datingsite parship

Home » Datingsites voor 60 plussers
Blog Datingsites voor 60 plussers

Laatst bijgewerkt op januari 21st, 2020 | door Welke online datingsite?

28

Datingsites voor 60 plussers

Als 60 plusser kun je na een scheiding of eventueel na het overlijden van je partner behoefte hebben aan een nieuwe partner. Of misschien ben je vooral op zoek naar een nieuwe vriendschap, naar iemand met wie je samen leuke dingen kunt ondernemen. Wanneer je alleenstaand bent en je kinderen het huis uit zijn, kan het fijn zijn om een leuke vriend of vriendin te hebben met gemeenschappelijke interesses waar je mee op kunt trekken.

Een nieuwe partner of maatje

Ook als je niet of niet meer werkt heb je nu ook de tijd om volop van het leven te genieten en de dingen te doen die je leuk vindt. Wanneer je geniet van je pensioen en de kinderen zelfstandig zijn, heb je waarschijnlijk veel meer tijd te besteden aan al die leuke bezigheden waar je eerder de tijd niet voor had. Door alle levenservaring die je hebt opgedaan, weet je vaak ook goed wat je precies zoekt in een nieuwe partner of een nieuw maatje. En dat kan je erg van pas komen bij je zoektocht. Je weet inmiddels goed wat je wel en niet wilt en kunt hierdoor sneller beoordelen welk type wel of niet goed bij jou past.

Wel of niet inschrijven bij een datingsite voor 60 plussers?

Ook voor deze leeftijdsgroep zijn er genoeg datingsites om uit te kiezen. Je zult ervaren dat er heel wat mensen van jouw leeftijd eveneens op zoek zijn naar een nieuwe relatie of vriendschap. Wellicht helpt deze gedachte je over de drempel om je in te schrijven bij zo’n datingsite. Want wat zou het leuk zijn wanneer je op deze manier iemand vindt met wie je een hele leuke tijd kunt beleven. Er bestaan geen specifieke 60 plus datingsites, maar wel datingsites voor 50 plussers.

Mocht je moeite hebben met computers of vind je het lastig om zelf een profiel aan te maken, dan is er vast iemand in je omgeving die je hier graag mee wil helpen. En heb je je eenmaal ingeschreven dan zul je merken dat je op deze manier prettige contacten kunt leggen ook als het enkel gaat om het vinden van een fijne vriendschap.

60 plus dating

Welke datingsites zijn er voor 60 plussers?

We noemen hier een aantal sites welke specifiek gericht zijn op 50 en 60 plussers:

50Plusmatch
Seniorengeluk
VijftigPlusDating
50Liefde.nl
50plusrelatie

Er komen echter steeds weer nieuwe sites bij. Wanneer je op internet zoekt naar sites voor senioren zie je dat er heel veel aanbod is. Ook bij Parship is er trouwens de mogelijkheid om je specifiek voor 50 plus in te schrijven. Voordat je een keuze maakt, kun je het beste eerst even op de betreffende sites kijken om een indruk te krijgen. Bij sommige datingsites is inschrijven gratis, bij andere gaat het om een betaalde inschrijving. Bij een site als Parship mag je eerst gratis proberen om te kijken hoe het bevalt. Soms kun je voordat je je inschrijft ook alvast zoeken in de profielen van de mensen die reeds staan ingeschreven, zodat je alvast een indruk kunt opdoen. Schrijf je in op die site waar je het beste gevoel bij hebt.


About the Author

Anoniem28 Ervaringen - Datingsites voor 60 plussers

  1. gina gina says:

    hallo ik ben gina woont in de provincie groningen ,ben63 jaar zoek een lieve gezellige lollige man ,ik ben christelijk je kunt mij mailen wehovinga @live .nl

  2. teetwileendate teetwileendate says:

    50liefde is een regelrechte ramp en PULP-site ; veel fake/nep accounts.Je bent continue bezig met het filteren/blokkeren van profielen van gemanipuleerde foto’s + reacties met andere bij-bedoelingen. Ook kom je profielen tegen uit dezelfde bron (dubbel/drie-dubbel profielen) Heel veel gratis accounts ( ZONDER FOTO is zelfs mogelijk) ; weinig betaalde accounts.Als je met gratis accounts wilt chatten moet je naast je abonnement ook nog eens extra credits betalen ; gratis accounts wachten vaak rustig af tot de betaalde accounts (extra) over de brug komen.Ben er van overtuigd dat hier veel “gemanipuleerd operator-werk” word verricht ; iedereen is er op z’n hoede / het is vlgs mij meer etalage kijken wat men doet ; hierdoor is er een zeer geringe kans op een daadwerkelijke date. 1:3 zou hier zijn “liefde”vinden….vergeet dit maar hoor ; denk dat het begint bij 1:20 ( 5% ) en mogelijk nog minder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑