder de knie en zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit. Hiervoor zul je wel enkele mislukte pogingen moeten incasseren. Het helpt je niet verder als je afwachtend blijft en zelf geen stappen buiten je comfortzone durft te zetten. Je zult het risico op afwijzing of vernederende situaties moeten willen verwelkomen om uiteindelijk te leren hoe je een vrouw met zelfvertrouwen kunt benaderen.

Maak je niet druk

Een veelvoorkomend dilemma voor veel mannen is om te bedenken wat ze tegen een leuke vrouw moeten zeggen om met haar in contact te komen. Dit kan een dusdanige drempel opwerpen, dat je maar niet eens een poging waagt. Het idee dat je gaat hakkelen of de verkeerde dingen zult zeggen, kunnen je doen vrezen voor haar reactie. De vernedering of afwijzing kan zich al hebben voltrokken voordat je überhaupt een stap in haar richting hebt gezet. Het is verstandig om te weten dat dit simpelweg angst denken is en dat dit je niet verder helpt in het aanleren van de kunst van het versieren. Je zult hiervoor toch zeker uit je schulp moeten kunnen stappen en de gok wagen om een leuke dame aan te spreken. Het is hierbij niet eens zo belangrijk wat je zegt, aangezien de dame in kwestie de eerste woorden uiteindelijk toch niet gaat onthouden waarschijnlijk. Het gaat meer over welke houding je aanneemt en hoe je haar benadert, dan de daadwerkelijke woorden die je gebruikt. Vaak is het handig om net te doen alsof je haar hulp bij iets nodig hebt, zodat er een geldige reden is om haar aan te spreken. Op straat kan dit een verzoek tot wegwijzing zijn en in een club kun je vragen of ze een bepaald drankje kan adviseren. Zo heb je gelijk een leuk aanknooppunt en kan het gesprek zich verder ontvouwen. Probeer vooraf niet het gesprek al in je hoofd af te spelen, want dit ontneemt elke spontaniteit en dit zal je tevens een stuk onzekerder maken. Loop gewoon op de dame af en begin te praten. Je ziet dan vanzelf wel waar het schip strandt.

Wees attent

In het benaderen van een vrouw is het belangrijk om vriendelijk tegen haar te zijn. Probeer je onzekerheid niet te overschreeuwen door te zelfverzekerd over te komen en hierdoor eerder arrogant te lijken. Blijf neutraal in je contact en geef haar complimenten. Veel vrouwen vinden het fijn om een oprecht compliment te krijgen en zullen zich meer voor je openstellen als je werkelijk iets aardigs zegt dat hen raakt. Je zult merken als het goed ontvangen wordt, zodra er een glimlach op haar gezicht verschijnt en ze haar houding meer naar jou toe zal draaien. Je merkt zo dat ze open staat voor verdere interactie en dat je haar aandacht hebt gewonnen.

Zet door

Zodra je door krijgt dat ze in je geïnteresseerd raakt, kun je een volgende stap zetten. Als jij haar ook graag beter wilt leren kennen, kun je langzaamaan in het gesprek gaan toespelen naar het afspreken voor een date. Haak hierin aan op een interesse die ze over haarzelf met je heeft gedeeld en geef aan dat je haar graag een keer mee wilt nemen naar dat Italiaanse restaurant waar ze graag komt. Door goed te luisteren naar haar interesses, kun je hier gelijk op inspelen voor het voorstellen van een date. Je weet zo al dat het haar waarschijnlijk zal aanspreken en tevens hoef je zo ook niet zelf iets te verzinnen. Het vragen om haar telefoonnummer wordt zo heel gemakkelijk en een date is zo haast gegarandeerd. Als je de moed durft op te brengen om te leren hoe je zelfverzekerd met een vrouw in gesprek kunt komen, zul je merken dat je veel meer succes hebt in het versieren en daten van vrouwen.


About the Author

AnoniemEén Ervaring De kunst van het versieren van vrouwen

  1. MGTOW MGTOW says:

    Waarom moet het een kunst zijn om vrouwen te versieren?
    Waarom vrouwen zoveel credits geven, op een voetstuk plaatsen?
    De meeste vrouwen op datingsites zitten in de misère, die mogen hun best doen om een man te versieren die hen kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑