datingsite parship

Home » Daten met een Spaanse vrouw of man!
Blog Daten met een Spaanse vrouw of man

Laatst bijgewerkt op augustus 1st, 2020 | door Welke online datingsite?

35

Daten met een Spaanse vrouw of man!

Wil jij daten met een Spaanse vrouw of man, of met een persoon met een Spaanse achtergrond? Dan kun je bij diverse datingsites terecht om je speurtocht naar je nieuwe liefde te vinden. Het leggen van contact via een datingsite is eenvoudig en je hebt alle gelegenheid om elkaar eerst goed te leren kennen voordat het daadwerkelijk tot een ontmoeting komt. Dit neemt een deel van de spanning voor een eerste date weg, al blijft dit natuurlijk altijd spannend. Er is dan ook niks mis met gezonde spanning als je voor het eerst gaat daten met een Spaanse man of vrouw.

In dit artikel lees je de volgende onderwerpen:

De aantrekkingskracht van de Spaanse taal

De Spaanse taal heeft op veel mensen een enorme aantrekklingskracht, ongeacht of zij de taal zelf ook kunnen spreken of niet. Nederlanders houden van de Spaanse taal, al wordt Italiaans en Frans ook erg aantrekkelijk gevonden. Het is dus niet heel vreemd dat er behoorlijk wat mensen zijn die gaan zoeken naar mogelijkheden om te daten met een Spaanse vrouw of man. Uiteraard zijn er mensen die zelf in Spanje geboren zijn, maar er zijn ook voldoende mensen op zoek naar een date die zelf niet in het land geboren zijn, maar die wel Spaanse ouders hebben. Tegenwoordig kunnen alle nationaliteiten elkaar vinden op de datingsites en dat maakt het daten toch nog een stuk leuker.

spaanse vrouw

Een toekomst met een Spaanse man of vrouw

Zie jij het helemaal voor je om een toekomst te hebben met een Spaanse man of vrouw, waarbij je misschien wel meerdere keren per jaar gezellig op bezoek gaat naar familie in Spanje en waarbij je zelf ook een sterke liefde voor het land kunt ontwikkelen als je dit niet al hebt? Dan is het echt tijd om te gaan zoeken naar een leuke date en actief te gaan daten met een Spaanse vrouw of man. De datingsites reiken je tal van mogelijkheden aan. Je kunt bijvoorbeeld bij diverse datingsites speciaal zoeken naar mensen met een bepaalde nationaliteit. Dit kan natuurlijk ook wanneer je als Spaanse Nederlander zoekt naar een leuke Spaanse date.

Neem de tijd om elkaar te leren kennen

Een groot voordeel is wel dat je via een datingsite gemakkelijk contact legt, ook als je wat verlegen bent. Je hebt alle gelegenheid om elkaar beter te leren kennen via het internet, zonder dat je last hoeft te hebben van ongemakkelijke stilten, zweethandjes en blozende wangen. Het is een veilige manier om rustig en beleefd kennis te maken met elkaar. Je kunt berichten over en weer sturen, maar het is natuurlijk ook bij veel datingsites mogelijk om te chatten. Je kunt uiteindelijk goed de tijd nemen om de ander beter te leren kennen voordat je daadwerkelijk gaat daten met deze Spaanse vrouw of man.

spaanse

Een eerste afspraakje is de juiste sfeer

Zorg voor een fijne sfeer tijdens de eerste keer online daten met een Spaanse vrouw of man. Overleg de plannen of kom zelf met een origineel idee. Houd er rekening mee dat Spaanse mensen het afgezaagd vinden als je aankomt met een Spaans restaurant als eerste uitje. Denk aan iets originelers en de date gaat zeker goed komen.


About the Author

Anoniem35 Ervaringen - Daten met een Spaanse vrouw of man!

 1. Juan Juan says:

  Zoek een mooie slanke goed verzorgt Spaanse vrouw met lang haar rond 40 tm 50 , woon op het moment in Nederland graag met foto en mijn foto op aanvraag .

  Groetjes Juan

 2. Irena-Nora Irena-Nora says:

  Hola,
  Ik ben een Belgische vrouw van 45 en zoek een lieve monogame Spaanse man!
  Saludos
  Irena

 3. tina tina says:

  Hola…ik 63 jarige Nederlandse… vrouw zou graag contact willen met een Spaanse man van mijn leeftijd…..die net als ik aan een nieuwe hoofdstuk wil beginnen….een lieve monogame man

 4. tina tina says:

  Hola…ik 63 jarige vrouw zou graag contact willen met een Spaanse man van mijn leeftijd…..ik woon in Drenthe …ik wacht op je

 5. Claudia Claudia says:

  Hola,

  Soy Claudia, tengo 49 años, vivo y trabajo en Caracas, Venezuela. Solo hablo Español.

  Trabajo en una compañia de seguros desde hace 14 años.

  Me gustaria tener contacto con alguien de Holanda. He estado en Holanda muchas veces, y el proximo verano (2020) tambien irè.

 6. eric wolff eric wolff says:

  ik heb 44 jaar een prachtige spaanse vrouw gehad, tot mijn grote verdriet drie jaar gelden overleden. ik kan me geen betere voorstellen en ik kan het iedereen aanraden!
  ik zou graag een spaanse dame van rond de vijftig a zestig ontmoeten die in nederland woont.
  ben zelf 72, maar nog jeugdig en fit.

 7. richard richard says:

  Hola, un holandés sin hijos me gustaría conocer a una mujer española que vive en España o en los Países Bajos. Vengo a Albir dos veces al año

 8. Pieter Pieter says:

  Hola…mijn naam is Pieter woonachtig in Spanje.
  Ik ben op zoek naar een leuke nederlandstalige sportieve vrouw om samen het leven te delen.

 9. Irene Irene says:

  Hiii soltero
  Pues yo soy soltera y me gusta disfrutar cada momento de cada dia y es lo que yo hago claro.
  Pero yo creo es mas divertido reir, bailar, cantar, comer Juntos.
  Qué te parece
  Un besito

 10. Yolanda Yolanda says:

  Hola, leuke sportieve Spaanse man , ik zoek eentje om samen van het leven te genieten . Hou van lachen ,dansen en wandelen.Por favor no burrachos. Besos Yolanda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven ↑