datingsite parship

Home » De 3 grootste irritaties van vrouwen over hun man!
Blog grootste irritaties van vrouwen over hun man

Laatst bijgewerkt op februari 29th, 2020 | door Welke online datingsite?

1

De 3 grootste irritaties van vrouwen over hun man!

Geen één relatie bestaat enkel uit louter rozengeur en maneschijn. Ook als je vindt dat je een goede relatie hebt, zullen er ongetwijfeld irritaties zijn als gevolg van gedragingen van je man die nu eenmaal moeilijk te negeren zijn. Toch is het zaak om hier op een andere manier naar te kijken zodat je een andere reactie kunt geven, dan doorgaans het geval is. Wanneer je samenleeft, zul je nu eenmaal te maken krijgen met bepaalde eigenaardigheden die typisch mannelijk zijn en waar je mee zult moeten leren omgaan, als je niet wilt dat de irritaties en ergernissen van invloed worden op je relatie. In dit artikel bespreken we de 3 grootste irritaties van vrouwen over hun man.

ergenis vrouw

1. Te weinig emotioneel aanwezig

Eén van de grootste irritaties van vrouwen over hun man, is hun gebrek aan emotionele aanwezigheid. Voor mannen is het doorgaans lastiger om hun gevoelens te uiten en ook delen ze niet heel snel hun gedachten. Ze volgen liever de aanwijzingen van hun vrouw, waarbij ze dan wel vaak weer de plank misslaan. Veel vrouwen irriteren zich aan de wazige blik, de gesloten oren, als ze tegen hun man praten en voor de zoveelste keer dingen moeten uitleggen. Vaak verergert een dergelijke reactie op het gedrag van hun man echter deze houding, waardoor het verstandiger is om iets minder sterk verwachtingen te plakken aan het gedrag van mannen. Door op een andere manier in communicatie te treden, die opener en positiever is, zal een man veel eerder zijn aandacht kunnen geven en zich weer betrokken voelen bij een situatie.

2. Kinderachtig gedrag

Een andere grote irritatie is vaak het kinderachtige gedrag dat de man vertoont binnen een relatie. Een veel genoemd feit dat veel vrouwen verkondigen, is dat ze een extra kind erbij hebben, naast de eigen kinderen. Dit leidt tot grote irritaties, wanneer de man niet zijn eigen verantwoordelijkheid draagt binnen de relatie en even onbezonnen handelt als de kinderen. Het is zeker belangrijk om een man hierop te wijzen en hem hiervan op een minder confronterende manier bewust van te maken. Erover uitvallen of boos reageren, draagt niet bij aan effectieve oplossingen.

kinderachtig gedrag man

3. Kleine algemeenheden

Naast de duidelijk herkenbare aspecten die leiden tot irritatie, zijn er uiteraard de vele kleine algemeenheden die in het gedrag van mannen irritaties kunnen geven. Zo is het voor menig vrouw irritant wanneer haar man de toiletbril omhoog laat staan na gebruik, of wanneer er naast het toilet wordt geplast. Ook het gebrek aan initiatief in het vervullen van huishoudelijke taken, zorgt voor veel irritaties bij vrouwen over hun mannen.

Veel vrouwen zouden het tevens gezellig vinden als hun man met hen mee zouden gaan tijdens het shoppen. Een ander aandachtspunt dat voor irritatie bij vrouwen kan leiden, is de mate van verzorging die een man besteed aan zijn uitstraling. Soms kan dit te overmatig zijn en andere keren zal een man als een zwerver het huis verlaten. Dergelijke verschijningen kunnen tot grote irritaties leiden bij een vrouw. Blijft uiteraard nog het rijk laten klinken van diverse lichaamsgeluiden over, waarbij de man ofwel snurkt of wel zijn winden vrij spoor geeft. Voldoende irritaties van een vrouw over haar man.


About the Author

AnoniemEén Ervaring De 3 grootste irritaties van vrouwen over hun man!

  1. MGTOW-2 MGTOW-2 says:

    1) mannen zijn to the point en hebben niet de behoefte oneindig door te blijven zeuren, het zijn doeners geen praters. Mannen zijn emotioneler dan vrouwen daarom scheiden vrouwen makkelijker dan mannen en hebben ze sneller een nieuwe partner

    2) mannen werken gemiddeld harder en verdienen meer geld en als ze moe thuis komen hebben ze hun verantwoordelijkheid reeds genomen en willen ze net zo verzorgd worden als de kinderen. Pak een koud biertje en een boterham schat!

    3) vrouwen kunnen ook de wc bril omhoog doen voor de man als ze klaar zijn. Een man die meegaat met shoppen mag alle shit betalen……… En al die kleine irritaties zouden geen irritaties zijn als ze echt van hem zou houden maar wie de echtscheidingsstatistieken bestudeert weet wat er aan de hand is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑