datingsite parship

Home » De kunst van het versieren van mannen
Blog

Laatst bijgewerkt op december 27th, 2018 | door Welke online datingsite?

3

De kunst van het versieren van mannen

Tegenwoordig is het allang niet meer vanzelfsprekend dat enkel de man moeite moet doen om een vrouw te versieren. De tijd dat een vrouw afwachtend moest zijn op de avances van een man, zijn gelukkig verleden tijd. Met de emancipatie van de vrouw is het steeds gebruikelijker geworden dat ook een vrouw op een man kan afstappen wanneer ze interesse in hem heeft. Waar het voorheen ondenkbaar was dat een vrouw zelfs maar blijk gaf van interesse, mag ze nu zelf de kunst van het versieren inzetten om de man voor haar te winnen waar ze haar zinnen op heeft gezet. De vrouw is veel assertiever geworden en claimt nu waar ze recht op heeft, namelijk het gezelschap van een aantrekkelijke en gepassioneerde lover. Voor sommige vrouwen gaat het versieren zelfs heel gemakkelijk af en lijkt het haast wel een tweede natuur. Ze winden zonder moeite menig leuke man om hun vinger wanneer ze uitgaan in een club of kroeg. Voor anderen is het eerder wat onwennig om zelf het initiatief te nemen en houden vast aan oude overtuigingen dat de man een vrouw hoort te benaderen en niet andersom. Hier kunnen gevoelens van onzekerheid uiteraard ook een rol spelen. Net als mannen zul je als vrouw immers ook het risico hebben om een blauwtje op te lopen. Toch zijn er zeker manieren die de kunst van het versieren van mannen ook voor vrouwen tot een beoefende vaardigheid kunnen maken.

Maak oogcontact

Een belangrijk eerste manier om met een leuke man te flirten, is uiteraard door zijn aandacht te winnen via oogcontact. Oogcontact is een speelse manier om het eerste contact te leggen, zonder dat hier verder nog woorden vuil aan zijn te maken. Het is super gemakkelijk en nog leuk om te doen ook. Veel vrouwen weten welke blik te moeten geven om een man te tonen dat ze interesse hebben. Je kunt er ook nauwelijks iets verkeerd mee doen, aangezien mannen over het algemeen oogcontact altijd wel gezellig vinden. Ook als er verder geen contact volgt, is het een speelse uitwisseling tussen aanwezigen op een club of bar. Het voordeel van flirten via oogcontact is dat het over langere afstand kan plaatsvinden. Als je een leuke man hebt gespot die iets verderop in de zaal staat bij zijn vrienden, kun je heel gemakkelijk zijn aandacht trekken door je blik op hem gericht te houden. Als vanzelf zal hij dit in de gaten krijgen en willen zien wie de persoon is die naar hem kijkt. Op dat moment kun je geamuseerd naar hem glimlachen en je ogen een wat zwoelere blik geven. Het geflirt zal je tonen of er verder interesse ook vanuit hem mogelijk wordt. Je kunt je blik op hem gevestigd houden en zodra hij kijkt wegkijken en hetzelfde ritueel meerdere malen herhalen. Op dergelijke wijze speel je met zijn aandacht en kan hij hierdoor gaan happen. Je kunt ook net doen alsof je doorhebt dat je betrapt bent en tijdens het wegkijken glimlachen om je eigen ‘fout’. Dit kan hem nog meer doen verheugen om met je in contact te komen.

Betover hem met aanrakingen

Wanneer je het eerste contact hebt gelegd via je ogen, kun je doorzetten naar wezenlijke toenadering. Mogelijk ben je nu reeds een stuk dichter in zijn buurt en wordt het mogelijk om hem aan te raken. Een aanraking doet veel met mannen en je zult hiermee nog meer zijn aandacht en interesse op jou gericht krijgen. Als het ware stuur je een signaal naar hem door waar hij niet anders kan dan op reageren. Je kunt zo heel subtiel aangeven dat je meer interesse in hem hebt dan als iemand met wie je een leuk gesprek hebt. Bovendien maak je een betere indruk op de ander als je hem aanraakt. Uit onderzoek blijkt namelijk dat wanneer je een man spontaan aanraakt, hij jou anders gaat zien. Je oogt direct aantrekkelijker, aardiger en zelfs langer, waardoor je veel meer in het oog springt dan wanneer je enkel afstandelijk met hem in conversatie bent. De man wordt direct bewust van je seksualiteit en je kunt hem met een lichte, intentievolle aanraking gelijk hebben waar je hem wilt hebben. Hij zal namelijk sneller opgewonden raken en zijn volledige aandacht op jou houden, zelfs als er veel andere vrouwen in de buurt zijn.

Subtiele benadering

Er zijn verschillende manieren om hem een flirterige aanraking te gunnen. Zo kun je tijdens het gesprek spontaan zijn onderarm vastpakken of even jouw hand hierop laten rusten, om je reactie op zijn grappige opmerking kracht bij te zetten. Of je plaatst lieflijk je hand even op zijn rug bij zijn taille, om meer toenadering te zoeken. Of je tikt even zijn knie aan als je naast hem zit en je wilt de afstand tijdens het gesprek verkleinen. Een andere manier om hem subtiel aan te raken, is door even een kledingstuk bij hem recht te trekken of een pluisje weg te nemen. Ben je iets stoerder van karakter dan kun je hem zelfs een speels stompje geven als hij een enigszins ongepaste doch humoristische opmerking maakt. Als je in wilt spelen op de drukte van de omgeving, kun je net doen alsof je hem niet goed verstaat en hem verzoeken om iets beter verstaanbaar te maken door in je oor te fluisteren. Dit creëert als vanzelf een intiemere benadering. Uiteraard kun je ook net doen alsof je zelf iets wilt vertellen dat enkel voor zijn oren bestemd is. Je maakt de situatie zo al een stuk specialer, waardoor hij je gelijk in een ander licht ziet.


About the Author

Anoniem3 Ervaringen - De kunst van het versieren van mannen

 1. Fred Fred says:

  Ik heb wel eens een nepprofiel aangemaakt om te zien wat mannen sturen. Ik ben er van geschrokken, maar moet er gelijk bij zeggen dat vrouwen inderdaad geen haar beter zijn (behalve dat ze dan vrijwel geen platte, seksueel getinte boodschappen sturen).

  Terwijl vrouwen klagen over ‘openingszinnen’ van mannen (of liever gezegd: openingswoorden), doe ze het zelf misschien nog wel slechter. Tel daarbij op dat de gemiddelde vrouw het nog altijd niet aankan om afgewezen te worden.

  • MGTOW MGTOW says:

   Er zullen veel mannen zijn die slechte openingszinnen sturen maar er zullen er ook zijn die hun best doen en een origineel bericht sturen. Als vrouw kun je dus lui achterover hangen en een keuze maken uit het overvloedige aanbod

 2. MGTOW MGTOW says:

  Ondanks de emancipatie is het nog altijd de man die de eerste stap moet zetten. Er zijn uitzonderingen, met name de cougar-vrouwen, maar dit is nog de regel.
  Als een vrouw dan de eerste stap zet bakt ze er weinig van. Vaak een simpele hi, of een ;). Dan heb je nog geluk. Vaak uit het niets een of ander sollicitatie-achtige vraag. Bijvoorbeeld: ‘wat zoek je hier’ . Niet eens even netjes dag zeggen. Als ik als man een dergelijk bericht als eerste zou sturen zou ik er niet mee weg komen. Dan was het meteen ‘delete’.

  In het dagelijks leven gaat het iets anders dan op een datingsite. Daar merk je dat een vrouw naar je kijkt en dan kan je daar op ingaan. In het dagelijkse leven is het ook zo dat er ook geen honderd mannen tegelijk strijden om haar aandacht dus als een vrouw dan het signaal geeft heb je alle kans om een babbel te maken. Op datingsites ontbreekt die normale dynamiek. Dat is een van de redenen dat een datingsite vaak totaal niet werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑