datingsite parship

Home » De 4 grootste irritaties van mannen over hun vrouw
Blog irritaties van mannen over hun vrouw

Laatst bijgewerkt op augustus 2nd, 2020 | door Welke online datingsite?

2

De 4 grootste irritaties van mannen over hun vrouw

Het getrouwde leven gaat niet altijd over rozen. Ondanks dat je voornemens en verwachtingen mogelijk zijn om in volledige harmonie alles samen te gaan doen, sluipen er op een gegeven moment in het beste huwelijk zelfs kleine en op den duur zelfs grotere irritaties en ergenissen in een relatie. Dit hoeven zeker geen onoverkoombare zaken te zijn waar je niet mee kunt leven, toch is het handig om inzicht te krijgen in welke aspecten mannen sneller irritant vinden aan hun vrouw om hier bedachtzamer mee om te kunnen gaan.

In dit artikel lees je de volgende 4 grootste ergernissen:

1: Eindeloos doorzeuren of klagen

Een houding waar veel vrouwen zich doorgaans schuldig aan maken, is het continue zeuren aan het hoofd van haar man. Veel mannen sluiten als vanzelf hun oren, zodra hun vrouw begint te klagen of door hamert over een bepaald onderwerp, dat voor de man reeds een gesloten hoofdstuk leek. Vaak wordt ervan uit gegaan dat als je iets maar vaak genoeg herhaalt, het op een gegeven moment wel aankomt bij de man. Vaak is echter het omgekeerde het behaalde effect. Een ingebouwd mechanisme van vecht- of vluchtgedrag zorgt ervoor dat de communicatie enkel slechter wordt. Beter is het om op een positieve en aanmoedigende manier duidelijk aan te geven, wat je graag ziet dat je man je bij zou helpen.

irritatie

2: Te veel aandacht opeisen

Een andere grote irritatie van mannen over hun vrouw is de mate waarin ze zijn tijd en aandacht opeist en de situatie domineert. Dit kan zijn door overmatig contact te zoeken en gelijk een antwoord terug te verwachten en bovendien gelijk hier nog een op een bepaalde manier van reageren aan vast te plakken. Hierdoor kan een vrouw doorschieten naar opnieuw gezeur en geklaag en bovendien krijgt de man geen ruimte om gewoon zichzelf te zijn. Het denkproces van een man is daarbij vaak wat trager dan dat van een vrouw, dus om te verwachten dat hij gelijk op een bepaalde manier antwoord geeft of reageert zoals je dat als vrouw graag ziet, is een oneerlijke verwachting. Betrek een man daarom in het begin van de conversatie bij het gesprek en wacht tot dat hij zelf de antwoorden in het gesprek deelt.

3: Geen tijd voor hem door kinderen

Zodra er kinderen in het spel zijn zal een vrouw minder aandacht geven aan haar man. Vaak voelt een man zich hierdoor gepasseerd of onbelangrijk. Al haar aandacht lijkt voor de kinderen te zijn, waardoor hij in het niet verdwijnt. Om een dergelijke irritatie te vermijden, doe je er als vrouw verstandig aan om ook je man aandacht te geven en blijk van waardering te geven voor zijn aanwezigheid en inbreng.

alleen aandacht kinderen

4: Minder seks

Ook intimiteit of de afname hiervan is een grote irritatie bij mannen over hun vrouw. Zeker na de geboorte van een kind, kan de interesse hiervoor afnemen bij menig vrouw. Ook de eerste passie zal op een gegeven moment verdwijnen. Door hiervoor bewust tijd vrij te maken, kunnen een man en vrouw opnieuw nader tot elkaar komen. Begrip voor elkaars beleefwereld is hierin eveneens key.


About the Author

Anoniem2 Ervaringen - De 4 grootste irritaties van mannen over hun vrouw

  1. Doggyman Doggyman says:

    7) Vrouwen denken niets meer aan haar uiterlijk te hoeven doen. Ooit waren ze leuk om te zien, 20 jaar later zijn velen veranderd in trollen behangen met horecaspoilers, dubbele onderkinnen, lillende armen, zadeltassen en ander overtollig vet. Of ze slaan naar de andere kant door: de “quinoa-kutten”. Geloof mij, van obsessief gezond eten worden ze wel strakker maar niet altijd leuker.

  2. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    5) duur in onderhoud

    6) Miserabele afloop: hoge kans op scheiding , voornamelijk geinitieerd (>70%) door de vrouw met bijna100% kans op financiele en emotionele catastrofe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑